Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Beli dim = dobili smo premijera ?

Posted
Gust beli dim na Terazijama...imamo premijera?
Veliki umovi misle slicno :mellow:
Posted

a ugasili su al zamalo. samo je vatra pojela neku socnu plastiku i nastavila dalje

Posted

Evo ga i Dacic na StB, ukljucenje sa licinog mesta

Posted

Stiglo prase, sve je pod kontrolom. "Samo zatvorite prozore i sve cool."

Posted
Stiglo prase, sve je pod kontrolom.
Prase_na_ra%C5%BEnju.JPG
Posted

bioskop pozarahttp://www.ustream.tv/channel/8537525

Posted (edited)

gori krovna konstrukcija, kazu nadlezni, tu je valjda poceo pozar. dakle tesko da je podmetnuto

Edited by Marko M. Dabovic
Posted
Beli dim = dobili smo premijera ?
:lol:
Posted
Posle četiri sata bez struje vratila mi se samo jedna faza (!) i to ne ona na koju mogu uključiti kompjuter, ali ne mogu me zajebati, ovo mi sad visi sa plafona i sad sve lepo radi:tomaya.jpgUkoliko čujete za požar u okolini američke ambasade, znaćete o čemu se radi.
Ne mogu da ne primetim slučajnost..
Posted

ja se u kozari prvi put poljubila sa momkom. prvim.

Posted

Bio tamo kod kozare, vatrogasci rekli da je pozar krenuo sa balkona i da su pustili se "izduva" pazili da ga lokalizuju.Kazu da su svi okolo imali nevidjenu srecu da je na vreme prijavljeno inace bi gorelo pola terazija, sreca pa je deo sa kozarom nizi od ostalog dela i malo odvojen od ostalih zgrada...Ovi "pesadinci" iz vatrogasne nemaju dileme da je podmednuto, po iskustvu.A i po tome sto su culi od domundjavanja raznih funkcionera koji su se "stvorili" odmah...

Posted

znaci ipak prenamena. malo mi cudno sto je na krovu postavljeno, ali sigurno znaju vatrogasci sta pricaju.

Posted

Ko je vlasnik tih bioskopa?