Аврам Гојић Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Gust beli dim na Terazijama...imamo premijera?Veliki umovi misle slicno
Аврам Гојић Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 a ugasili su al zamalo. samo je vatra pojela neku socnu plastiku i nastavila dalje
Skyhighatrist Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Stiglo prase, sve je pod kontrolom. "Samo zatvorite prozore i sve cool."
Аврам Гојић Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 (edited) gori krovna konstrukcija, kazu nadlezni, tu je valjda poceo pozar. dakle tesko da je podmetnuto Edited May 25, 2012 by Marko M. Dabovic
Tale Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Posle četiri sata bez struje vratila mi se samo jedna faza (!) i to ne ona na koju mogu uključiti kompjuter, ali ne mogu me zajebati, ovo mi sad visi sa plafona i sad sve lepo radi:Ukoliko čujete za požar u okolini američke ambasade, znaćete o čemu se radi. https://twitter.com/...7076480/photo/1PozarNe mogu da ne primetim slučajnost..
Frank Pembleton Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Bio tamo kod kozare, vatrogasci rekli da je pozar krenuo sa balkona i da su pustili se "izduva" pazili da ga lokalizuju.Kazu da su svi okolo imali nevidjenu srecu da je na vreme prijavljeno inace bi gorelo pola terazija, sreca pa je deo sa kozarom nizi od ostalog dela i malo odvojen od ostalih zgrada...Ovi "pesadinci" iz vatrogasne nemaju dileme da je podmednuto, po iskustvu.A i po tome sto su culi od domundjavanja raznih funkcionera koji su se "stvorili" odmah...
Аврам Гојић Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 znaci ipak prenamena. malo mi cudno sto je na krovu postavljeno, ali sigurno znaju vatrogasci sta pricaju.
Recommended Posts