May 25, 201212 yr gori krovna konstrukcija, kazu nadlezni, tu je valjda poceo pozar. dakle tesko da je podmetnuto Edited May 25, 201212 yr by Marko M. Dabovic
May 25, 201212 yr Posle četiri sata bez struje vratila mi se samo jedna faza (!) i to ne ona na koju mogu uključiti kompjuter, ali ne mogu me zajebati, ovo mi sad visi sa plafona i sad sve lepo radi:Ukoliko čujete za požar u okolini američke ambasade, znaćete o čemu se radi. https://twitter.com/...7076480/photo/1PozarNe mogu da ne primetim slučajnost..
May 26, 201212 yr Bio tamo kod kozare, vatrogasci rekli da je pozar krenuo sa balkona i da su pustili se "izduva" pazili da ga lokalizuju.Kazu da su svi okolo imali nevidjenu srecu da je na vreme prijavljeno inace bi gorelo pola terazija, sreca pa je deo sa kozarom nizi od ostalog dela i malo odvojen od ostalih zgrada...Ovi "pesadinci" iz vatrogasne nemaju dileme da je podmednuto, po iskustvu.A i po tome sto su culi od domundjavanja raznih funkcionera koji su se "stvorili" odmah...
May 26, 201212 yr znaci ipak prenamena. malo mi cudno sto je na krovu postavljeno, ali sigurno znaju vatrogasci sta pricaju.