Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)
mrzi me da trazim rezultate, kakve su sanse da djilas izduva za drugi mandat ako dodje do sveopsteg preplivavanja na drugu obalu? kapiram da mu treba bar jedna od sledecih: SPS, DSS ili SNS?
matematicki gledano, sanse su velike ako sps ode sa sns-om na republickom nivou, ali realno je manje verovatno da ce cak i ako se to desi beograd biti predmet trgovine Edited by Bane5
Posted (edited)
Isekli sedam javora, navodno da prave balon.
danas stizu informacije da su ljudi koji su posekli ovo drvece angazovani od strane firme "bwine". ona je u vlasnistvu odbornika ldp-a ratka bukvica i on je odgovoran za ovaj blic masakr. inspekcija je nakon poziva gradjana utvrdila da se "dogodila neodobrena i brutalna seča stabala" i protiv pocinilaca su podnesene prekrsajne prijaveslika nakon sece:395071-sc-sumice-isecena-stabla-002-foto-petar-markovic.JPG Edited by Bane5
Posted

Na Beogradskoj hronici razvezalo o nedovršenoj a otvorenoj obilaznici. Not a moment too soon tongue.gif

Posted (edited)

Gradjani koji zive u blizini Sumica su se samoorganizovali i danas sprecili nastavak

drveca pored SC Sumice.Nakon izvestavanja RTS-a, B92 i
saznaje se da je u pitanju pokusaj da se ocisti prostor oko Sumica da bi se na njemu podigla balon hala, a prema danasnjem
oni su pokusali da danas nastave posao. Okupljeni gradjani su samoinicijativno
ogradu koju su "izvodjaci radova" u medjuvremenu postavili.Postoji i neka vrsta samoorganizovanog pokreta za zastitu parka u Sumicama koji ima svoju FB stranicu. Edited by Bane5
Posted
Isekli sedam javora, navodno da prave balon.
Posted (edited)

Svaka čast tim ljudima.PS: Mada bi i moj komšiluk verovatno skočio - skoro su (ne znam ni sam kako) izdejstvovali prekid postavljanja nekog optičkog kabla koji ide po sred trotoara ispred zgrade. Došli majstori do pola dužine zgrade a onda im je (komšijama) zaspetala buka i prašina :isuse: I tako sada optički ide pored jednog, drugog i trećeg ulaza i zastaje na mom :D Mada, da se sva ta mehanizacija pravi bešumnom i bez prašine kao nus-efekta, mogli bi i pola Amazona da poseku, verovatno ne bi trepnuli, samo da se ne remeti kućni red...

Edited by zorglub
Posted

Posle četiri sata bez struje vratila mi se samo jedna faza (!) i to ne ona na koju mogu uključiti kompjuter, ali ne mogu me zajebati, ovo mi sad visi sa plafona i sad sve lepo radi:tomaya.jpgUkoliko čujete za požar u okolini američke ambasade, znaćete o čemu se radi.

Posted
Na Beogradskoj hronici razvezalo o nedovršenoj a otvorenoj obilaznici. Not a moment too soon
Jbt ti gledaš i beogradsku hroniku =-OJa ne znam ni kako se ekvivalentna emisija kod vaš zove. Dobar dan Hrvatsko?бај народни тапаталк 2
Posted

Zagrebačka panorama

Posted
Jbt ti gledaš i beogradsku hroniku =-O
ja gledam beogradsku hroniku. šta fali?
Posted
ja gledam beogradsku hroniku. šta fali?
Ništa, pošto živiš u Beogradu. Bilo bi malo neobično da to radiš a rođena si i živiš u Šibeniku npr.
Posted
Ništa, pošto živiš u Beogradu. Bilo bi malo neobično da to radiš a rođena si i živiš u Šibeniku npr.
nostalgija? neprežaljena ljubav iz mladosti? možda je vidi negde kako bira povrće sa tezgi u prilogu sa bg pijaca ili kako šeta kalemegdanom po danu koji je izmamio hiljade beograđana napolje?ništa čudno.
Posted

Možda ga pali naglasak voditeljki.