pacey defender Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 (edited) da. iza ovoga ne leze izbori nego nesto drugo a da me jebes ako razumem sta. malo mi je tesko da prihvatim da je Djilas odjednom prestao da bude homofob. no, svejedno, ova inicijativa je jako korisna, bez obzira od koga dolazi i zbog cega.Iniicijativa je odlična ali ne vidim kako je u nesaglasju sa dosadašnjim Đilasovim stavovima o gej pitanju. On stalno govori kako je protiv premlaćivanja homoseksualaca i kako Beograd treba da bude bezbedan grad i sve to. Drugo je pitanje što on smatra da se bezbednost gejeva ostvaruje, između ostalog, zabranom parade. Edited May 18, 2012 by pacey defender
bergasa19 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 (edited) Kakva predizbornost? Djilas je vec ponovo izabran za gradonacelnika, mislim da je namerno i izbegao ovo da plasira pred izbore, znajuci da ce mu medju ciljnom populacijom koja se lozi na demagogiju vise glasovi uzeti nego doneti.Kako kakva predizbornost? Dva dana pred izbore izlazi sa ovom supljom pricom da ta inicijativa nece dobiti odjek u javnosti. Ej Đilas kaze da nece nesto sto on radi dobiti medijsku paznju. Edited May 18, 2012 by bergasa19
Аврам Гојић Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Kako kakva predizbornost? Dva dana pred izbore izlazi sa ovom supljom pricom da ta inicijativa nece dobiti odjek u javnosti. Ej Đilas kaze da nece nesto sto on radi dobiti medijsku paznju.Au ala ste u raskoraku. Sobarica je postavio stvar kao da Djilas racuna na gej glasove i zato je rekao predizbornost.
Аврам Гојић Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Iniicijativa je odlična ali ne vidim kako je u nesaglasju sa dosadašnjim Đilasovim stavovima o gej pitanju. On stalno govori kako je protiv premlaćivanja homoseksualaca i kako Beograd treba da bude bezbedan grad i sve to. Drugo je pitanje što on smatra da se bezbednost gejeva ostvaruje, između ostalog, zabranom parade.Jedno je govoriti, a drugo raditi. Pokusaj da zamislis ovu inicijativu prosle godine. Ali, stisla Evropa, a i Obama je prelomio i rekao da je za gej brakove (plativsi to sa 25% neopredeljenih glasaca)
bergasa19 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 (edited) Au ala ste u raskoraku. Sobarica je postavio stvar kao da Djilas racuna na gej glasove i zato je rekao predizbornost.Jeste predizborno. Edited May 18, 2012 by bergasa19
francuski sobar Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Au ala ste u raskoraku. Sobarica je postavio stvar kao da Djilas racuna na gej glasove i zato je rekao predizbornost.Po tajmingu više, bez nekog razmišljanja. Možda i nema veze, možda hoće da pokrene poslovično lenje liberalne glasače a možda mu namera da uvali kosku Tadiću. :DNego nebitno to, meni je, ponavljam, zasmetala pomalo trapava formulacija i asocijacija na nedavna "pragmatična" rešenja problema nekih drugih ugroženih manjina. Ne znam koliko je baš masovna pojava izopćenosti LBGT iz prestoničkih porodica, znam da nije lako, ali ni ovo mi ne deluje ko najbolje rešenje. Zamišljam i delegacije komšija tih "prostora" - Namamo mi ništa protiv vas nego jel vi znate koliko ima do prve prodavnice?Evo sad gledam, ima tih LBGT Safe Houses i po Amerikama!? Šta ja znam, zar nema zakonske mogućnosti da se, lupam, sankcionišu takvi roditelji?
pacey defender Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 (edited) Jedno je govoriti, a drugo raditi. Pokusaj da zamislis ovu inicijativu prosle godine. Ali, stisla Evropa, a i Obama je prelomio i rekao da je za gej brakove (plativsi to sa 25% neopredeljenih glasaca)Kupuje ćutanje NVO sektora. Već je dodelio onu kuću ljudskih prava, sad i ovo. Na početku mandata se rade ovakve stvari. Zna Đilas. Edited May 18, 2012 by pacey defender
Аврам Гојић Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Šta ja znam, zar nema zakonske mogućnosti da se, lupam, sankcionišu takvi roditelji?Ima, ako su klinci ispod 18 godina. Prijavis socijalnoj sluzbi koja utvrdi, posle izlaska na teren, da roditelji ne ispunjavaju svoju funkciju staratelja. Onda moze da se pokrene postupak oduzimanja deteta. Dok se taj proces zavrsi to vise nije dete nego punoletna zestoko traumatizovana osoba i cesto fizicki bolesna osoba.Ako su iznad 18, imaju puno zakonsko pravo da izbace sina ili cerku na ulicu, iako to cesto znaci, opet, okretanje prostituciji.Sigurne kuce nisu sistematsko resenje nego hitna pomoc, jebiga. Radis ono sto mozes, nema tu getoizacije: ionako nemaju gde da zive. Stavi ga u sigurnu kucu i pokusaj da barem resis deo problema, porazgovaras sa klincem sta i kako dalje, zastitis ga od zveri koje jedva cekaju da vide ovakve klince na ulici da se izivljavaju na njima, prodaju ih u belo roblje i tako dalje. To je ideja iza ovakvih projekata.
Budja Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 (edited) Uvlacenje u dupe evropskim cinovnicama koji treba da odobravaju kredite za projekte na kojima ce Djilas graditi svoj rejting u sledece 4 godine: (laki) metro, dalje sirenje BG:voza, jos rekonkstrukcija ulica i tramvajskih linija, tzv. UMP, i tako dalje.Koliki je dug Beograda prema budzetu? Edited May 18, 2012 by Budja
fonTelefon Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 ne da mi je pun kurac vas saljivih, nego nemam reci da to opisem.evo da ti nacrtam: to je privremeni smestaj za klince koji u 16 godina kazu svojima da su homoseksualci i posle brutalnih batina budu izbaceni iz kuce. nakon toga, jako cesto zavrsavaju kao muske kurve i umiru od side i droge sa 30-35 godina, ukoliko im pre toga neka musterija ne sjuri noz u trbuh, na odusevljenje njihove familije koja vise ne mora da trpi sramotu, posto je kod nas roditeljima vrlo cesto misljenje komsija vaznije od zivota njihove dece.jel imas jos neki saljivi komentar?kakvo stereotipno predstavljanje pedera korisnika muskih prostitutki.
Bane5 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Navodno neki SNS-ovci sa motornim testerama u akciji. Iznenada i na dan izbora.Ne ulazim u verodostojnost, ali se ovde vidi kako ispred Sumica neki idioti seku drvece potpuno nerezonski i bez pravila.http://www.youtube.com/watch?v=A98sMnEnvco
yolo Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 mrzi me da trazim rezultate, kakve su sanse da djilas izduva za drugi mandat ako dodje do sveopsteg preplivavanja na drugu obalu? kapiram da mu treba bar jedna od sledecih: SPS, DSS ili SNS?
teacher Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 mrzi me da trazim rezultate, kakve su sanse da djilas izduva za drugi mandat ako dodje do sveopsteg preplivavanja na drugu obalu? kapiram da mu treba bar jedna od sledecih: SPS, DSS ili SNS?da, ako sps preleti, drvosek leti...
bergasa19 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 mrzi me da trazim rezultate, kakve su sanse da djilas izduva za drugi mandat ako dodje do sveopsteg preplivavanja na drugu obalu? kapiram da mu treba bar jedna od sledecih: SPS, DSS ili SNS?Stalo je Ivici do Vojvodine.
Recommended Posts