Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Mane zanima cije su pare tu ulozene? Kako je neko oprao pare majko mila....

Posted

cenim da je rekonstrukcija Manježa, ako se dobro sećam trajala godinu-dve, koštala znatno više

Posted (edited)
cenim da je rekonstrukcija Manježa, ako se dobro sećam trajala godinu-dve, koštala znatno više
trajala je jako dugo i bila je preskupa zato sto je prvo poverena firmi koja nema apsolutno nikakvo iskustvo u radu sa zelenim povrsinama. raskopali su park i nestali. posle duge pauze, grad je opet calnuo pare firmi koja je Manjez umela da sredi makar na mediokritetskom nivou. Edited by Marko M. Dabovic
Posted

ja sam sada jako jako zbunjen

Beograd - Gradonačelnik Beograd Dragan Đilas izjavio da se u Beogradu završava nekoliko prostora za smeštaj onih pripadnika LGBT populacije kojih su se porodice odrekle."Strašno je što živimo u zemlji u kojoj u novinama možete da pročitate kako se neko odrekao rođenog deteta zbog toga što je drugačije seksualne orijentacije, a nisam pročitao da se neko odrekao deteta zato što je ubilo dvoje, troje ljudi", rekao je Đilas na predstavljanju godišnjeg izveštaja o položaju LGBT populacije u Srbiji.U izveštaju Gej strejt alijanse za 2011. godinu se ukazuje da je fizičko nasilje nad pripadnicima istopolno orijentisanih osoba poraslo za 30 odsto u odnosu na prethodnu godinu. Đilas je rekao da je njegov predlog bio da se ovaj izveštaj plasira upravo u vreme izborne tišine kako bi dobio bolji plasman u medijima i kako se ne bi sve svodilo na politiku. Takođe je rekao da u vezi sa LGBT populacijom treba vršiti pritisak - čak i na političare. "Posebno treba izvršiti pritisak na one političare koji se deklarativno zalažu za prava LGBT populacije, a kada se isključe kamere, kada na telefonskoj vezi nije američki ambasador ili neki od ambasadora iz zemalja Evropske unije, njihov stav bude mnogo gori od stavova nekih političara koji ih javno iznose", dodao je Đilas. Gradonačelnik Beograda je izrazio nadu da će naredni izveštaj, za 12 meseci, pokazati da je još mnogo toga učinjeno za prava LGBT populacije, i da će njeni pripadnici moći normalno da žive kao i svi građani Beograda i Srbije.
Posted

E, majku mu, opet izmerio drugačiju meru. Ko kad je na kraju ipak sa Borkom zasadio platane.

Posted
Beograd - Gradonačelnik Beograd Dragan Đilas izjavio da se u Beogradu završava nekoliko prostora za smeštaj onih pripadnika LGBT populacije kojih su se porodice odrekle.
Ne kontam ovo baš. Neki roze kontejneri?
Posted
Ne kontam ovo baš. Neki roze kontejneri?
:isuse: ne da mi je pun kurac vas saljivih, nego nemam reci da to opisem.evo da ti nacrtam: to je privremeni smestaj za klince koji u 16 godina kazu svojima da su homoseksualci i posle brutalnih batina budu izbaceni iz kuce. nakon toga, jako cesto zavrsavaju kao muske kurve i umiru od side i droge sa 30-35 godina, ukoliko im pre toga neka musterija ne sjuri noz u trbuh, na odusevljenje njihove familije koja vise ne mora da trpi sramotu, posto je kod nas roditeljima vrlo cesto misljenje komsija vaznije od zivota njihove dece.jel imas jos neki saljivi komentar?
Posted
:isuse: ne da mi je pun kurac vas saljivih, nego nemam reci da to opisem.evo da ti nacrtam: to je privremeni smestaj za klince koji u 16 godina kazu svojima da su homoseksualci i posle brutalnih batina budu izbaceni iz kuce. nakon toga, jako cesto zavrsavaju kao muske kurve i umiru od side i droge sa 30-35 godina, ukoliko im pre toga neka musterija ne sjuri noz u trbuh, na odusevljenje njihove familije koja vise ne mora da trpi sramotu, posto je kod nas roditeljima vrlo cesto misljenje komsija vaznije od zivota njihove dece.jel imas jos neki saljivi komentar?
Komentar je bio za "završavanje namenskih prostora" što mi liči na neku getoizaciju mada ne vidim zašto bi se status gorepomenutih tretirao drugačije od bilo koji drugih beskućnika ili mladih bez staratelja.Mada, ne znam šta se i ja mešam. Čista predizbornonst.
Posted
ja sam sada jako jako zbunjen
Đilas je rekao da je njegov predlog bio da se ovaj izveštaj plasira upravo u vreme izborne tišine kako bi dobio bolji plasman u medijima i kako se ne bi sve svodilo na politiku.
Kakav cinizam.
Posted
Komentar je bio za "završavanje namenskih prostora" što mi liči na neku getoizaciju mada ne vidim zašto bi se status gorepomenutih tretirao drugačije od bilo koji drugih beskućnika ili mladih bez staratelja.
pa ako ne vidis onda ne znam kako bih ti dalje objasnjavao.@bergasa: neka je cinican, samo neka sprovede u delo to sto je obecao.
Posted
Mada, ne znam šta se i ja mešam. Čista predizbornonst.
Kakva predizbornost? Djilas je vec ponovo izabran za gradonacelnika, mislim da je namerno i izbegao ovo da plasira pred izbore, znajuci da ce mu medju ciljnom populacijom koja se lozi na demagogiju vise glasovi uzeti nego doneti.
Posted (edited)
Kakva predizbornost? Djilas je vec ponovo izabran za gradonacelnika, mislim da je namerno i izbegao ovo da plasira pred izbore, znajuci da ce mu medju ciljnom populacijom koja se lozi na demagogiju vise glasovi uzeti nego doneti.
da. iza ovoga ne leze izbori nego nesto drugo a da me jebes ako razumem sta. malo mi je tesko da prihvatim da je Djilas odjednom prestao da bude homofob. no, svejedno, ova inicijativa je jako korisna, bez obzira od koga dolazi i zbog cega. Edited by Marko M. Dabovic
Posted
iza ovoga ne leze izbori nego nesto drugo
Uvlacenje u dupe evropskim cinovnicama koji treba da odobravaju kredite za projekte na kojima ce Djilas graditi svoj rejting u sledece 4 godine: (laki) metro, dalje sirenje BG:voza, jos rekonkstrukcija ulica i tramvajskih linija, tzv. UMP, i tako dalje.