Tale Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Tj. u opštinu Rakovica. I gde sada da odlažemo te kese ako su jedini kontejneri koji su predviđeni za PET, metal i papir udaljeni tričavih 800m?
pacey defender Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Tj. u opštinu Rakovica. I gde sada da odlažemo te kese ako su jedini kontejneri koji su predviđeni za PET, metal i papir udaljeni tričavih 800m?Ispred zgrade u tačno određeno vreme. Mislim da za celu Rakovicu važi termin četvrtak 18h-20h. Ali proveri, piše na uputstvu.
Tale Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 (edited) Do nas nije stiglo uputstvo, samo kese.Al' fala za info! Edited May 14, 2012 by CTale
fonTelefon Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 jel hoćeš ti u Evropu ili nećeš Naravno ali je narod opet glasao drugacije. Manja mesta u Srbiji su ladno uvela razlicite kontejnre dok zuto preduzece u prestonici kopa bunkere po ulicama za smece sad su u Dzona Kenedija iskopali u desnoj kolovoznoj traci.
Frank Pembleton Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Naravno ali je narod opet glasao drugacije. Manja mesta u Srbiji su ladno uvela razlicite kontejnre dok zuto preduzece u prestonici kopa bunkere po ulicama za smece sad su u Dzona Kenedija iskopali u desnoj kolovoznoj traci.Sta bas NA traci?Ukinuli jednu traku?
Dr Arslanagić Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Stigle i meni kese. Rado ću se pridružiti akciji.
fonTelefon Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Sta bas NA traci?Ukinuli jednu traku?pa odavno drpanjem parkinga ispred zgrada radi izgradnji stanova i Megatrenda jedna a po nekad i dve trake u Dzona kenedija i Goce Delceva su pretvorene u parking ovim je proces zavrsen.
fonTelefon Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Pitanje za one koji su glasali za zuto preduzece u Beogradu da li se slazete da ukoliko Ceda ne prodje cenzus Djilas im da svoje mesto posto ih tako nestedimice obecava.
C žeton Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 pa odavno drpanjem parkinga ispred zgrada radi izgradnji stanova i Megatrenda jedna a po nekad i dve trake u Dzona kenedija i Goce Delceva su pretvorene u parking ovim je proces zavrsen.Da im sve po spisku...! Prvo izađu žena i deca iz kola, a ja još pola sata kad ima sreće, kružim i vrebam mesto. Ali našao sam rešenje! Kad parkiram ne idem više nigde jedno mesec dana! Posle dve nedelje zaboravim i gde sam parkirao i da imam kola. Zgrade koje su izgradili su ogavne, imaju prozore ko puškarnice i kako mi ispričao komšija, ko prdne u prizemlju, na četvrtom ga i čuju i osete (citat)! I obrnuto. Da su pola od tih belo-plavih zgradurina izgradili i to bi bilo previše. Maltene da nema mesta da se bez manevrisanja skrene. Horda automobila naslaganih jedni na druge! Od zdravih raskrsnica sad su neki sokaci i prolazi ispod zgrada. Jednosmerne ulice niko ne poštuje.Kao da nije dovoljno, tu su obavezni i posetioci u vidu šetača po keju i gostiju po splavovima. Na sav horor i košmar i oni traže svoje parking mesto pod suncem (ili u hladu )
*edited by mod Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 jel zna neko koja je prica za one podzemne kontejnere po Vracaru? video sam da su raskopali na par mesta i pred izbore cak i postavili nemontirane kontejnere pored ripa i to ganc nove zavijene u celofan a evo pre nekoliko dana vec su asfaltirali rupe i vratili stare kontise. cenim da su ih zajebale podzemne vode ali rekoh bolje da pitam mozda neko ima direktnu informaciju.
Frank Pembleton Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 pa odavno drpanjem parkinga ispred zgrada radi izgradnji stanova i Megatrenda jedna a po nekad i dve trake u Dzona kenedija i Goce Delceva su pretvorene u parking ovim je proces zavrsen.Pa cekaj jel su oni razrovali zemlju pored trake na kojoj se parkiraju ili su stemali sam asfalt u traci gde se parkiraju.Ako su travu razrovali onda su zajebali i ove sto se parkiraju jer ce morati da budu slobodni prilazi podzemnim kontejnerima...Ako su stemovali asfalt onda je tek to luuuudilo...
fonTelefon Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Pa cekaj jel su oni razrovali zemlju pored trake na kojoj se parkiraju ili su stemali sam asfalt u traci gde se parkiraju.Ako su travu razrovali onda su zajebali i ove sto se parkiraju jer ce morati da budu slobodni prilazi podzemnim kontejnerima...Ako su stemovali asfalt onda je tek to luuuudilo...Kad prolepsa skocis do keja i onda do dzona kenedija da se uveris.
Lezilebovich Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Staaaari Beograd, cilindri, gospoda, kaldrma i naravno novi most ... http://www.youtube.com/watch?v=YdeqD8485b4
Recommended Posts