hazard Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Koliko puta si seo u Ruski car? Ne zajebavam.Dosta, imali su vrh palacinke i kolace
pacey defender Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Dosta, imali su vrh palacinke i kolaceNIsam znao da je popularno i međ bgd stanovništvom, uvek mi je mesto delovalo kao klasično turističko.
hazard Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 edip. pretpostavljam da ono oko chega se mi jedimo jeste tzv progres bato. ako je vazno, neka uzme grad, kao vazno, ako nije, onda vapiano, mekic i ostala chuda xxi veka. te znachi da nije i to je to.Neka svaki kafic bude Costa, Love, ili Starbucks, svaka cevapdzinica mek ili burger king (pa ce lepo da prodaju McCevap i McPljeskavicu), a svaka radnjica na cosku Delez...al nema veze, grad moze da napravi plastichnog ruskog cara pored zeleznichke stanice nbg. znachi sve je u redu ^_^:lol:Tako ce jednog dana negde u Borci napraviti plasticni Bulevar i Zelenjak iz '93.-'94., na ulazu ces menjati pare u tadasnje dinare sa 12 nula i nemacke marke, i time placati lazne svercovane cigarete, lazne lazne milka cokolade sa jagodom, i lazni razvodnjeni benzin, dok u pozadini brejkdensuje lazni Djogani. Tematski park "lude devedesete".
slepa živana Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Tj, menja se ime restorana opet. Jerbo se barem 40 godina zvao Zagrebpričaćemo deci kako su se metalci nekad skupljali kod vapijana Dosta, imali su vrh palacinke i kolacei čoko mus mmm
Frank Pembleton Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Ruski Car je bio odlican cak i u ovoj zadnjoj kombinaciji.Njegova je vrednost u kuhinji...Ima svoju odvojenu pekaru i kuhinju dva sprata ispod prizemlja, kad sam silazio mislio sam da cu na kraju hodnika na pristaniste da izadjem....I sad ce tu ovi fensi-smensi....
Аврам Гојић Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 To je vodeci lanac restorana koji neguje jedinstvenu kombinaciju slow food pristupa sa brzom uslugom i savrsenim sastojcima kojima se odlikuje mediteranska kuhijna. Bas ste baksuzi.
Frank Pembleton Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 To je vodeci lanac restorana koji neguje jedinstvenu kombinaciju slow food pristupa sa brzom uslugom i savrsenim sastojcima kojima se odlikuje mediteranska kuhijna. Bas ste baksuzi.A to i koncert Metal'ke privlace ljude kao sto je Miralem u BG...
Аврам Гојић Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 A to i koncert Metal'ke privlace ljude kao sto je Miralem u BG...Tacno. To i atmosfera Skadarlije, gradske cetvrti posvecene tradicionalnoj kuhinji, pesmi i boemiji prohujalih vremena.
Кристофер Лумумбо Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 vapiano je mesto gde za mnogo para dobijes malo hrane. bas mu je mesto u centru beograda.
gospa buba Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 To je vodeci lanac restorana koji neguje jedinstvenu kombinaciju slow food pristupa sa brzom uslugom i savrsenim sastojcima kojima se odlikuje mediteranska kuhijna. Bas ste baksuzi.to je vodeci lanac restorana u kome ti za chetvoro nebrijeno puta pevaju 4 sokocala da se validujesh, odesh po jelo, validujesh, odesh po pice, odesh po escajg, odesh po shtagod. a izmedju se vracash. dobro i pranje sudova nije deo savremene usluge ^_^a slou fud je kad rezance polaaako skuvaju do pola, pa ih, kad prigusti, brzo svale u vrelu vodu :P
đorđe geprat Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 danas me, 'oćeš - nećeš, put naveo na lokaciju koju sam svesno izbegavao, zaobilazio. savski trg. ono govno od prostora zavređuje neglasanje za đilasa. one zarđale ploče ubile su se za reklamiranje koncerata, žurki, politike. nešto kao kod "beograđanke". užas. de to da bude u mom kraju.
Frank Pembleton Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 danas me, 'oćeš - nećeš, put naveo na lokaciju koju sam svesno izbegavao, zaobilazio. savski trg. ono govno od prostora zavređuje neglasanje za đilasa. one zarđale ploče ubile su se za reklamiranje koncerata, žurki, politike. nešto kao kod "beograđanke". užas. de to da bude u mom kraju.Nesto su "popravljali" onaj spomenik?
hollow Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Da li samo meni cudno zvuci kada puste muziku u Tasmajdanskom parku?
pacey defender Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Stigla civilizacija i na Miljakovac. Jutros otvaram sanduće da pokupim račune kad ono par eko kesa za recikliranje, sa sve uputstvom!
Recommended Posts