Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
Koliko puta si seo u Ruski car? Ne zajebavam.
Dosta, imali su vrh palacinke i kolace
Posted
NIsam znao da je popularno i međ bgd stanovništvom, uvek mi je mesto delovalo kao klasično turističko.
Posted
edip. pretpostavljam da ono oko chega se mi jedimo jeste tzv progres bato. ako je vazno, neka uzme grad, kao vazno, ako nije, onda vapiano, mekic i ostala chuda xxi veka. te znachi da nije i to je to.
Neka svaki kafic bude Costa, Love, ili Starbucks, svaka cevapdzinica mek ili burger king (pa ce lepo da prodaju McCevap i McPljeskavicu), a svaka radnjica na cosku Delez...
al nema veze, grad moze da napravi plastichnog ruskog cara pored zeleznichke stanice nbg. znachi sve je u redu ^_^
:lol:Tako ce jednog dana negde u Borci napraviti plasticni Bulevar i Zelenjak iz '93.-'94., na ulazu ces menjati pare u tadasnje dinare sa 12 nula i nemacke marke, i time placati lazne svercovane cigarete, lazne lazne milka cokolade sa jagodom, i lazni razvodnjeni benzin, dok u pozadini brejkdensuje lazni Djogani. Tematski park "lude devedesete".
Posted
Tj, menja se ime restorana opet. Jerbo se barem 40 godina zvao Zagreb
pričaćemo deci kako su se metalci nekad skupljali kod vapijana :lol:
i čoko mus mmm
Posted

Ruski Car je bio odlican cak i u ovoj zadnjoj kombinaciji.Njegova je vrednost u kuhinji...Ima svoju odvojenu pekaru i kuhinju dva sprata ispod prizemlja, kad sam silazio mislio sam da cu na kraju hodnika na pristaniste da izadjem....I sad ce tu ovi fensi-smensi....

Posted

To je vodeci lanac restorana koji neguje jedinstvenu kombinaciju slow food pristupa sa brzom uslugom i savrsenim sastojcima kojima se odlikuje mediteranska kuhijna. Bas ste baksuzi.

Posted
To je vodeci lanac restorana koji neguje jedinstvenu kombinaciju slow food pristupa sa brzom uslugom i savrsenim sastojcima kojima se odlikuje mediteranska kuhijna. Bas ste baksuzi.
A to i koncert Metal'ke privlace ljude kao sto je Miralem u BG...
Posted
A to i koncert Metal'ke privlace ljude kao sto je Miralem u BG...
Tacno. To i atmosfera Skadarlije, gradske cetvrti posvecene tradicionalnoj kuhinji, pesmi i boemiji prohujalih vremena.
Posted

vapiano je mesto gde za mnogo para dobijes malo hrane. bas mu je mesto u centru beograda.

Posted
to je vodeci lanac restorana u kome ti za chetvoro nebrijeno puta pevaju 4 sokocala da se validujesh, odesh po jelo, validujesh, odesh po pice, odesh po escajg, odesh po shtagod. a izmedju se vracash. dobro i pranje sudova nije deo savremene usluge ^_^a slou fud je kad rezance polaaako skuvaju do pola, pa ih, kad prigusti, brzo svale u vrelu vodu :P
Posted

danas me, 'oćeš - nećeš, put naveo na lokaciju koju sam svesno izbegavao, zaobilazio. savski trg. ono govno od prostora zavređuje neglasanje za đilasa. one zarđale ploče ubile su se za reklamiranje koncerata, žurki, politike. nešto kao kod "beograđanke". užas. de to da bude u mom kraju.

Posted
danas me, 'oćeš - nećeš, put naveo na lokaciju koju sam svesno izbegavao, zaobilazio. savski trg. ono govno od prostora zavređuje neglasanje za đilasa. one zarđale ploče ubile su se za reklamiranje koncerata, žurki, politike. nešto kao kod "beograđanke". užas. de to da bude u mom kraju.
Nesto su "popravljali" onaj spomenik?
Posted

Da li samo meni cudno zvuci kada puste muziku u Tasmajdanskom parku?

Posted

Stigla civilizacija i na Miljakovac. Jutros otvaram sanduće da pokupim račune kad ono par eko kesa za recikliranje, sa sve uputstvom! :thumbsup: