Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
Obećani popust od 20% na smećarsku uslugu je fin, ali i neprimetan, pošto ga davi tradicionalno masna brojka za grejanje.
:mellow:Toga nije bilo kod nas na Starom Gradu. Samo ekološke kese kao apel na građansku savest. I ne šalju nam ništa. Samo su nam prvi put dali svima po dve kese, a onda moraš da ideš do njih da pokupiš kese.
Posted

Kod mene se pojavile te kese kod nekih stanara u sanducicima zabijene.E sad kako oni odredjuju ko dobija ko ne?Mada meni je ovo prilicno blesavo, ko ce da drzi te kese u stanu dve nedelje?

Posted

jel hoćeš ti u Evropu ili nećeš angry.gif

Posted
Kod mene se pojavile te kese kod nekih stanara u sanducicima zabijene.E sad kako oni odredjuju ko dobija ko ne?Mada meni je ovo prilicno blesavo, ko ce da drzi te kese u stanu dve nedelje?
Kod nas dobili svi stanari u sanduče. Ja držim u hodniku zgrad. Šta da radim, mali stan, a ekološka duša velika.Samo papir i PET, ne smrdi...
Posted

kod mene se jedna kesa popunila jako brzo, veliko spremanje :) Plus ambalaža, skoro svaki dan. Naguralo se u jedan ćošak na terasi. Žena eko-fanatik (zamalo da je udari auto u Turskoj kad je oduševljeno potrčala prema kontejneru <_< ).

Posted

Tj, menja se ime restorana opet. Jerbo se barem 40 godina zvao Zagreb

Posted

I pekara "Ruski car" u Sremskoj se renovira,verovatno ce i ona promeniti naziv

Posted
Ova prošla ekipa koja je držala je bila "da se naježiš" na duši su imali po desetak ljudi...svako...
Posted
Svejedno, uvek popizdim kada vidim da neka lokalna kafana/restoran/poslasticarnica sa tradicijom postane deo neke glupe medjunarodne fransize. Jebo ih Vapiano.Da je prethodni vlasnik bio zesci mafioza, jasno, trebalo ga je skloniti, ali brate, vapiano umesto ruskog cara? To ono kao kad su u grckoj kraljici otvorili onaj neki speakeasy ili sta li je vec bio.
Posted (edited)

da li grchka kraljica uopshte postoji, u bilo kom obliku?edip. pretpostavljam da ono oko chega se mi jedimo jeste tzv progres bato. ako je vazno, neka uzme grad, kao vazno, ako nije, onda vapiano, mekic i ostala chuda xxi veka. te znachi da nije i to je to.al nema veze, grad moze da napravi plastichnog ruskog cara pored zeleznichke stanice nbg. znachi sve je u redu ^_^

Edited by thermal bug
Posted (edited)
Svejedno, uvek popizdim kada vidim da neka lokalna kafana/restoran/poslasticarnica sa tradicijom postane deo neke glupe medjunarodne fransize. Jebo ih Vapiano.Da je prethodni vlasnik bio zesci mafioza, jasno, trebalo ga je skloniti, ali brate, vapiano umesto ruskog cara? To ono kao kad su u grckoj kraljici otvorili onaj neki speakeasy ili sta li je vec bio.
Koliko puta si seo u Ruski car? Ne zajebavam. Edited by pacey defender
Posted
da li grchka kraljica uopshte postoji, u bilo kom obliku?
Postoji, ali mi ne deluje da posluje nešto fenomenalno.A Šumatovac je opet postao što je i bio, ali nema više stare klijentele.
Posted
Ma to se slazem. Nego samo reagujem na ono - posle 120 godina
Koliko puta si seo u Ruski car? Ne zajebavam.
Meni to omiljeno mesto za sedenje u knezu. Plus sam 98 tamo isao na prvi date sa sadasnjom zenom, pa ima i sentimentalnu vrednost
Posted

Kul. Pošto uglavnom viđam turiste tamo kada prođem.Nisam nikada seo tamo pa to mesto za mene nema nikakvog značaja.