Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

kako da pustim snimak?

Posted

Upravo prošao petljom Hipodrom! Do jaja, Požeška - Dorćol još koji minut brže, što će reći <15.Nego juče videh da su najzad semaforizovali ugao Save Kovačevića i Mekenzijeve ili kako se već zove u tom delu! Faljeni svi sveci, tu sam redovno dobijao uklještenje vratnih živaca i čir od čekanja.

Posted
Upravo prošao petljom Hipodrom! Do jaja, Požeška - Dorćol još koji minut brže, što će reći <15.Nego juče videh da su najzad semaforizovali ugao Save Kovačevića i Mekenzijeve ili kako se već zove u tom delu! Faljeni svi sveci, tu sam redovno dobijao uklještenje vratnih živaca i čir od čekanja.
eh ti, nije dovoljno sto si otisho tamo u tursku, nego josh i mostove moraju da ti prave ^_^
Posted
eh ti, nije dovoljno sto si otisho tamo u tursku, nego josh i mostove moraju da ti prave ^_^
Jesi ti bila skoro u Stambolu? Moramo i mi da pratimo. A vidim sad imate i obilaznicu oko Turske? Lepo, lepo...
Posted (edited)

video sam sinoć slob djilasa kako sedi u jednom kafeu u strahinjica bana, bez teohranitelja, bez policije. eto krunskog dokaza kakav je populista i diktator u najavi.

Edited by McCabe
Posted

Ja pre neko veče video Jeremića kako prolazi pored Snežane, takođe bez telohranitelja.

Posted

to je to. to je taj kalibar rado viđenog u narodu.

Posted

da, zato je rahmetli pukovnik gadafi uvek furao cice u obezbedjenju :D jebote, ko ce svetu ugoditi...da je kockalone prosao sa buljukom specijalaca u paralelnom univerzumu bi se opet ti javio da to prokomentarises u negativnom kontekstucovek je antipaticni dupeglavac, napisi tako i gotovo.

Posted (edited)

slažem se, samo kažem da narod voli antipaticne dupeglavce. i potencijalne diktatore.edit: naravno da bih se javio. šta će mu toliko obezbeđenje?

Edited by McCabe
Posted
slažem se, samo kažem da narod voli antipaticne dupeglavce. i potencijalne diktatore.edit: naravno da bih se javio. šta će mu toliko obezbeđenje?
pa to. dve diskretno odevene libijke odavale bi potencijalnog ne-diktatora.
Posted
Jel još neko dobio kese za reciklažu na kućnu adresu ?
Dobio ja još u decembru. Dobiješ dve-tri za početak, a onda na svake dve nedelje (ili koliko ti treba da popuniš prethodne) moraš da ideš da uzmeš nove DVE(!!!).Uzimanje novih se obavlja u opštini od 9 do 15h ili u ispostavi gradske čistoće od 7 do 13h i kada uzmeš zapišu sa koje si adrese(!!!).Naravno ujutru nema šanse da ustanem ranije da bih otišao do gradske čistoće po DVE kese, a u opštinu ne mogu da odem jer tada radim pa koncept skupljanja reciklažnog otpada kod mene pada u vodu. Da ne pričam o tome da većina ljudi nema mesta ili ne želi da u stanu drži ogromnu kesetinu nedelju dana.Za mene mnogo prihvatljiviji koncept su reciklažni kontejenri u koje mogu kad god da ubacim reciklažno smeće i da se ne cimam sa terminima za uzimanje kesa i da svako malo idem po iste i da mi te kese ne zauzmu pola kuhinje.Više puta sam u prošlosti pisao mejlove čistoći i opštini da postave reciklažne kontejnere negde u mom kraju. Iz čistoće mi nisu ništa odgovorili, a iz opštine (tj. nekog njihovog ekološkog odeljenja) su me podržali, ali rekli da to ne zavisi od njih.
Posted

Najnoviji spin bo gradu je da se Djilas na pritisak ipak prihvata mesta mandatara , a Sapic postaje gradonacelnik...Majko mila ko bre smislja to sve :isuse: :isuse: :isuse:

Posted (edited)

... pogresan topik.

Edited by pacey defender
Posted
Dobio ja još u decembru. Dobiješ dve-tri za početak, a onda na svake dve nedelje (ili koliko ti treba da popuniš prethodne) moraš da ideš da uzmeš nove DVE(!!!).Uzimanje novih se obavlja u opštini od 9 do 15h ili u ispostavi gradske čistoće od 7 do 13h i kada uzmeš zapišu sa koje si adrese(!!!).Naravno ujutru nema šanse da ustanem ranije da bih otišao do gradske čistoće po DVE kese, a u opštinu ne mogu da odem jer tada radim pa koncept skupljanja reciklažnog otpada kod mene pada u vodu. Da ne pričam o tome da većina ljudi nema mesta ili ne želi da u stanu drži ogromnu kesetinu nedelju dana.Za mene mnogo prihvatljiviji koncept su reciklažni kontejenri u koje mogu kad god da ubacim reciklažno smeće i da se ne cimam sa terminima za uzimanje kesa i da svako malo idem po iste i da mi te kese ne zauzmu pola kuhinje.Više puta sam u prošlosti pisao mejlove čistoći i opštini da postave reciklažne kontejnere negde u mom kraju. Iz čistoće mi nisu ništa odgovorili, a iz opštine (tj. nekog njihovog ekološkog odeljenja) su me podržali, ali rekli da to ne zavisi od njih.
Ja dobio pre neki dan u sanduče par kesa i letak sa objašnjenjem postupka. Od 21. maja se, sa uplatnicom Infostna prijavljuješ u bilo kojoj pošti i oni ti onda dostavljaju 4 kese mesečno i bar-kodove koje lepiš na kese. Ne znam kako ću da napunim one 4 kese za svega mesec dana, no videćemo. Obećani popust od 20% na smećarsku uslugu je fin, ali i neprimetan, pošto ga davi tradicionalno masna brojka za grejanje.