morgana Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Disklejmer. Govorim o propisima. Kako to izgleda kod gazda Miće u kiosku na bulevaru je druga stvar. бај тапатокja sam mislila na djelatnosti koje mogu da prekinu radni proces al ok, ocigledno sam pomijesala nestoznaci kontrolise se da li je isplacena uvecana dnevnica
hazard Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 To bi trebalo zabraniti zakonom. Drzavni praznik mora da bude obavezan za sve nevitalne sluzbe.Ne mora. Dovoljno je propisati da satnica na drzavni praznik mora da bude 3x veca nego za obican radni dan, kao i da radnik u nevitalnim sluzbama moze iskljucivo dobrovoljno da radni na praznik, tj. da ne moze dobiti otkaz ako odbije.Pa ko oce da radi kada je praznik da uzme vece pare, neka radi. I ko ima racunicu da bude otvoren, neka bude otvoren.
Alphons Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Jel još neko dobio kese za reciklažu na kućnu adresu ?
slepa živana Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Jel još neko dobio kese za reciklažu na kućnu adresu ?ja sam videla u jednom sandučetu u mojoj zgradi. sve mi se čini da treba negde da se prijavi za te kese, kao da sam tako negde pročitala.
Frank Pembleton Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Zamenili onu zrdjalu plocu kod stajge...mrzelo me da silazim iz busa da slikam...
korindjar Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 (edited) juče svaka trafika kojoj sam tražio pivo mi dala. uži centar, od jedno 11 do 4 Edited April 30, 2012 by korindjar
Hamlet Strašni Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 U teoriji još postoji zabrana. бај тапаток
Аврам Гојић Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 (edited) za Rome i pse u Beogradu (tj bilo gde na teritoriji Beograda) - nema mesta. jedne oterati, druge potrovati.jbt kako ih samo nije mrzelo da idu u Jabucki rit? inace sada ce krenuti relativizacija i ovog cina, prost narod ce uspeti da ubedi samog sebe da Romi, legalno deportovani u Jabucki rit, ne treba ni tu da budu i da su mladici opravdano revoltirani time sto su ovi dobili kontejnere u vukojebini za dzabe, a oni ne smeju da dignu sator u Manjeskom parku iako su celog zivota radili. Edited May 1, 2012 by Marko M. Dabovic
pere urban x Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 A sto se na neki nacin ne zbrinjavaju beskucnici i izbeglice koji nisu u mogucnosti da sopstvenim sredstvima obezbede sebi pristojno stanovanje?Mozda se takvi procesi i odvijaju ali nisu dovoljno bucni pa samim tim ni medijski propraceni...Imate li nekih saznanja?p.s. cini mi se da, sto se tice pasa lutalica, stvari idu malo na bolje, kako u odnosu ljudi prema tim nesrecnim zivotinjama, tako i u sistemskom pristupu (zoohigijena, sterilizacija, cipovanje, ogrlice...)
kud u maglu Simoviću Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 prihvatilište u Kumodraškoj, na žalost dobro šljaka, bio zimus nekim poslom.Uspeva im da ih zbrinu i u neki starački dom, a po potrebi i da hospitalizuju u ustanove zatvorenog tipa, jer postoji zakonski maksimalan rok koliko neko može da bude u prihvatilištu i u koliko navrata. Najveća gužva im je zimi po onim straobalnim minusima. Za izbeglice je napravljena ona zgrada u MML-u i useljena je prošle nedelje. Znam dve porodice koje su se tako skućile nbez ikakve partijske ili bilo kakve druge veze, a do tada su bile u Krnjači u nekom kolektivnom smeštaju 11-12 godina
Recommended Posts