Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

bice vrlo brzo, deluje jednostavno za izgradnju:Sou-Fujimoto-Beton-Hala-Water-Front-Center-5.jpg

Posted (edited)
edit: a kad je odabrano rjesenje? nesto nalazim da je jos prosle godine. Edited by morgana
Posted (edited)
edit: a kad je odabrano rjesenje? nesto nalazim da je jos prosle godine.
prosle godine su dva resenja podelila prvo mesto, ovih dana su odabrali japanca.edit: odabran je pre par meseci: politika Edited by Takeshi
Posted

A ja izgubio svaku nadu kad sam cuo da gro domacih dusebriznika vapi za istroijskom gradskom siluetom.Inace, na krovu beton hale bila je najlepsa beogradska plaza do pre godinu dana.

Posted

Не знам како мисле да натерају грађане да обрћу кругове по овој спирали. Овог Јапанцва требало одвести прво у неки парк да види како наши људи поред асфалтираних стаза праве неке своје утабане по којима се крећу. Има да се рокне кад види како људи избегавају његову стазу :(

Posted

Ovo na vrhu vam ne izgleda kao neki tornado koji će da usisa okolni teren?Meni nekako čudno i ne uklapa mi se.

Posted
Ovo na vrhu vam ne izgleda kao neki tornado koji će da usisa okolni teren?Meni nekako čudno i ne uklapa mi se.
a šta je beograd drugo nego jedan tornado nastao sukobom istočne i zapadne vazdušne mase, koji i u dobru i u zlu usisava pola Srbije pa i Balkana? hvala ti o hvala ti japanče na ovom poklonu!šteta je što ima isuviše beogradizatora koji se plaše promaje pa će pocepati projekte čim ih se dočepaju.
Posted
a šta je beograd drugo nego jedan tornado nastao sukobom istočne i zapadne vazdušne mase, koji i u dobru i u zlu usisava pola Srbije pa i Balkana? hvala ti o hvala ti japanče na ovom poklonu!šteta je što ima isuviše beogradizatora koji se plaše promaje pa će pocepati projekte čim ih se dočepaju.
:DA ovo gore, kao multiplikovana Mostarska petlja bez ograde. Anyone?
Posted

to je za one sa avanturističkim duhom.... ili suicidalne. :s_dj:

Posted
Не знам како мисле да натерају грађане да обрћу кругове по овој спирали. Овог Јапанцва требало одвести прво у неки парк да види како наши људи поред асфалтираних стаза праве неке своје утабане по којима се крећу. Има да се рокне кад види како људи избегавају његову стазу :(
ma ne, bice to 1 lep ritual, sto da ne. meni svidza.
Posted
meni dodje da se roknem kad vidim nase parkove u kojima je predvidjeno da se hoda samo po asfaltiranim stazama. mogli su umesto parkova i fototapet prirode da okace i da tako uzivamo u njoj.
Posted

Pa jel vi stvarno mislite da ce ovo da se izgradi?Znate kad?N-I-K-A-D