Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Ja izlazim iz zgrade PC Ušće sa šljake, prolazim pored TC, prelazim ulicu, pa kroz podzemni, izlazim na šine, pešačim, prelazim ulicu solidno posle ugla sa ZĐ, silazim sa nadvožnjaka na stanicu kod SC, i tek tu imam kantu.

Posted

Imaš kantu na tramvajskoj stanici kod 6 kaplara.

Posted

Nema, vandalizovao sam je.

Posted

Vandalizovao sam je uranijumskom štanglom od 5 metara i 800 kila.

Posted
Od tog dana su ćelavost i leukemija u bloku 21 porasli za 892,13%
Posted
Od tog dana su ćelavost i leukemija u bloku 21 porasli za 892,13%
Da je japanska uranijska stangla, imao bi i dalje kosu. Stangla bi bila teska 80kg.
Posted

I vandalizovala bi i titaniumske kante.

Posted

Ajde da malo budem djavolji advokat ovih sto lepe oglase po stanicama. Ortak izdaje neku nadogradjenu kucu na Cuburi zavucenu u zajednicko dvoriste. Toliko ima stanara u tom dvoristu i u okolini da se ni investitorima (kada bi uspeli nekim cudom da se dogovore sa svima) ne isplati da prave nista manje od Beogradjanke kako bi namirili sebe i druge. Sad da mu ne bi zvrjala prazna gajba i kako bi placao zaostale racune i infostanove on to izdaje po spratovima i od kad to radi mislim da ni jednom nije stavio oglas u Halo oglase ili slicne novine jer se javljaju vecinom agencije. Umesto toga zaredja obelezavanje bandera od BDP-a pa do Slavije sa povratkom preko Bulevara i Vukovog spomenika i strateski polepi ko zna koliko tih oglasa u okolinama GSP stanica i stvarno javljaju mu se ljudi i najcesce vrlo brzo to i izda. Doduse nikad mi nece biti jasno kako je uspeo da mu uz redovne studente, razvedene tipove i sveze vencane starije bracne parove, jedno vreme stanari budu neki Ganjani, pa posle i Libijci koji veze nemaju sa svojom ambasadom ili bilo kakvim bitnijim poslovima ovde ali dobro to je vec druga prica.

Posted

naravno da je bolje zalepiti na banderu nego dati oglas, to je stara fora za nalazenje stana u kraju u kome cesto boravis: samo pratis oglase na banderama.meni je izlepljena bandera odlican uzorak komunalnog zivota nekog kraja, vidis kada ce gostovati cirkus, gde ima da se kupi kuvan paradajz i osacujes koliko kosta renta garsonjere.a da li je oguljena i cemerna bandera oblepljena ili ne, savrseno mi je svejedno sa stanovista estetike.

Posted
a da li je oguljena i cemerna bandera oblepljena ili ne, savrseno mi je svejedno sa stanovista estetike.
nijedna bandera na bulevaru revolucije nije bila čemerna i oguljena. naprotiv, sve su tek postavljene, nove i sveže ofarbane.
Posted
nijedna bandera na bulevaru revolucije nije bila čemerna i oguljena. naprotiv, sve su tek postavljene, nove i sveže ofarbane.
i dalje mi ne smeta, ne vredi smile.gif