Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)
jesam li ja izlapeo totalno ili je beograd prljaviji nego sto je bio? jebene najlonske kese svuda :(
to sve đilas pobacao. a jadni cigani čiste. :( Edited by Hella
Posted (edited)
kakav ulicar jebote. verovatno se ljuti sto ne moze da okrene telefon i naredi da se baraba izvrgne ruglu u tabloidima. sad, da postoji nekakva opozicija u zemlji, neko bi postavio pitanje:1) da li su zaista resursi grada troseni na neozbiljne ankete
Zakon o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja ti (nam) daje priliku da to proverimo.Odvratan, odvratan je.Edit: vest od pre 15 dana.
Đilas najbolje sarađivao s medijimaIZVOR: BETABeograd -- Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas imao je najkvalitetniju saradnju s medijima u 2011, rezultat je istraživanja "Novinar - vaš prijatelj" PR agencije Pragma.
Edited by pacey defender
Posted

Cisto da vidimo kako to izgleda kada neko ima najkvalitetniju saradnju sa medijima.http://www.youtube.com/watch?v=CxFwJe0BqaIhttp://www.youtube.com/watch?v=lBnmMQC0beQhttp://www.youtube.com/watch?v=ZoAsp_uSGuQ&feature=relatedI ko zna koliko jos primera ima.

Posted

pa dobro, slazem se da djilas fenomenalno saradjuje sa medijima. ona njegova firma koja se bavi prodajom sekundi odlicno zaradjuje svake godine, to je primer odlicne saradnje. djiki takodje pojedinim medijima govori sta treba da pisu i kako da izvestavaju, nisam video da ima nekakvih problema u toj saradnji.

Posted (edited)
...
Uploaded by KomunalnoSNS on Feb 10, 2012Uploaded by SVETplusINFO on Dec 17, 2011pa nije blesav da odgovara na glupava zapitkivanja obaminih konjušara, ogladnelih za jkp foteljama u toj meri da su već otvorili i jutjub nalog s tim imenom. sledeći put bi trebalo da angažuje obezbeđenje da im polupa kamere. Edited by Hella
Posted
Uploaded by KomunalnoSNS on Feb 10, 2012Uploaded by SVETplusINFO on Dec 17, 2011pa nije blesav da odgovara na glupava zapitkivanja obaminih konjušara, ogladnelih za jkp foteljama u toj meri da su već otvorili i jutjub nalog s tim imenom. sledeći put bi trebalo da angažuje obezbeđenje da im polupa kamere.
cimni djilasa da pusti grejanje, smrzavamo se ovde.
Posted
Odgovor Đilasa objavio i 24 sata.Gradonačelnik Larnea „otvorio oči" ĐilasuMožda je telegraf bio svojevrsno ispitivanje javnog mnjenja, pa kada su se ljudi oduševili onda je odlučeno da se ide i na veće medije.
I meni tako izgleda, a ubeđena sam i da mu nije poslao zvanično, nego ovako preko medija, metabaza.
Posted (edited)
nisu novine, to je portal u vlasnistvu comtrade-a, ako se ne varam.
hm, da. hajde za pocetak da se proveri da li je ovo djilasovo pismo autenticno. mala napomena: urbanistickim planom je predvidjeno raseljavanje (ne roma) komtrejda sa placa kod brodogradilista u nbg. cisto da se razmisli o motivima tog teksta na portalu koji je vlasnistvo komtrejda. takodje bi bilo dobro da se dobiju informacije od kabineta belgijskog gradonacelnika i utvrdi sta se ustvari desavalo i kakva je bila prepiska izmedju dva gradonacelnika ako je prepiske uopste bilo. Edited by Pontijak
Posted
10647265934f574c86ceb8f688360414_v4_small.jpg- druze, razidji se!
Posted (edited)
komentari su prva liga.
objasni mi kako imas zivce da to citas? najludje mi je sto neko ko zivi u trosobnom stanu (koji je kupio za sto marke) prica "a zasto ja ne mogu da zivim u kartonu pa da mi daju smestaj". ko ti brani, rodjace, idi zivi u kartonu. Edited by Marko M. Dabovic
Posted

Mislim da je ovo pismo (tj. njegovo objavljivanje) bilo "ispitivanje pulsa".Sreo danas poznanika koji radi u kom. inspekciji i on "mrtvu glavu nosi".Pitam ga :Šta je ?Što si potonuo?Kaže:Sad mi najavili da ćemo ovih dana da "selimo" cigane kod Delta Sitija.Muka mi je biće cirkus...

Posted

Danas opšte prskanje po kancelariji na Đilasovu izjavu. Falio je samo promućkani otvoreni jogurt da ulepša prizor. Vladaće Đido još sto godina!