Jump to content

Beograd

Featured Replies

On 27. 2. 2012. at 18:43, Kelt said:
Bilo bi zanimljivo istražiti mogućnosti života na pravnoj margini, kako živeti na granici između nužde i kazne, tipa pomenute krađe u supermarketu i onoga šta se dešava posle. Ako neko uzme veknu hleba, ne može se goniti po službenoj dužnosti, ako se goni po privatnoj više bi koštao proces, a ako osoba reši da opet uđe i uradi isto, vlasnik nema prava da mu zabrani ulaz...
Hm, to bi verovatno bilo jedno produzeno delo kradje, sto znaci da bi se vrednost ukradenih stvari sabirala, a to opet znaci da ne bi bila u pitanju sitna kradja
  • Replies 30.8k
  • Views 2.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Драган Ђилас је најбољи репрезент онога што је Србија заправо... Нешто као Црвена звезда која хода и говори.

Edited by Arbeitmann

:Hail: za ovo gore...

Priznaje da ne želimo Rome, ali se podrazumeva da ih neće ni Belgijanci, pa ih je kao zeznuo jer ko je lud da prihvati Rome u grad. A naravno, platićemo im put samo da odu. Mi - oni ... Ovo je potpuna legitimizacija fašisitčkog stava prema Romima

ma dajte, nema šanse da je poslao onako nešto, paljevina pred izbore. Ko će u poslovnoj korespondenciji da upotrebi tako nešto

Đilas.

On 6. 3. 2012. at 21:01, Kelt said:
ma dajte, nema šanse da je poslao onako nešto, paljevina pred izbore. Ko će u poslovnoj korespondenciji da upotrebi tako nešto
toliko mi deluje stvarno, da mi nije ni palo na pamet da pogledam ko je to preneo i da li uopšte postoji originalno pismo. :isuse:

Jebote, tek sad videh. Jedini komentar koji bih dao je taj da najozbiljnije razmisljam da glasam za Vucica. Svako je bolji od ovog fasistickog govneta, koje se vise ni ne trudi da to prikrije. Ustvari, sta serem, nikada se nije ni trudio.

On 6. 3. 2012. at 21:04, Lezilebovich said:
toliko mi deluje stvarno, da mi nije ni palo na pamet da pogledam ko je to preneo i da li uopšte postoji originalno pismo. :isuse:
videcemo, videcemo. malo mi je sumnjivo da bi se neko usudio da falsifikuje djilasovu korespondenciju

pa, ako su već hteli da ga pokopaju mogli su da objave pismo sa sve potpisom, ne? :huh:

Precenjujes njihovu pamet.

ovo vecinska srbija podrzava. mac, mac.

jesam li ja izlapeo totalno ili je beograd prljaviji nego sto je bio? jebene najlonske kese svuda :(

to je dekoracija

moderna umetnost. upotreba običnih predmeta u drugačijem kontekstu sa ciljem privlačenja pažnje na realne probleme. tvoju smo pažnju privukli :)

Reveal hidden contents