Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
Bilo bi zanimljivo istražiti mogućnosti života na pravnoj margini, kako živeti na granici između nužde i kazne, tipa pomenute krađe u supermarketu i onoga šta se dešava posle. Ako neko uzme veknu hleba, ne može se goniti po službenoj dužnosti, ako se goni po privatnoj više bi koštao proces, a ako osoba reši da opet uđe i uradi isto, vlasnik nema prava da mu zabrani ulaz...
Hm, to bi verovatno bilo jedno produzeno delo kradje, sto znaci da bi se vrednost ukradenih stvari sabirala, a to opet znaci da ne bi bila u pitanju sitna kradja
Posted (edited)

Драган Ђилас је најбољи репрезент онога што је Србија заправо... Нешто као Црвена звезда која хода и говори.

Edited by Arbeitmann
Posted

Priznaje da ne želimo Rome, ali se podrazumeva da ih neće ni Belgijanci, pa ih je kao zeznuo jer ko je lud da prihvati Rome u grad. A naravno, platićemo im put samo da odu. Mi - oni ... Ovo je potpuna legitimizacija fašisitčkog stava prema Romima

Posted

ma dajte, nema šanse da je poslao onako nešto, paljevina pred izbore. Ko će u poslovnoj korespondenciji da upotrebi tako nešto

Posted
ma dajte, nema šanse da je poslao onako nešto, paljevina pred izbore. Ko će u poslovnoj korespondenciji da upotrebi tako nešto
toliko mi deluje stvarno, da mi nije ni palo na pamet da pogledam ko je to preneo i da li uopšte postoji originalno pismo. :isuse:
Posted

Jebote, tek sad videh. Jedini komentar koji bih dao je taj da najozbiljnije razmisljam da glasam za Vucica. Svako je bolji od ovog fasistickog govneta, koje se vise ni ne trudi da to prikrije. Ustvari, sta serem, nikada se nije ni trudio.

Posted
toliko mi deluje stvarno, da mi nije ni palo na pamet da pogledam ko je to preneo i da li uopšte postoji originalno pismo. :isuse:
videcemo, videcemo. malo mi je sumnjivo da bi se neko usudio da falsifikuje djilasovu korespondenciju
Posted

pa, ako su već hteli da ga pokopaju mogli su da objave pismo sa sve potpisom, ne? :huh:

Posted

ovo vecinska srbija podrzava. mac, mac.

Posted

jesam li ja izlapeo totalno ili je beograd prljaviji nego sto je bio? jebene najlonske kese svuda :(

Posted

moderna umetnost. upotreba običnih predmeta u drugačijem kontekstu sa ciljem privlačenja pažnje na realne probleme. tvoju smo pažnju privukli :)

stvarno je gore trenutno, valjda zato što se nije čistilo dok je snega bilo, a sada se otopilo i sve je na videlu