March 6, 201213 yr Ja se ne zezam, kapiram da će se javiti garant ako ga nazoveš na mob. A sigurno priča odličan engleski.da znas da si u pravu, probacu
March 6, 201213 yr A na fejsbuku opste svrsavanje na njegovu izjavu sa sve komentarima "Carski!" i "Kratko ali jebitacno" i sl. I to od ljudi koji nisu u strankama
March 6, 201213 yr A na fejsbuku opste svrsavanje na njegovu izjavu sa sve komentarima "Carski!" i "Kratko ali jebitacno" i sl. I to od ljudi koji nisu u strankama dakle, bingo
March 6, 201213 yr Odvratan odgovor. Pitam se koliko je ovo istinito sobzirom da je u pitanju telegraf (novine koje ne poznajem ali kratki pregled mi je pokazao kakve su)
March 6, 201213 yr Odvratan odgovor. Pitam se koliko je ovo istinito sobzirom da je u pitanju telegraf (novine koje ne poznajem ali kratki pregled mi je pokazao kakve su)nisu novine, to je portal u vlasnistvu comtrade-a, ako se ne varam.
March 6, 201213 yr Možemo i telefonom da tražimo. Mada, iskreno sumnjam da će čovek nešto da odgovara ovoj vucibatini.Ovo je neki flamanac, mogao je staviti francusku verziju sajta Brine se za rome a diskriminise francuzeI nek mu je tako odgovorio <_<
March 6, 201213 yr Ovo je neki flamanac, mogao je staviti francusku verziju sajta Brine se za rome a diskriminise francuzeI nek mu je tako odgovorio <_<Cenim da u njegovom mestašcetu koje je predgrađe Genta ima oko nula valonaca. A i zvanični jezik je samo i isključivo holandski.
March 6, 201213 yr Cenim da u njegovom mestašcetu koje je predgrađe Genta ima oko nula valonaca. A i zvanični jezik je samo i isključivo holandski.Protjerao valonce Flamanci valjda zovu svoj jezik flamanski a ne holandski? (barem ga tako mi zovemo u fr)
March 6, 201213 yr Protjerao valonce Flamanci valjda zovu svoj jezik flamanski a ne holandski? (barem ga tako mi zovemo u fr)Zovu ga "nederlands".
March 6, 201213 yr Znaci kod Djilasa se deportacija zove placeni organizovani prevoz. Kakav odvratni fasisoidni smrad.