Аврам Гојић Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Ja se ne zezam, kapiram da će se javiti garant ako ga nazoveš na mob. A sigurno priča odličan engleski.da znas da si u pravu, probacu
*edited by mod Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 A na fejsbuku opste svrsavanje na njegovu izjavu sa sve komentarima "Carski!" i "Kratko ali jebitacno" i sl. I to od ljudi koji nisu u strankama
Аврам Гојић Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 A na fejsbuku opste svrsavanje na njegovu izjavu sa sve komentarima "Carski!" i "Kratko ali jebitacno" i sl. I to od ljudi koji nisu u strankama dakle, bingo
borris_ Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Odvratan odgovor. Pitam se koliko je ovo istinito sobzirom da je u pitanju telegraf (novine koje ne poznajem ali kratki pregled mi je pokazao kakve su)
dig_chohano Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nego, jel ima negde pismo koje je poslao belgos? Ja ga ne mogu nigde iskopati.
Кристофер Лумумбо Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Odvratan odgovor. Pitam se koliko je ovo istinito sobzirom da je u pitanju telegraf (novine koje ne poznajem ali kratki pregled mi je pokazao kakve su)nisu novine, to je portal u vlasnistvu comtrade-a, ako se ne varam.
borris_ Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Možemo i telefonom da tražimo. Mada, iskreno sumnjam da će čovek nešto da odgovara ovoj vucibatini.Ovo je neki flamanac, mogao je staviti francusku verziju sajta Brine se za rome a diskriminise francuzeI nek mu je tako odgovorio <_<
dig_chohano Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Ovo je neki flamanac, mogao je staviti francusku verziju sajta Brine se za rome a diskriminise francuzeI nek mu je tako odgovorio <_<Cenim da u njegovom mestašcetu koje je predgrađe Genta ima oko nula valonaca. A i zvanični jezik je samo i isključivo holandski.
Zabalujev Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Vučić je krenuo pogrešnim putem. Ovo ne može da nadjebe.
Аврам Гојић Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Vučić je krenuo pogrešnim putem. Ovo ne može da nadjebe.+1
borris_ Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Cenim da u njegovom mestašcetu koje je predgrađe Genta ima oko nula valonaca. A i zvanični jezik je samo i isključivo holandski.Protjerao valonce Flamanci valjda zovu svoj jezik flamanski a ne holandski? (barem ga tako mi zovemo u fr)
dig_chohano Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Protjerao valonce Flamanci valjda zovu svoj jezik flamanski a ne holandski? (barem ga tako mi zovemo u fr)Zovu ga "nederlands".
casperbgd Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Znaci kod Djilasa se deportacija zove placeni organizovani prevoz. Kakav odvratni fasisoidni smrad.
Аврам Гојић Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 (edited) edit: nista Edited March 6, 2012 by Marko M. Dabovic
Recommended Posts