Muwan Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 u glavnom gradu se već primećuju efekti kandidature.Na žalost, nije dugo trajalo.
Аврам Гојић Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Odgovor je bio:Pozovite inspekciju rada pa ako oni neće njima da se legitimišu onda oni nas zovu na "asistenciju".Zamisli...
Valk Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Na žalost, nije dugo trajalo.jbt, kako je moguće da je vozač juga preživeo ovo ??pijan.. bmw.. 200km/ph.. crvena svetla.. urge to kill rising!
Anonymous Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Vozač BMW P. B. (34) prošao je bez ikakvih ozleda...
Idioteque Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 “Hvala Vam na pismu kojim ste nam ‘otvorili oči’. Iz Vašeg iskustva gradonačelnika grada od 12.000 stanovnika, koliko ima jedno manje naselje u Beogradu, sigurno ste u poziciji da razumete i sagledate potrebe 1,7 miliona stanovnika, od kojih su nekoliko desetina hiljada pripadnici romske nacionalne manjine”, navedeno je u pismu gradonačelnika Beograda.
Аврам Гојић Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 (edited) kakav ulicar jebote. verovatno se ljuti sto ne moze da okrene telefon i naredi da se baraba izvrgne ruglu u tabloidima. sad, da postoji nekakva opozicija u zemlji, neko bi postavio pitanje:1) da li su zaista resursi grada troseni na neozbiljne ankete2) ako ankete nije bilo, da li je gradonacelnik ovlascen da izmislja i laze u ime grada3) da li je ponosan na cinjenicu koju sam istice, da 76 posto Roma zeli da smesta bezi iz grada kojim on rukovodi4) da li u njegov opis radnog mesta spada i organizovana deportacija nesrpskog stanovnistva “Grad Beograd je, nakon Vašeg pisma, sproveo anketu među pripadnicima romske populacije prema kojoj se 76% njih izjasnilo da bi odmah otišlo da živi u Belgiju, dok je preostalih 24% izjavilo da bi rado posetilo Belgiju, kako bi se na licu mesta uverili u kvalitet života“, piše Đilas....“Ukoliko ste u mogućnosti da primite neke od ovih ljudi, mi ćemo im organizovati prevoz. Edited March 6, 2012 by Marko M. Dabovic
bergasa19 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 kakav ulicar jebote. verovatno se ljuti sto ne moze da okrene telefon i naredi da se baraba izvrgne ruglu u tabloidima.+1
Hella Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 kakav ulicar jebote.i dobro, šta bi ti odgovorio belgijskoj barabi pod čijom ingerencijom je selendra od 12.000 ljudi? da ti da kašiku?
Аврам Гојић Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 (edited) i dobro, šta bi ti odgovorio belgijskoj barabi pod čijom ingerencijom je selendra od 12.000 ljudi? da ti da kašiku?znam da trolujes, no, ipak je dobro pitanje. dao bih kratak i suv diplomatski odgovor koji bi sadrzao dve informacije: "radimo sve sto mozemo" i "none of your business", dabome na najpristojniji moguci nacin. odgovor ne bih narcisoidno slao novinarima, da se njime slade rasisti koji misle da Romi zive bolje od Srba. a ovo izmisljanje anketa je nivo sedmog osnovne i pokazatelj da Djilas izgleda nije sav svoj. Edited March 6, 2012 by Marko M. Dabovic
Venom Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 (edited) kakav ulicar jebote. verovatno se ljuti sto ne moze da okrene telefon i naredi da se baraba izvrgne ruglu u tabloidima. sad, da postoji nekakva opozicija u zemlji, neko bi postavio pitanje:1) da li su zaista resursi grada troseni na neozbiljne ankete2) ako ankete nije bilo, da li je gradonacelnik ovlascen da izmislja i laze u ime grada3) da li je ponosan na cinjenicu koju sam istice, da 76 posto Roma zeli da smesta bezi iz grada kojim on rukovodi4) da li u njegov opis radnog mesta spada i organizovana deportacija nesrpskog stanovnistvaNije mi bas najjasnije sta je hteo da kaze, ali ovo sto mu se omaklo (da mu ne bi bio problem da organizuje deportaciju) je ... pa, nemam odgovarajucu rec. Svakako ne za nekog ko se izdaje za demokratu. Edited March 6, 2012 by Venom
Кристофер Лумумбо Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 “Ukoliko ste u mogućnosti da primite neke od ovih ljudi, mi ćemo im organizovati prevoz. U slučaju da se neko od njih uputi u Larne u sopstvenoj organizaciji, molim vas da me o tome obavestite”, navodi se u tekstu pisma Dragana Đilasa.Đilas se na kraju zahvalio i pozvao De Berdemakera da ukoliko ima još neke konkretne predloge, kao i finansijska sredstva za njihovu realizaciju, da se obrati njegovom Kabinetu koji mu u potpunosti stoji na raspolaganju.“Istovremeno Vam želim puno uspeha u rešavanju problema Vaših sugrađana koji će, nadam se, raseljene romske porodice iz Beograda dočekati raširenih ruku ukoliko reše da promene sredinu u kojoj žive”, naglašava on.ovo je verovatno najodvratnija izjava do sada.
Аврам Гојић Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 steta sto u nasim medijima necemo videti odgovor Belgijanca. no, cenim da ce njihova gradska skupstina rado proslediti tekst ako neko zatrazi
dig_chohano Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 steta sto u nasim medijima necemo videti odgovor Belgijanca. no, cenim da ce njihova gradska skupstina rado proslediti tekst ako neko zatrazi Možemo i telefonom da tražimo. Mada, iskreno sumnjam da će čovek nešto da odgovara ovoj vucibatini.
Аврам Гојић Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 (edited) Možemo i telefonom da tražimo. Mada, iskreno sumnjam da će čovek nešto da odgovara ovoj vucibatini.ma poslacu mu upit sutra mailom pa cemo videti. na drugo citanje, ovo sto Djilas pise jako se blizi ogoljenom rasizmu, poruka pisma je "uzmi ih ti ako ih toliko volis". Edited March 6, 2012 by Marko M. Dabovic
dig_chohano Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Ja se ne zezam, kapiram da će se javiti garant ako ga nazoveš na mob. A sigurno priča odličan engleski.
Recommended Posts