Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

:) ako nista, to moje samosaplitanje ce mi biti inspiracija da razmislim da li sam dobro razumevao procitano pre nego sto sam odgovarao carsavima na one dve teme :)

Posted (edited)
to i kažem. mogu da zamislim koliko je nebeogradjanima iritantna njihova metoda "prvo vesti o radovima na mokroluškom kolektoru, pa onda o pregovorima borka i edite". skreso im stav srbije u brk veljo ilić još onomad. kad na to dodaš i lokalne kapuljačare sa stadiona i iz kladionice koji ne vole žutu bagru, eto belaja.
a eto meni kao beogradjaninu nekako logicno da gradska televizija ima prvo vesti o radovima na vodovodu, gradskom prevozu i ostalim komunalnim desavanjima koja neobavezno slusam i gledam ujutru kada se spremam za posao i pojem kafu. politicke vesti slusam na drugim, odredjenim kanalima i u drugim terminima. plus sto dobijam svakodnevnu jutarnju iluziju da se ne vrti ceo moj svakodnevni svet oko pregovora borka i edite. znas ono, kao u americkim filmovima, uvek scena kada neko u autu ili ujutru u kuci ima ukljucen radio a na radiju lokalni program sa vremenskom prognozom, stanjem saobracaja itd. ne pamtim da sam video u takvim scenama da na radiju tece izvestaj o pregovorima borka i edite obame i medvedevadodatak:http://www.blic.rs/V...vizije-Studio-B ali komentari citalaca na vest o privodjenju nasilnika iz dusanove ulice.... Edited by Pontijak
Posted

A ovi snimatelji kod naš baš najebu. Jel beše onomad, kad su onom snimatelju slomili koleno na patriotskom/anti-pederskom protestu, napadač vikao nešto u stilu "Šta snimaš?". Nije što je Studio B sjajan, nego što su ostale TV grozne.

znas ono, kao u americkim filmovima, uvek scena kada neko u autu ili ujutru u kuci ima ukljucen radio a na radiju lokalni program sa vremenskom prognozom, stanjem saobracaja itd.
Ovaj komunalni Studio B još dođe kao neko osveženje sa svojom dosadnošću :P Istrpim ja bez problema par izjava Đilasa, sa kojim komentarom Antića i pozadinskim smeškanjem Ranđića, ako ga puste, no ko hoće da se napaja političkim informacijama zna da to traži na drugom mestu, a ovde ignorišemo i držimo se "komunalnih informacija" (mada većina prebaci na Studio B da vidi trenutnu temperaturu). Ovaj mandril se izgleda političkim informacijama napaja na Fokusu i Fokus-televiziji, pošto je ta retorika isuviše prepoznatljiva (a radikalsko shvatanje slobodnog informisanja je da ako već Žuti imaju svoje televizije, onda i oni moraju da imaju jednu svoju, ali ono baš, a protiv Žutih su sva sredstva dozvolljena, oni uništiše narod). Ono, jbg, taj Studio Be je, kako god okreneš, servis aktuelne vlasti. Bejah mali, a i daleko, no ono što sam uhvatio od SPO Studija Bee mi beše smejurija vrhunskih dometa (Vuka ošinu u Dnevniku RTS, a onda spikerka Studija B čita kontra-komentar Vuka:"Predsednik SPO Vuk Drašković je poručio našoj redakciji da pitamo RTS zašto je blablabastilja":lol:). Kasnije medijske aktivnosti pokojnog Bogdanovića i srećom nepokojnog Siniše Nikolića su još elegantne, spinovanje, takoreći, to forumaši mnogo vole da govore. Sad sam malo pogledao, videh da su uglavnom svi to već rekli, no spucah petnaest minuta kapitalizmu u ništa, a jbg.
Posted

Ovaj je kreten i budala...Ali ovo malte ne nije ništa sa kakvim pretnjama i "zaletanjem" se susreću pripadnici medija na recimo 3-minutnom snimanju u hodniku Palate Pravde pred sudjenje recimo navijačima ili Ceci ili nekim drugim izgrednicima.Razlika je što miševi samo prete i "gurkaju" nema baš udaranje, verovatno zbog prisustva "sudske straže" koja BTW po mom utisku ne bi nešto ni reagovala i da se nešto desi...

Posted
Ovaj je kreten i budala...Ali ovo malte ne nije ništa sa kakvim pretnjama i "zaletanjem" se susreću pripadnici medija na recimo 3-minutnom snimanju u hodniku Palate Pravde pred sudjenje recimo navijačima ili Ceci ili nekim drugim izgrednicima.Razlika je što miševi samo prete i "gurkaju" nema baš udaranje, verovatno zbog prisustva "sudske straže" koja BTW po mom utisku ne bi nešto ni reagovala i da se nešto desi...
Ovaj bi trebalo da bude prinudno zatvoren u psihijatrijsku ustanovu zatvorenog tipa na jedno godinu dana, uz agresivnu farmakološku terapiju, i pušten tek kad se lekari uvere da više nije agresivan. Ovakve sociopate treba uklanjati iz okoline.
Posted

Nezaposleni invalidi nisu punopravni clanovi drustva, kaze Djilas smile.gif...Đilas: Uvek ću podržavati socijalno preduzetništvoBEOGRAD, 23. februara 2012. (Beta) - Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je danas, prilikom posete firmi "Lola preduzetništvo" u Železniku koja zapošljava osobe sa invaliditetom, da će uvek podržavati socijalno preduzetništvo.Đilas je novinarima kazao da je zapošljavanje osoba sa invaliditetom u tom preduzeću pozitivan primer i da sada te osobe ne sede kući i ne čekaju socijalnu pomoć već zarađuju."To je fenomenalno pozitivna priča u moru teških koje danas imamo.Oni ne sede kući i ne čekaju socijalnu pomoć već postaju punopravni delovi ovog društva koji zarađuju", naveo je Đilas.

Posted

Mislim da je propuštena nedavna izjava Djilasa u kojoj kaže da će platiti neku kaznu državnim revizorima, ali da će nastaviti da krši zakon i dalje :isuse: .

Posted
Mislim da je propuštena nedavna izjava Djilasa u kojoj kaže da će platiti neku kaznu državnim revizorima, ali da će nastaviti da krši zakon i dalje .
da, propuštena je. čovek ima jako interesantno shvatanje zakona, na nivou uličara koji kaže "pa platio sam kaznu, sad mogu da vozim 200". i naravno, obavezna demagogija (ja kršim zakon da pomognem vaspitačicama).........Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je danas da je spreman da kao odgovorno lice plati kaznu ukoliko takvu odluku donese sud na osnovu prekršajne prijave koju je protiv njega podnela Državna revizorska institucija (DRI)."Te kazne su od pet do 50 hiljada dinara. Ako je to cena da neko dobija pomoć, ja ću je platiti, ali ću insistirati da se zakon promeni kako kaznu ne bih plaćao svakog meseca", rekao je Đilas novinarima...........
Posted

Te priče političara sa Agencijom za borbu protiv korupcije i DRI su iste svake godine. I prošle godine je isto tako kršio zakon da pomogne vaspitačicama, ali ne znam naplati li mu neko kaznu.

Posted

Realno, i ne moramo se držati zakona kao pijan plota

Posted

vaspitacica i vaspitaca ima u beogradu oko osam hiljada. sta mislite, na cijoj strani ce sve one i oni biti?