Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
Rispekt za pomoćnika snimatelja iii šta li je već ovaj čovek ...

grozno, ali trenerkaš je potpuno u pravu što se tiče izveštavanja studija b

Asistent snimatelja!Car!Inače čovek kada ga vidi nema za šta pas da ga ujede ali srce očigledno ogromno!!!BTW ovakve scene su inače , ne baš svakodnevne ali vrlo česte.Neverovatno koliko ljudi sebi dozvoljava ovakve ispade....
Posted

to je ustvari toliko zabrinjavajuce. stvara se ta klima nasilja kao dozvoljenog sredstva sve uz tu demagogiju "brige o narodu" jer lepo kaze stari beogradzanin, narod gladuje a vi snimate. policija to tolerise jer pobogu, zasto hapsiti ljude koji eto imaju razloge za svoj opravdani gnev i zasto samo policija uvek da bude na tapeti kritike javnosti zbog represije. jos kada pocne ludilo predizborne kampanje i otopli, taman idealni uslovi da neka varnica izazove eksploziju urbanog nasilja pa da ne moramo turisticki da idemo u atinu jer cemo dobiti atinu u svom dvoristu, istina bez akropolja. ne sumnjam da bi i u toj, meni vrlo nepozeljnoj, situaciji bilo ljudi koji ideoloski opravdavaju sporadicne eksplozije ulicnog nasilja sve pravdajuci to socioekonomskim motivima nasilnika.

Posted
nemojte tako, ipak je to krug dvojke. sve fin i posten svet, stari beogradzani. raduje me da su pocele predizborne aktivnosti na terenu da narod konacno shvati da je dosta strahovlade zute diktature i tajfuna™ uz podrsku dacica i da su eto beogradzani iz kruga dvojke prvi krenuli da razoblicavaju zlu propagandu tajfunovog medija.
Tačno zamišljam onog glavatog, poluobrijanog iz Kursadžija kako ovo priča i smeje se.
Posted (edited)
Tačno zamišljam onog glavatog, poluobrijanog iz Kursadžija kako ovo priča i smeje se.
e bas tako izgledam! glavat, poluobrijan! samo, nemam angazman u Kursadzijama sad.gif ali taj fini kraj mi poznat, ziveo sam tu 32 godine i odgovorno tvrdim da je to krem Beograda, krug dvojke! prosto se stidim sebe jer sam napustio taj tako sofisticirani deo grada sad.gif Edited by Pontijak
Posted
e bas tako izgledam! glavat, poluobrijan! samo, nemam angazman u Kursadzijama sad.gif ali taj fini kraj mi poznat, ziveo sam tu 32 godine i odgovorno tvrdim da je to krem Beograda, krug dvojke! prosto se stidim sebe jer sam napustio taj tako sofisticirani deo grada sad.gif
Nema šta da se stidiš. Nadam se da si pronašao sebe gde god da se nalaziš i da si zatvorio krug.Onaj snimak sa mandrilom je klasični sindrom belog nosa - najjači je, najpametniji, najhrabriji. Neko vreme da ne vidja Šoneta i biće manji od makovog zrna.Svaka čast ekipi, naročito asistentu snimatelja.
Posted
Rispekt za pomoćnika snimatelja iii šta li je već ovaj čovek ...

grozno, ali trenerkaš je potpuno u pravu što se tiče izveštavanja studija b

jebga, sami su se postavili kao gradski servis. teško da iste ove ljude neko sutra ne bi smatrao vučićevim uzdupcima, da ovaj sutra zajaše beogradsku vlast.
Posted (edited)

e sad... tih agresivnih gradjana ima toliko da je to tesko objasniti samo tzv. sindromom belog nosa, pa za to bi bila potrebna godisnja produkcija kolumbije dry.gif po onome dok narod gladuje ti snimas vise mi lice na pristalice jedne opozicione stranke a zna se da centar grada uvek prvi prihvata trendove buducnosti, krug dvojke je to. kada ona tv stanica koju uredjuje ta opoziciona stranka ima konceptualni performans presretanja gradonacelnika i postavljanja idiotskih pitanja koja gradonacelnik naravno ignorise te oni prave kolaze od tih konceptualnih snimaka e pa ne bi me zacudilo da su smislili i varijaciju koncepta koji se sastoji u pracenju stb ekipa na terenu i pravljenju ovakvih performansa sa jakom socijalnom porukom dok narod gladuje ti snimas uz sav urbani folklor vokabulara koji neupuceni tumace kao psovke i pretnje nasiljemda, svaka cast ekipi. samo, meni je nadrealno da ekipe stb u rodjenom gradu treba da se osecaju kao da su na terenu u avganistanu i to bez vojne zastite. zar treba da cekamo da neki gradjanin u okviru ovakvih performansa dok narod gladuje ti snimas fizicki napadne neku ekipu stb uz podrsku drugih gradjanina istomisljenika? naravno da nije resenje dati svakoj ekipi stb pripadnika zardanmerije pod punom opremom ali nesto se mora uciniti. na primer, da gradjanin cije je lice sakriveno jer pobogu moze jos i da tuzi stb zbog neovlascenog snimanja i ugrozavanja prava na privatnost identiteta ipak bude poznat javnosti u prilogu podnosenja krivicne prijave zbog direktnih pretnji nasiljem ekipi stb.

Edited by Pontijak
Posted

Kakav mozak treba da imas pa da poistovetis terence sa uredjivackom politikom.

Posted
jebga, sami su se postavili kao gradski servis. teško da iste ove ljude neko sutra ne bi smatrao vučićevim uzdupcima, da ovaj sutra zajaše beogradsku vlast.
da ne bude zabune, ovi ljudi su ispali carevi i nikakve veze nemaju što je Studio B u stvari servis Dragana Djilasa.
Posted
studio b jeste gradski servis. oni ovde snimaju prilog o gsb-u.sve i da nisu djilasova tv (a jesu), ljudi bi ih u nekom obimu tako dozivljavali.
Posted (edited)
Kakav mozak treba da imas pa da poistovetis terence sa uredjivackom politikom.
bergasa, iskreno izvini, napisah svasta jer sam mislio da ovim odgovaras na moj post previdevsi na ciji post odgovaras. zbog te greske pogresno sam protumacio znacenje tvog posta i opet kazem, izvini. procitao ono sto sam obrisao ili ne. a obrisao sam jer to ne znaci nista kada sam shvatio znacenje tvog posta. Edited by Pontijak
Posted

Meni je najzanimljivije sto ovako marginalne pojave (a ovo svakako jeste, samo sto je sada dobila medijsku paznju preko interneta) izazovu gomilu komentara i gomilu novih sukoba.

Posted
studio b jeste gradski servis. oni ovde snimaju prilog o gsb-u.sve i da nisu djilasova tv (a jesu), ljudi bi ih u nekom obimu tako dozivljavali.
to i kažem. mogu da zamislim koliko je nebeogradjanima iritantna njihova metoda "prvo vesti o radovima na mokroluškom kolektoru, pa onda o pregovorima borka i edite". skreso im stav srbije u brk veljo ilić još onomad. kad na to dodaš i lokalne kapuljačare sa stadiona i iz kladionice koji ne vole žutu bagru, eto belaja.
Posted (edited)

ma ok. marginalna pojava. a opet, ne znam kako bi reagovala javnost da je ovaj snimak videla na tv. jer ipak ne znam koliki procenat beogradjana redovno prati ovakve klipove na internetu. ppprednost foruma je sto se ovde suceljavaju razliciti stavovi ponekad i veoma zustro (ako smo pixeli sa nikovima ipak smo i ljudi laugh.gif ) ali ne verujem da bi se iko od forumasa koji diskutuju sukobljavajuci svoje stavove spustio na nivo dorcolskog nasilnika iz klipa kada bi se sreli uzivo.meni je ovaj snimak realno poprilicno mucan. imamo divljanje huliganskih grupa posle utakmica, pa divljanje povodom parade ponosa i tako dalje. mucno mi je to sto se prelazi na visi nivo a to je individualno nasilnistvo prema recimo ekipi stb koja pravi prilog o gsp-u i bilo bi porazavajuce da to postane neka norma u ponasanju odredjenih grupa u gradu a da vlast nista ne preduzme u sankcionisanju takvih pojava

Edited by Pontijak
Posted
bergasa, iskreno izvini, napisah svasta jer sam mislio da ovim odgovaras na moj post previdevsi na ciji post odgovaras. zbog te greske pogresno sam protumacio znacenje tvog posta i opet kazem, izvini. procitao ono sto sam obrisao ili ne. a obrisao sam jer to ne znaci nista kada sam shvatio znacenje tvog posta.
Nema frke. Dok sam pisao nisam ni znao za tvoj post, pa sam i ja pomislio da mozda pomislis da je nesto na tvoj racun.Nesporazum.