Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)
čačanin sa crnom bravom se sjurio niz ulicu
ko je kriv za pičvajz?
:isuse::lol: Edited by Hella
Posted
:isuse::lol:
sjurio sa reda 40 km/h, pokušao da izbegne budžu od leda, proklizao i očešao kola. jasno, kriv je jer nije prilagodio vožnju uslovima na kolovozu.nema potrebe za cerekanjem.
Posted
nema potrebe za cerekanjem.
jok, no ću da plačem. aj priznaj da si jedva čekao da se neka debilčina nadoveže i optuži đilasa što se prethodne dve nedelje nebo rušilo pa stoka ne može da besni kolima kako je navikla. jelda bi leglo ko pivce na jagu?
Posted (edited)

izgleda da treba da ti crtam da ne treba bacati sneg pod točkove nego ga grupisati na gomile i odnositi noćom. ili sam ja lud što sam lopatom prenosio sneg nabacan na moj auto na mesto gde ne smeta nikome.

Edited by djordje geprat
Posted

Kod mene je palo i vejalo cak dva dana. Palo je mozda 10-15 cm i kaze mi devojka da su odvozili sneg.

Posted (edited)

Rispekt za pomoćnika snimatelja iii šta li je već ovaj čovek ...

grozno, ali trenerkaš je potpuno u pravu što se tiče izveštavanja studija b

Edited by Lezilebovich
Posted

Pa i nije, Đilas ne živi na Dedinju već na Vračaru.

Posted

zasto mu se ne vidi faca na snimku?

Posted
Rispekt za pomoćnika snimatelja iii šta li je već ovaj čovek ...

da, ali

intuicija mi govori da trenerkas nema nista protiv informativnog programa Svet Plus

Posted

zasto bi izvestavanje o funkcionisanju ili nefunkcionisanju gsb-a smetalo bilo kome?da je djilas bio u nekom pohodu na dorcolu ili da je studio b snimao neki hvalospev djilasu pa da razumem da se stoka okurazi, ali ovo je iznad svega prejadno da bi se uopste razmatrao motiv.

Posted (edited)

nemojte tako, ipak je to krug dvojke. sve fin i posten svet, stari beogradzani. raduje me da su pocele predizborne aktivnosti na terenu da narod konacno shvati da je dosta strahovlade zute diktature i tajfuna™ uz podrsku dacica i da su eto beogradzani iz kruga dvojke prvi krenuli da razoblicavaju zlu propagandu tajfunovog medija.

Edited by Pontijak
Posted (edited)

ne razumem sto su se svi zaprepastili kad u ovom gradu ubijaju ljude [edit: pa im se smanjuju kazne] i uzgajaju se/koriste za razne prilike takvi i jos mnogo gori.ovo je neka pileca nogica i ne bih cestitala asistentu na uspesnoj reakciji. moglo je to mnogo bolje da se odradi, da ne dodje ni do kakvih udaraca npr.

Edited by prima
Posted

btw, danas pored moje zgrade 4 klinca motkama peglaju jednog, a pored njih milion ljudi. onda ovaj ustaje, iako sam mislio da verovatno nece preziveti, i juri ih dok se dere "svi ste vi picke za mene!", pa krece ponovo fajt. kadar nevera.