kud u maglu Simoviću Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 tako se resava problem u Europskom delu grada, a u Azijskom delu je lopata i dalje №1 <_<
Gonzo Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Zato sto mislis da se to inace ne radi, da nije vreme da se to radi sada dok jos nije dovoljno otoplilo ili mislis da se previse ocekuje od gradskih vlasti? radi se, ovako kako si rekao, npr. baca u najbližu reku, ovako kako je formulisano ispada da treba da voze sneg ne znam ni ja gde van grada, što je suludo arčenje novaca i resursa. a nadalje čini mi se da nije vreme, prehladno je, a i pašće novi sneg po prognozi, tako da ako se i bude radilo uklanjanje viška snega nije sad vreme za to.
Кристофер Лумумбо Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 radi se, ovako kako si rekao, npr. baca u najbližu reku, ovako kako je formulisano ispada da treba da voze sneg ne znam ni ja gde van grada, što je suludo arčenje novaca i resursa. a nadalje čini mi se da nije vreme, prehladno je, a i pašće novi sneg po prognozi, tako da ako se i bude radilo uklanjanje viška snega nije sad vreme za to.vidju strucnjaka :Doni ne trebaju da uklanjaju sneg, sad se to pretvorilo u led koji je okovao ulice i automobile. nemoguce je izvuci auto, nemoguce je parkirati se...mislim, negde je nemoguce a negde veoma zejebano.
General Ripper Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 radi se, ovako kako si rekao, npr. baca u najbližu reku, ovako kako je formulisano ispada da treba da voze sneg ne znam ni ja gde van grada, što je suludo arčenje novaca i resursa. Slušao Pavličića gradonačelnika Novog Sada pre neki dan,reče čovek da oni odnose sneg na neku deponiju.
đorđe geprat Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 radi se, ovako kako si rekao, npr. baca u najbližu reku, ovako kako je formulisano ispada da treba da voze sneg ne znam ni ja gde van grada, što je suludo arčenje novaca i resursa. a nadalje čini mi se da nije vreme, prehladno je, a i pašće novi sneg po prognozi, tako da ako se i bude radilo uklanjanje viška snega nije sad vreme za to.vidi, ako stvar počneš da rešavaš na vreme imaš mali problem. ako čekaš, on postaje prevelik zalogaj. u beogradu sada imaš previše snega i nastaće problem kada počne da se topi. ako otopljavanje bude brzo, imaćemo poplave, u karađorđevoj, recimo. ako se bude sporo topio, imaćeš ga na ulicama mesec dana. mora da se nosi: reka, besni fok :) , njive.......dodatno, ljudi kojima su kola parkirana i zatrpana počeće da ga bacaju na kolovoz. može da dođe do pičvajza kada auto naleti na neku zaleđenu gromadu. ovo za parkinge je nadležnost parking servisa koju on treba da odradi, briga me kako. za to je plaćen, jel' da.
Bane5 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Koliko znam sneg se u Beogradu kipuje na Uscu. Konkretno najvise se to odnosi na sneg iz centra grada. Odnosenje snega iz delova van centra mislim da nesto i nije praktikovano.
Kelt Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 jbt, odnošenje snega, ne verujem šta čitam :Hail:prvo pomislim termalka okačila juniorov biser i onda bektrakujem ovo do čika đorđa, stvarno je malo mator da ne zna da ne postoje deponije za sneg. I za Jugoslavije su temperature padale do dvocifrenih vrednosti ispod nule. Sava i Dunav umeli su da se zalede skroz, pa je JNA nagomilane sante na Dunavu razbijala eksplozivom, čak i avionskim bombama. Gradske službe imale su neke ozbiljne ruske kamione koji su sneg skupljali sa ulice i pumpali u druge kamione, pa se to nije gomilalo sa strane kao sada. :P
Takeshi Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 sinoc sam oko ponoci na slaviji video ogroman kontejner, u koji bager utovaruje sneg.
Un-juice Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 kome se prijavljuje ova grozotahelli. obradovace se da vidi kako beogradski prdipuderovici pod zutom tiranijom nimalo ne oskudevaju u ulju i mlecnim proizvodima (razlicitih nivoa masnoca) kao ni u muslama i viseslojnim guzn papirima.
slepa živana Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 helli. obradovace se da vidi kako beogradski prdipuderovici pod zutom tiranijom nimalo ne oskudevaju u ulju i mlecnim proizvodima (razlicitih nivoa masnoca) kao ni u muslama i viseslojnim guzn papirima.+ koriste aromatične kese za đubre sa pupčanom vrpcom
gospa buba Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 kome se prijavljuje ova grozotaubre pa vi ste stvarno stoka. mi smo napravili manje
Un-juice Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 + koriste aromatične kese za đubre sa pupčanom vrpcombravo, tvom oku (gle ironije!) nije promakao i taj luksuz. ranije se djubre trpalo u obicne jednobojne najlon kese koje su se dobijale kad kupujes kod privatnika a danas ni fensi maksi/idea/tempo nisu dovoljne nego se mece u ove specijalne koje se jos i zatvaraju. ako nastavimo ovako, za koju godinu ce se smece izbacivati u ukrasnim kesama.
gospa buba Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 ako nastavimo ovako, za koju godinu ce se smece izbacivati u ukrasnim kesama.chuvarna sam domacica, imam resurse da pochnem odmah :D
đorđe geprat Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 (edited) da se samokvotujem dodatno, ljudi kojima su kola parkirana i zatrpana počeće da ga bacaju na kolovoz. može da dođe do pičvajza kada auto naleti na neku zaleđenu gromadu. ovo za parkinge je nadležnost parking servisa koju on treba da odradi, briga me kako. za to je plaćen, jel' da.danas, oko podne ljudi obučeni u dresove čistoće i parking servisa čistili su od snega parking mesta u mojoj ulici. odozgo na dole. čistili lopatanjem i bacanjem snega na kolovoz. slalomom sam obišao gromade. no, negde oko pola pet, čačanin sa crnom bravom se sjurio niz ulicu, proklizao i očešao o parkirana kola. zastao na čas, produžio. momak, vlasnik parkiranog, trči i pita nas tu na trotoaru za registraciju. kažem: čačak, crna brava, eno je na semaforu. momak potrči nizbrdo, zeleno svetlo spase čačaninaa.e sad, da ga je stigao i nalemao (ili pak ispadne obrnuto), ko je kriv za pičvajz?, bubotke na kolima i na licimaa. Edited February 19, 2012 by djordje geprat
Recommended Posts