kud u maglu Simoviću Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 vredi se raspitati, ovih dana, nama koji zivimo van kruga 2. ne naplacuju parking
palchica Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Eto, muke građana beogradskih...Mora da se lopata, mislim da i Alah na nebu plače nad sudbinom nejakog beogradskog naroda...ah, svaka prilika je dobra prilika da se nanovo krene s pricom kako su beogradjani lenji, zar ne?stvarno ste mazgovi. covek se pozali na cinjenicu da je gomila automobila bukvalno zatrpana snegom kojeg su nanele grtalice, jelte, a vi skocite na njega. sta, da ne treba mozda da skace od srece?!i sta, recimo, da radi neko ko trenutno ne koristi auto, koji je uredno parkiran, na obelezenom mestu koje je uredno placeno, a iskrsne mu nesto (tipa, mora hitno da odveze dete kod lekara) i izadje na uredno ociscenu ulicu i zatekne svoj uredno registrovan auto pod brdom snega, hm?otkupljujem povoljno snega. kod mene ga nema dovoljno a ocu da napravim anbijent.a i ti si prasac. sta je toliko cudno u tome da se sneg odnese sa ulica?
sherman Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Ja sam za to da se sav sneg odnese u Borcu. Ja zamisljam da kao pandan Besnom Foku negde postoji mesto Zadovoljni Morz.:lol:krenulo te danas.sto se tice snega na ulicama i zatrpanih automobilima - jebe mi se za to.
Кристофер Лумумбо Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 ah, svaka prilika je dobra prilika da se nanovo krene s pricom kako su beogradjani lenji, zar ne?stvarno ste mazgovi. covek se pozali na cinjenicu da je gomila automobila bukvalno zatrpana snegom kojeg su nanele grtalice, jelte, a vi skocite na njega. sta, da ne treba mozda da skace od srece?!i sta, recimo, da radi neko ko trenutno ne koristi auto, koji je uredno parkiran, na obelezenom mestu koje je uredno placeno, a iskrsne mu nesto (tipa, mora hitno da odveze dete kod lekara) i izadje na uredno ociscenu ulicu i zatekne svoj uredno registrovan auto pod brdom snega, hm?a i ti si prasac. sta je toliko cudno u tome da se sneg odnese sa ulica?veca je sansa da izajde na neociscenu ulicu posto sporedne ulice nisu ni ciscene, barem u mom bloku.
Pera Zeka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=k-KBAl8oJtE&feature=relatededit@ buducnost pripada prilagodljivima Edited February 9, 2012 by Pera Zeka
palchica Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 veca je sansa da izajde na neociscenu ulicu posto sporedne ulice nisu ni ciscene, barem u mom bloku.nisu ni kod mene, al koliko se secam, djordje stanuje u centru. u kojem su automobili uredno zatrpani pored uredno ocisecenih ulica.
barrcode Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 sta je toliko cudno u tome da se sneg odnese sa ulica?
Tihajeza Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 sta je toliko cudno u tome da se sneg odnese sa ulica?+1
đorđe geprat Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 stvarno ste mazgovi. covek se pozali na cinjenicu da je gomila automobila bukvalno zatrpana snegom kojeg su nanele grtalice, jelte, a vi skocite na njega. sta, da ne treba mozda da skace od srece?!i sta, recimo, da radi neko ko trenutno ne koristi auto, koji je uredno parkiran, na obelezenom mestu koje je uredno placeno, a iskrsne mu nesto (tipa, mora hitno da odveze dete kod lekara) i izadje na uredno ociscenu ulicu i zatekne svoj uredno registrovan auto pod brdom snega, hm?o tome se radi. gledao sam danas devojče u mojoj ulici kako lopatom pokušava da skloni crni sneg koji je mašina nabacila na dupe auta. metar snega u visinu, metar i po u širinu. nekako je oslobodila svoja vrata, upalila auto da se greje i i počela da skida sneg. i, gde da ga baca? na kolovoz? na susedni auto? ja sam 3 dana koristio taksi, nisam mogao da iskopam auto, juče sam uspeo. i vrebao očišćeno mesto gde da se uglavim. na ono gde sam bio neki srećmik je uleteo.neka ovi mamlazi iz parking servisa krenu sa najamnicima, utovarivačima i kamiončićima i čiste. parkiranje plaćam, valjda mogu da mi očiste prostor da se spakujem..
Gonzo Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 jbt, odnošenje snega, ne verujem šta čitam :Hail:prvo pomislim termalka okačila juniorov biser i onda bektrakujem ovo do čika đorđa, stvarno je malo mator da ne zna da ne postoje deponije za sneg.
Frank Pembleton Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 vredi se raspitati, ovih dana, nama koji zivimo van kruga 2. ne naplacuju parkingTi se zajebavaš jel' da?Nisu valjda blokove zonirali?
kud u maglu Simoviću Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 jos uvek nisu <_< htedoh reci da se ne naplacuje parking ovih dana u gradu, reko Djilas, a potvrdio nadlezni iz PSapropo odnosenja snega, secam se scene kako se kipuje sneg iz kamiona u Savu
Кристофер Лумумбо Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 jos uvek nisu <_< htedoh reci da se ne naplacuje parking ovih dana u gradu, reko Djilas, a potvrdio nadlezni iz PSapropo odnosenja snega, secam se scene kako se kipuje sneg iz kamiona u Savu juce sam u bl. zorana djindjica video kako bager kupi sneg, a iza njega ide kiper.
reg Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 jbt, odnošenje snega, ne verujem šta čitam Zato sto mislis da se to inace ne radi, da nije vreme da se to radi sada dok jos nije dovoljno otoplilo ili mislis da se previse ocekuje od gradskih vlasti? Znam da se Budimpesti sneg odnosi i baca u reku, doduse ne secam se da li je bilo -10 ili su cekali da se temperatura priblizi 0.
Recommended Posts