Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Danas videh jednu ovakvu sličnu u domu zdravlja na Banovom Brdu :)13HP-snowblower.jpg

Posted

Moram priznati da je glavni grad zadovoljavajuće funkcionisao ovih dana. Ulice su prohodne i gradski prevoz radi.Hvala im na tome, ali to im je posao.Baš bi mogli i bez samoreklamiranja.

Posted
Moram priznati da je glavni grad zadovoljavajuće funkcionisao ovih dana. Ulice su prohodne i gradski prevoz radi.Hvala im na tome, ali to im je posao.Baš bi mogli i bez samoreklamiranja.
saglasan, uz napomenu da je trebalo da se krene sa odnošenjem snega. kanalizacija neće moći da primi ovoliku otopinu. i, dodatna muka nas koji bi da ipak koristimo sopstvena kola. otvorio sam sebi put sa parkinga na kolovoz posle sat lopatanja, sklanjanja gomile snega nanetog onom mašinerijom što čisti ulice. vratim se, na tom mestu je neki drugi auto, provozam po kraju, nađem prazno mesto. juče, da krenem kolima, ponovo je mašina prošla ulicom i do branika nabacala sneg. lopata u šake. misle li da nose sneg?
Posted

Eto, muke građana beogradskih...Mora da se lopata, mislim da i Alah na nebu plače nad sudbinom nejakog beogradskog naroda...

Posted
saglasan, uz napomenu da je trebalo da se krene sa odnošenjem snega. kanalizacija neće moći da primi ovoliku otopinu.
pa ne moze, topionice snega ne rade na minus temperaturama. a i snezne deponije su pune jer je i u njih napadao sneg. jedino da ti otvoris vrata, pa da u tvoju gajbu natrpamo visak.
Posted (edited)

Ja sam za to da se sav sneg odnese u Borcu.

Edited by hazard
Posted
pa ne moze, topionice snega ne rade na minus temperaturama. a i snezne deponije su pune jer je i u njih napadao sneg. jedino da ti otvoris vrata, pa da u tvoju gajbu natrpamo visak.
Ranije za vreme super Tita, sneg se nije ni puštao da padne. Čekali su ga spremni putari i onda dok pada, skupljali pahulju po pahulju i onda pravac na snežnu deponiju, gde su mali Romi čekali da proberu one dobre pahulje snega...A ne ovo sad.
Posted

i padanje je islo po zonama. jedne nedelje na jednu, jedne na drugu. pa kad pogledas kod komsije metar snega a kod tebe nista. znalo se reda. i od sindikata dobijes korito da se u njemu sankas.

Posted

otkupljujem povoljno snega. kod mene ga nema dovoljno a ocu da napravim anbijent.

Posted
otkupljujem povoljno snega. kod mene ga nema dovoljno a ocu da napravim anbijent.
Nema snega oces s njega?
Posted
Ja sam za to da se sav sneg odnese u Borcu.
Može i u Besni Fox.
Posted

A zasto ne napravite most od snijega? Sluzio bi samo zimi ali bi bio mnogo jeftiniji od ovog kojeg su platili milijardu eura.

Posted

A sta cemo kada most krene da prelazi milijardu turista? Onda ode mast u propast

Posted
Može i u Besni Fox.
Ja zamisljam da kao pandan Besnom Foku negde postoji mesto Zadovoljni Morz.
Posted
Eto, muke građana beogradskih...Mora da se lopata, mislim da i Alah na nebu plače nad sudbinom nejakog beogradskog naroda...
neki put ne shvatam ironiju. lopatao sam sat vremena, sneg bacao na gomilu između dvoje kola, nisam hteo džukački da bacam pod točkove kola. gomila uredno parkiranih kola u mom kraju je zarobljena snegom izguranim s kolovoza. parking plaćam a ne mogu ni da uđem na parking ni da izađem na ulicu. momci sa prslucima parking servisa ne čiste parkinge nego trotoare što je, jel'te obaveza stanara. ovde je raširen stav (kada je GSB u pitanju) da se švercuje "jer je autobus prljav........." hoće li meni parking servis da produži pretplatu za mesec dana? nije u pitanju 500 dinara već princip.miraleme, ajd' odjebi sa svojim humorom. ignoriši me.