Hella Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 (edited) kako lažu naprednjaci s vukajlije. 1.600 je grupa građana, a narod je prezadovoljan. Najnovije istraživanje: DS dobija Beograd, a SNS parlamentM. Maleš | 05. 02. 2012. - 06:57h | Foto: Grafički studio Blica | Komentara: 107Nedavno istraživanje javnog mnjenja, čiji je naručilac Gradski odbor DS u Beogradu, pokazuje da bi građani u najvećem broju podržali Demokratsku stranku i aktuelnog gradonačelnika Dragana Đilasa na izborima za Skupštinu grada Beograda. http://www.blic.rs/Vesti/Politika/305431/Najnovije-istrazivanje-DS-dobija-Beograd-a-SNS-parlament Edited February 5, 2012 by Hella
đorđe geprat Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Prisustvovao sam situaciji kad je u Kopenhagenu fudbalski klub, pozvao ljude na akciju ciscena tribina od naslaga snega, nagrada je bila dnevnica za fizikalce ili ulaznice za tekmu u protivvrednosti.Atmesfera je bila polu-karnevalska bilo je navijaca a i ljudi kojima su trebale pare.Uglavnom nijednog smrknutog lica.Ja sam lopatao i metlao a posle poklonio karte lokalnim komsijama ;)Jbga meni je ovo sasvim drugacije, nije skroz tragicno ali mi je ipak tuzno...Jbga meni bi ovo bilo sasvim drugacije, nije tragicno ni tuzno da je onako kako bi trebalo da bude.svi da plaćamo a oni koji nemaju posao i trebaju im pare da čiste sneg i budu plaćeni poput svih onih koji nešto rade. 2000 bi bila pristojna suma, za te pare ja angažujem na selu lokalce za neki posao.tužno je na šta liči trotoar u karađorđevoj od ličke do zagrebačke. a biće tragično kada se neko skrši na njemu.
*edited by mod Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Šutanovac: Pre nego što kritikuju vlast, građani bi trebalo da sami počiste snegZnao sam da mi zvuci poznato odnekle.
Frank Pembleton Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Nego ovo PR spinovanje sa najvecim snegom ikada me stvarno nervira.Izgleda mi kao da ta PR ekipa oko Djilasa razmislja:Ispascemo glupi da nas je sneg iznenadio u februaru, pa ajde da naduvamo preko svake mere.Stvarno kao da je pao radioaktivni sneg i da ljudi padaju u nesvest od hladnoce na ulici...
đorđe geprat Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Šutanovac: Pre nego što kritikuju vlast, građani bi trebalo da sami počiste snegZnao sam da mi zvuci poznato odnekle. jede govna.
Zabalujev Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Isao drug jutros da se prijavi za ciscenje. Stajao je u redu od 8 do 10, smrzao se, i otisao kuci.E, šeruje se danas po FB, sa sočnim detaljima.Evo kako to radi Đilas: Moj sin (15 godina) dva dana išao da čisti sneg, ovo što organizuje Grad. Još prvog dana, kad je bila najveća gužva, obezbeđenje ispred Skupštine grada guralo i tuklo građane koji su došli nešto da zarade, uključujući i jednu ženu srednjih godina. Danas, trečeg dana, okupili se "nadničari" u 7,30, kad im je releno, ali se do 10 nisu pojavili autobusi koji ih voze tamo gde treba. Gomila ispred ulaza je mnogo nervirala obezbeđenje, pa su se drali na njih, pogotovo na one koji su hteli da uđu unutra da pitaju hoće li posla biti ili ne. Posle poslednjeg takvog ispada neko je na pripadnika obezbeđenja bacio dve grudve. Nijedna ga nije pogodila, ali je on bez uileteo u gomilu i počeo da gura i udara ljude. LJudi su mu uzvratili, siledžiji došlo pojačanje i izbije tuča. Obezbeđenje pozove policiju, oni dođu, pokupe sve građane, ali nikog iz obezbeđenja, iako su im ljudi rekli šta se desilo i odvedu u policijsku stanicu u Majke Jevrosime. Mog sina i još jednog maleletnika, kao i jednog starca puste oko 18,00, ostale zadrže još. Mom sinu su rekli da ga puštaju jer je mlad i nema dosije, ali da to više ne radi. Ne zna samo šta. Skidali su mu pertle, koje je jedva dobio nazad, ali mu USB i sitne pare koje je imao kod sebe (100 dinara) nisu vratili.No, naša urbanost se zabavlja sa DjilasMovieTitles...
Muwan Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Nego ovo PR spinovanje sa najvecim snegom ikada me stvarno nervira.Izgleda mi kao da ta PR ekipa oko Djilasa razmislja:Ispascemo glupi da nas je sneg iznenadio u februaru, pa ajde da naduvamo preko svake mere.Stvarno kao da je pao radioaktivni sneg i da ljudi padaju u nesvest od hladnoce na ulici...Realno, odavno u Srbiji nije bilo 10 mrtvih u talasu hladnoće.Isto tako, ne vidim da je Beograd paralizovan ili iznenađen u odnosu na druge evropske gradove. Zimske službe se trude koliko mogu, nije baš da su ostavili vozila u garaži. Sad, što prosečan Srbin rad ovih službi zamišlja tako da svaka pahulja snega koja padne biva momentalno lansirana u kosmos a u gradu ostanu suve i netaknute ulice, druga je priča.
salerokada Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 +1A gradonačelnik u situaciji briljira. Jutros sam ga video kako patrolira ulicama nadzirući kako se čiste ulice, pa vidim da je posle bio na sednici gradskog štaba za vanredne situacije.
Frank Pembleton Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Realno, odavno u Srbiji nije bilo 10 mrtvih u talasu hladnoće.Isto tako, ne vidim da je Beograd paralizovan ili iznenađen u odnosu na druge evropske gradove. Zimske službe se trude koliko mogu, nije baš da su ostavili vozila u garaži. Sad, što prosečan Srbin rad ovih službi zamišlja tako da svaka pahulja snega koja padne biva momentalno lansirana u kosmos a u gradu ostanu suve i netaknute ulice, druga je priča.Pa to i mislim...Mnogo ljudi uopste ne drami toliko..."dobro ok sneg je pa to je doba godine proci ce i to"Mislim da pumpaju dramu da bi mogli da se hvale posle!"Ne ide se u skolu" Ups! Sta cemo sa ljudima koji moraju na posao i nemaju kome da ostave decu?Evo mi cemo da omogucimo da decu ostave u boravku! Daj bre radite svoj posao, ne dramite tamo!Najbolji mi je bio neki pilot helikoptera MUP-a koji se izlanuo pa rekao:Pa proslo je malo ali ja se secam kad je zavejalo pa nismo mogli kuci da se vratimo sa aerodroma...
Далибор Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ledenica usmrtila ženu u Beogradu :(Jedna Beograđanka poginula je danas kada je na nju pao komad leda u Paunovoj ulici na Banjici. Ekipe Hitne pomoći stigle su na mesto nesreće, ali su samo mogli da konstatuju smrt.
Tresko Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Realno, odavno u Srbiji nije bilo 10 mrtvih u talasu hladnoće.Isto tako, ne vidim da je Beograd paralizovan ili iznenađen u odnosu na druge evropske gradove. Zimske službe se trude koliko mogu, nije baš da su ostavili vozila u garaži. Sad, što prosečan Srbin rad ovih službi zamišlja tako da svaka pahulja snega koja padne biva momentalno lansirana u kosmos a u gradu ostanu suve i netaknute ulice, druga je priča.Da jebote. Pazi, u Rimu je palo 3(slovima: tri) centimentra snega, i grad je u totalnom tiltu i haosu. Ljudi nisu otišli na posao, sve blokirano, raspao se sistem. Ne znam šta bi bilo da im je palo ovoliko snega kao u Beogradu. Generalno, u Italiji je palo ni 30% onoga što je palo u Srbiji, a pola zemlje je odsečeno od sveta, ima 16 mrtvih, više od 100.000 ljudi bez struje, vode.
Zabalujev Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Meni su hit gastosi koji se na komentarima na vesti jave da napišu kako kod njih u Kanadi sve funkcioniše i lepo je očišćeno iako 6 meseci pada sneg i da im nije jasno šta je ovde problem. Verujem da se tek čude Italijanima.
Bane5 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 (edited) Da jebote. Pazi, u Rimu je palo 3(slovima: tri) centimentra snega, i grad je u totalnom tiltu i haosu. Ljudi nisu otišli na posao, sve blokirano, raspao se sistem. Ne znam šta bi bilo da im je palo ovoliko snega kao u Beogradu. Generalno, u Italiji je palo ni 30% onoga što je palo u Srbiji, a pola zemlje je odsečeno od sveta, ima 16 mrtvih, više od 100.000 ljudi bez struje, vode.Prvi ovosezonski sneg u vecem delu Japana (ukljucujuci i Tokio) je odneo 51 zivot. Visestruko je prekidan zeleznicki saobracaj (240000 ljudi je imalo problema sa prevozom), a samo prvo vece sneznih padavina u Tokiju je ~700 ljudi zadobilo povrede od poledice.Da napomenem da je u Tokiju palo manje snega nego u Beogradu i na vecoj temeperaturi od ovdasnje. Edited February 7, 2012 by Bane5
kralj Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Prvi ovosezonski sneg u vecem delu Japana (ukljucujuci i Tokio) je odneo 51 zivot. Visestruko je prekidan zeleznicki saobracaj (240000 ljudi je imalo problema sa prevozom), a samo prvo vece sneznih padavina u Tokiju je ~700 ljudi zadobilo povrede od poledice.Da napomenem da je u Tokiju palo manje snega nego u Beogradu i na vecoj temeperaturi od ovdasnje.Sad ce Zozo da napise kako su ti ljudi umrli zapravo od starosti sa prosekom godina 98,1, da je tamo led klizaviji i da bi na takvom ledu bilo povredjeno najmanje 12 puta vise Australijanaca.
Recommended Posts