đorđe geprat Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Iduce godine na Slaviji vise nece biti Dimitrija Tucovica :isuse:Jebo im ja mater nenormalnu, covek je tu sahranjen.ja sam bacio pogled na komentareono sa vetrom i pranjem kola je zanimljivo.kako je planirano popunjavanje onih sivih fleka na kolovozu mimo traka?
Далибор Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 (edited) ................http://www.youtube.com/watch?v=vDr9h3ZVVu0 Edited February 4, 2012 by Далибор
teacher Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Tužno je ovo, teško da je za sprdnju. Ljudi su za 1600 dinara danas 8h čistili sneg i to oni koji su bili srećni da uđu u 1000 koji su bili potrebni za ovu akciju.
rajka Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 pa sta ja znam, meni ne izgleda tako strasno da deca provedu dan na snegu, zezaju ze, zarade neki dzeparac, a ljudi onda mogu do radnje bez da im sneg upada u cipelu. cak mislim da je lepo sto je grad to organizovao.http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/305317/Veliko-interesovanje-za-ciscenje-snega
Аврам Гојић Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 nije ti strasno sto hiljadu ljudi ceka da nadnici ceo dan za 15 evra? wow.nego ja sam mislio da su ljudi u Srbiji lenji, nece da rade?
rajka Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 a sto je tebi strasno? sta fali studentariji da za vikend jedan da radi nesto za dzeparac, cak i ako im nije neophodan? stvarno ne razumem, to nigde drugde nije sramota osim ovde, valjda
dunja Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 ma ne radi se ovde o studentariji, ovo su ljudi koje je muka i nemastina ozbiljno priterala da na ovu ladnocu gule trotoare.
Venom Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 nije ti strasno sto hiljadu ljudi ceka da nadnici ceo dan za 15 evra? wow.nego ja sam mislio da su ljudi u Srbiji lenji, nece da rade?Ne samo da su u Srbiji svi lenji, nego su i prevrtljivi i skloni korupciji. Ovo je dakle i idealna prilika da se nesto zaradi, sigurno da su neki spremni da kupe svoje mesto za 5-10 evra. Akciju poveriti nekom mladom, modernom preduzetniku s visedecenijskim iskustvom u radu na projektima i potrebnim know-howom. Predlazem CEO-a Burek Foruma.
Аврам Гојић Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Ne samo da su u Srbiji svi lenji, nego su i prevrtljivi i skloni korupciji. potpuno tacno, jel si video kako se guraju za posao u drzavnoj, tacnije gradskoj sluzbi.
Budja Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 (edited) Tužno je ovo, teško da je za sprdnju. Ljudi su za 1600 dinara danas 8h čistili sneg i to oni koji su bili srećni da uđu u 1000 koji su bili potrebni za ovu akciju.Edit: Losa racunica. Edited February 4, 2012 by Budja
Recommended Posts