Willow Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Tenks, komšija. Nije prijatno ali malo čeličenja neće da nam škodi.
Venom Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 zavisi gde si na NBGu? 88 - sajam - 56 je najbrze ako ti staje blizu. 89 ne ide bas cesto, a 85 valjda na svakih 20min.Nije mu vise potreban savet, ali da kazem. 89 ide dovoljno cesto, ali je problem u ili retardiranom pustanju vozila ili klasicnom kriminalu u preskakanju reda voznje o kojem je pisao Vasa. U svakom slucaju, posebno je kritican smer kao NBG-u, jer se desi da busa nema i preko pola sata. Od NBG-a ide prilicno normalnije.
đorđe geprat Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 sigurno znate.kako se vlasnicima privatnih kuća (pola zemuna, senjak, zvezdara......) naplaćuje ono što vlasnici stanova u većim zgradama plaćaju preko infostana?jasno mi je da svaka kuća ima vodomer koji se očitava, dimnjak koji se čisti po potrebi ali, neke stvari kao što su đubre, ekološka zaštita, građevinsko zemljište...
Tihajeza Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 sigurno znate.kako se vlasnicima privatnih kuća (pola zemuna, senjak, zvezdara......) naplaćuje ono što vlasnici stanova u većim zgradama plaćaju preko infostana?jasno mi je da svaka kuća ima vodomer koji se očitava, dimnjak koji se čisti po potrebi ali, neke stvari kao što su đubre, ekološka zaštita, građevinsko zemljište...i vlasnik privatne kuće baca đubre u kontejner, koji radnik prazni svaki dan. osim ako ga ne spaljuje u svom privatnom dvorištu privatne kuće.
đorđe geprat Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 i vlasnik privatne kuće baca đubre u kontejner, koji radnik prazni svaki dan. osim ako ga ne spaljuje u svom privatnom dvorištu privatne kuće.to me i zanima. kako vlasnik neke kuće, recimo, između dušanove i ugrinovačke u zemunu, plaća iznošenje đubreta, ekološku zaštitu i naknadu za građevinsko zemljište.
hazard Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Sve preko infostana djordje, kao i sa ljudima koji zive u stanovima. Sve sto ste naveli je na mom racunu za infostan, privatna kuca na Zvezdari.
đorđe geprat Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Sve preko infostana djordje, kao i sa ljudima koji zive u stanovima. Sve sto ste naveli je na mom racunu za infostan, privatna kuca na Zvezdari.hvala, nisam znao.
aram Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) Iduce godine na Slaviji vise nece biti Dimitrija Tucovica :isuse:Jebo im ja mater nenormalnu, covek je tu sahranjen. Edited February 3, 2012 by aram
Frank Pembleton Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Iduce godine na Slaviji vise nece biti Dimitrija Tucovica :isuse:Jebo im ja mater nenormalnu, covek je tu sahranjen.Kakva goveda majko mila!!!
Kelt Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) šta se bunite, rekli su da će da pomere spomenik a ne njega. Šta fali malo fontanica preko... mogu da ugrade i raketni sistem za vatromet kad ustreba. Mogu malo da razmeste i sa aleje velikana na raskrsnice, pa na svaku fontana, i klupica da se sedne Edited February 3, 2012 by Kelt
deeps Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Ne znam cija je briljantna ideja da tu bude grob. Tu mu definitivno nije mesto. Grob je za groblje, a ne za trg.
Zabalujev Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Iduce godine na Slaviji vise nece biti Dimitrija Tucovica :isuse:Jebo im ja mater nenormalnu, covek je tu sahranjen.Ovaj, kao poštovalac velikog čoveka i marksiste, Dimitrija Tucovića, moram reći da me jako uznemirava što je Tucović sahranjen na onom mestu, koje je bilo tiho i mirno valjda samo kad je Đinđić sahranjivan <_< Nekako mi ne ide da se ljudi sahranjuju na prometnim mestima. Zato valjda postoje groblja, aleje velikana i sl. Što se spomenika tiče, nek ostane.
gospa buba Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 aj da premeste njega, razumem, drugo je vreme, ali sto spomenik?
Recommended Posts