Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
jel smem da postavljam pitanja ili su ona unapred napisana? :D
Čuj, da postavljaš pitanja. Smeš da sediš, kušuješ i blaženo se smeškaš. I da tapšeš kada te mrko pogledam.
Posted
Čuj, da postavljaš pitanja. Smeš da sediš, kušuješ i blaženo se smeškaš. I da tapšeš kada te mrko pogledam.
:(samo sam hteo da postavim neko pitanje o kosarci.
Posted
:(samo sam hteo da postavim neko pitanje o kosarci.
Jes, da ga pitas sto nismo uyeli medalju u Litvaniji. NE MOZE
Posted
na to sam i mislila, al zar tamo ima ista kriticno, to je promo dodatak? svejedno, s toliko poslova: mejor, privatn biznis, stranka, kosarka, muz, otac, pas i ostalo sto ne znam, cudi me da ima vremena da cita dodatak, a kamoli da ga rediguje...
Nisam obratio paznju na taj dodatak pa ako moze neko upuceniji i redovniji citalac da mi kaze da li je to zaista zvanicni 'zakupljeni termin" poput dodataka u kojima se reklamira prodaja ves masina u Tehnomaniji i akcije u Ideji ili je to ipak malo zavucenije.
Posted

Da je neko skinuo znake vremena mislio bih da citam Vracarski Vesnik ili neko slicno opstinsko glasilo.

Posted (edited)
Da je neko skinuo znake vremena mislio bih da citam Vracarski Vesnik ili neko slicno opstinsko glasilo.
Vračarski Glasnik, ja ga pripremao za štampu. Edited by Anonymous
Posted
Beograd -- Dva policijska automobila su nakon potere za nesavesnim vozačem, i njegovog privođenja, završila slupana pošto ih je udario automobil prošavši kroz crveno.Nesreća se dogodila kod beogradske Arene na kraju potere za četrdesetogodišnjim A.K.On je nešto ranije svojim automobilom u Zemunu lakše udario drugo vozilo i pobegao sa mesta nezgode. Međutim u drugom vozili bili su inspektori u civilu koji su u pomoć pozvali svoje kolege.Potera se završila kod Beogradske arene gde je policija uspela da zaustavi i uhapsi vozača. A. K. je prebačen u policijski automobil. Kada je kolona od tri policijska automobila krenula, nekoliko stotina metara dalje, na raskrsnici koju možete da vidite, beli pežo prošao je na crveno svetlo i udario u vozilo u kome se nalazio uhapšeni A.K. sa policajcima koji su ga privodili. Na njih naleće sledeće policijsko vozilo iz kolone, dok treće uspeva da izbegne sudar. Svi povređeni policajci, na sreću, imaju samo lakše telesne povrede, a A. K. je na kraju ipak završio kod dežurnog istražnog sudije.
Posted

Razmahali se mistrijama oko hotela Metropol, uredbe, penali. Izgleda da će prvo završiti fasadu i dvorište, pa tek onda unutrašnjost.

Posted

Sjajno. Zelimo nastavak akcije!Током претходне ноћи, на многим београдским надвожњацима и мостовима , освануо је низ порука подршке српском народу на Космету, критика актуелној власти, а све у циљу буђења успаваног народа у Београду. На порукама нема обележја патриотских организација и политичких странака па се претпоставља да иза овог бунтовничког чина стоји незадовољна београдска омладина.http://www.dverisrpske.com/sr-CS/vesti/2012/januar/transparenti-na-bg-nadvoznjacima.phppost-5265-13267108658453.jpgProživeh 27 godina i tek sad saznadoh šta nas čini Srbima:post-5265-13267110333379.jpgipost-5265-13267110458084.jpg :D

Posted (edited)
6.55 Изградња објекта ОШ у Вишњичкој бањи 2013 : 8.000.000 2014 : 0
6.61 Изградња гробља за кућне љубимце 2013. : 50.000.000 2014 : 100.000.000
Edited by Kelt
Posted

Ako ste večeras pomislili da se igra neki derbi ili je opet vanredno stanje zbog prisustva pandura na svakom koraku, možete da odahnete, to nas samo naš gradonačelnik brani od 50 klinaca koji su udarili u javni red i mir tako što su hteli da se provozaju tramvajem tipa španac, sa vinom, pivom ili rakijom u ruci od Vuka do blokova i nazad. To je verovatno ocenjeno kao pokušaj terorizma pošto je reakcija smešno nesrazmerna događaju, ali nimalo smešno pokazuje gde klizimo. Masovno prisustvo policije, valjda besposlene zbog pauze u fudbalu, nije bilo dovoljno, kao ni legitimisanje i razlaz gde u buseve može da se ulazi samo troje po troje, za svaki slučaj, ni tramvaj broj 7 nije stajao na stanici kod Vuka, a ako i tome nekako doskoče mladi disidenti, neće moći u španca, pošto su ih za svaki slučaj isključili za danas sa te linije. :fashisto: