Zverilla Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Jebote ovi se ni ne trude da skrivaju laznost komentara - ili su jednostavno retardi. Mladolideri bratori!"Sa Djilasom kapetanom na brodu zvanom Beograd" jebote ovo je genijalno, stavljam u potpis! :)
Аврам Гојић Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 i ja sam to teo u potpis ali sam pomislio da je to možda neki trolololol.
*edited by mod Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 (edited) Kada smo vec kod Djilasa i Beograda nacuh da direktno odredjuje sta ce da se pise u Vremenu i da bez problema vraca tekstove na editovanje kako bi bili manje ostri. Edited December 29, 2011 by pavllle
*edited by mod Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Informacija je iz prve ruke. Doduse da budem skroz objektivan odnosi se samo na onaj Vreme Beograda dodatak koji valjda i sam finansira.
darling Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 (edited) na to sam i mislila, al zar tamo ima ista kriticno, to je promo dodatak? svejedno, s toliko poslova: mejor, privatn biznis, stranka, kosarka, muz, otac, pas i ostalo sto ne znam, cudi me da ima vremena da cita dodatak, a kamoli da ga rediguje... Edited December 29, 2011 by darling
Кристофер Лумумбо Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 na to sam i mislila, al zar tamo ima ista kriticno, to je promo dodatak? svejedno, s toliko poslova: mejor, privatn biznis, stranka, kosarka, muz, otac, pas i ostalo sto ne znam, cudi me da ima vremena da cita dodatak, a kamoli da ga rediguje...procitaj kakvim se sve detaljima staljin bavio.uuuuu, uporedio sam djilasa i staljina.
darling Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 (edited) meni je to u redu... mada, opet, zar je staljin bio vredan ko nas djilas? Edited December 29, 2011 by darling
Кристофер Лумумбо Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 meni je to u redu...pa nije bas, staljin je bio zanimljiviji lik. on sigurno nije organizovao dogadjaje tipa "sa draganom na ti".
Hamlet Strašni Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 pa nije bas, staljin je bio zanimljiviji lik. on sigurno nije organizovao dogadjaje tipa "sa draganom na ti".Стаљин је организовао "Са Вишинским на Ви"
Кристофер Лумумбо Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Стаљин је организовао "Са Вишинским на Ви"nije ti neki aargument, i dalje mi je simpaticniji od djilasa. <_< plasim se da ce dragan posle izbora organizovati dogadjaj "sa aleksandrom na mi".
Hamlet Strašni Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 nije ti neki aargument, i dalje mi je simpaticniji od djilasa. <_< plasim se da ce dragan posle izbora organizovati dogadjaj "sa aleksandrom na mi".Ako te zanima da prisustvujes, detalji na PM
Кристофер Лумумбо Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ako te zanima da prisustvujes, detalji na PMjel smem da postavljam pitanja ili su ona unapred napisana? :D
Hamlet Strašni Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 jel smem da postavljam pitanja ili su ona unapred napisana? :DČuj, da postavljaš pitanja. Smeš da sediš, kušuješ i blaženo se smeškaš. I da tapšeš kada te mrko pogledam.
Recommended Posts