December 29, 201113 yr Jebote ovi se ni ne trude da skrivaju laznost komentara - ili su jednostavno retardi. Mladolideri bratori!"Sa Djilasom kapetanom na brodu zvanom Beograd" jebote ovo je genijalno, stavljam u potpis! :)
December 29, 201113 yr Kada smo vec kod Djilasa i Beograda nacuh da direktno odredjuje sta ce da se pise u Vremenu i da bez problema vraca tekstove na editovanje kako bi bili manje ostri. Edited December 29, 201113 yr by pavllle
December 29, 201113 yr Informacija je iz prve ruke. Doduse da budem skroz objektivan odnosi se samo na onaj Vreme Beograda dodatak koji valjda i sam finansira.
December 29, 201113 yr na to sam i mislila, al zar tamo ima ista kriticno, to je promo dodatak? svejedno, s toliko poslova: mejor, privatn biznis, stranka, kosarka, muz, otac, pas i ostalo sto ne znam, cudi me da ima vremena da cita dodatak, a kamoli da ga rediguje... Edited December 29, 201113 yr by darling
December 29, 201113 yr na to sam i mislila, al zar tamo ima ista kriticno, to je promo dodatak? svejedno, s toliko poslova: mejor, privatn biznis, stranka, kosarka, muz, otac, pas i ostalo sto ne znam, cudi me da ima vremena da cita dodatak, a kamoli da ga rediguje...procitaj kakvim se sve detaljima staljin bavio.uuuuu, uporedio sam djilasa i staljina.
December 29, 201113 yr meni je to u redu... mada, opet, zar je staljin bio vredan ko nas djilas? Edited December 29, 201113 yr by darling
December 29, 201113 yr meni je to u redu...pa nije bas, staljin je bio zanimljiviji lik. on sigurno nije organizovao dogadjaje tipa "sa draganom na ti".
December 29, 201113 yr pa nije bas, staljin je bio zanimljiviji lik. on sigurno nije organizovao dogadjaje tipa "sa draganom na ti".Стаљин је организовао "Са Вишинским на Ви"
December 29, 201113 yr Стаљин је организовао "Са Вишинским на Ви"nije ti neki aargument, i dalje mi je simpaticniji od djilasa. <_< plasim se da ce dragan posle izbora organizovati dogadjaj "sa aleksandrom na mi".
December 29, 201113 yr nije ti neki aargument, i dalje mi je simpaticniji od djilasa. <_< plasim se da ce dragan posle izbora organizovati dogadjaj "sa aleksandrom na mi".Ako te zanima da prisustvujes, detalji na PM
December 29, 201113 yr Ako te zanima da prisustvujes, detalji na PMjel smem da postavljam pitanja ili su ona unapred napisana? :D
December 29, 201113 yr jel smem da postavljam pitanja ili su ona unapred napisana? :DČuj, da postavljaš pitanja. Smeš da sediš, kušuješ i blaženo se smeškaš. I da tapšeš kada te mrko pogledam.