Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
Jebote ovi se ni ne trude da skrivaju laznost komentara - ili su jednostavno retardi. Mladolideri bratori!"Sa Djilasom kapetanom na brodu zvanom Beograd" jebote :lol:
ovo je genijalno, stavljam u potpis! :)
Posted

i ja sam to teo u potpis ali sam pomislio da je to možda neki trolololol.

Posted (edited)

Kada smo vec kod Djilasa i Beograda nacuh da direktno odredjuje sta ce da se pise u Vremenu i da bez problema vraca tekstove na editovanje kako bi bili manje ostri.

Edited by pavllle
Posted

Informacija je iz prve ruke. Doduse da budem skroz objektivan odnosi se samo na onaj Vreme Beograda dodatak koji valjda i sam finansira.

Posted (edited)

na to sam i mislila, al zar tamo ima ista kriticno, to je promo dodatak? svejedno, s toliko poslova: mejor, privatn biznis, stranka, kosarka, muz, otac, pas i ostalo sto ne znam, cudi me da ima vremena da cita dodatak, a kamoli da ga rediguje...

Edited by darling
Posted
na to sam i mislila, al zar tamo ima ista kriticno, to je promo dodatak? svejedno, s toliko poslova: mejor, privatn biznis, stranka, kosarka, muz, otac, pas i ostalo sto ne znam, cudi me da ima vremena da cita dodatak, a kamoli da ga rediguje...
procitaj kakvim se sve detaljima staljin bavio.uuuuu, uporedio sam djilasa i staljina.
Posted (edited)

meni je to u redu... mada, opet, zar je staljin bio vredan ko nas djilas?

Edited by darling
Posted
meni je to u redu...
pa nije bas, staljin je bio zanimljiviji lik. on sigurno nije organizovao dogadjaje tipa "sa draganom na ti".
Posted
pa nije bas, staljin je bio zanimljiviji lik. on sigurno nije organizovao dogadjaje tipa "sa draganom na ti".
Стаљин је организовао "Са Вишинским на Ви"
Posted
Стаљин је организовао "Са Вишинским на Ви"
nije ti neki aargument, i dalje mi je simpaticniji od djilasa. <_< plasim se da ce dragan posle izbora organizovati dogadjaj "sa aleksandrom na mi".
Posted
nije ti neki aargument, i dalje mi je simpaticniji od djilasa. <_< plasim se da ce dragan posle izbora organizovati dogadjaj "sa aleksandrom na mi".
Ako te zanima da prisustvujes, detalji na PMcool.gif
Posted
Ako te zanima da prisustvujes, detalji na PMcool.gif
jel smem da postavljam pitanja ili su ona unapred napisana? :D
Posted
jel smem da postavljam pitanja ili su ona unapred napisana? :D
Čuj, da postavljaš pitanja. Smeš da sediš, kušuješ i blaženo se smeškaš. I da tapšeš kada te mrko pogledam.