Кристофер Лумумбо Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 fajt stranackih vojnika na internetu.
copkillah Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Dulić je nedavno imao nekog vrlo agilnog, ne sćeam se konkretne vesti doduše, ali je bio isti k'o ovaj :)
mraki Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 (edited) trenutni rekordPreporučujem (+86845)Ne preporučujem (-3641) Edited December 22, 2011 by mr@ki
hazard Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Jebote ovi se ni ne trude da skrivaju laznost komentara - ili su jednostavno retardi. Mladolideri bratori!"Sa Djilasom kapetanom na brodu zvanom Beograd" jebote
Lezilebovich Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Da li u restoranu Frida ili u nekom od bliskih lokala ima neki TV na kome se može gledati utakmica ?Pakosnom igrom sudbine, danas kada Partizan igra odlučujuću utakmicu, firma je odlučila da organizuje novogodišnju večeru.
Кристофер Лумумбо Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Jebote ovi se ni ne trude da skrivaju laznost komentara - ili su jednostavno retardi. Mladolideri bratori!"Sa Djilasom kapetanom na brodu zvanom Beograd" jebote skoro mi je pricao rodjak koji je u g17 da mu je dinkic pricao da "zuti kukaju sto ih sns unistava na internetu". vreme ja da uzvrate udarac.
Lezilebovich Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 blago njima ako oni misle da je to bitno teško nama ako oni misle da je to bitno i rade na ovaj način :(
đorđe geprat Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 usvojen budžet ja se ne bih zaduživao kada bih znao da će struktura rate da bude ovakvaЗа отплату домаћих и страних кредита из градске касе у наредној години биће издвојено око 5,2 милијарди динара,док је за отплату камате домаћим и страним кредиторима намењено 2,3 милијарде, а за отплату главнице 2,9 милијарди.
spettacollo Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Računam da su zaboravili da pomenu da struktura rate zavisi od toga pre koliko si uzeo kredit. Na početku otplate struktura rate se sastoji do gotovo 90% kamate i 10% glavnice, pa kako vreme prolazi tako se udeo kamate umanjuje (jer su je već dobrano naplatitli) a glavnice povećava. To mu dođe kao destimulativno za prevremeno vraćanje krede, jer kad vidiš koliko ti glavnice ostalo za vraćanje posle 2-3 godine otplate, samo se smrzneš.Da se razumemo, ne branim zaduživanje, samo kažem.
copkillah Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Od danas se parking naplaćuje i pored VMA. Svaka čast.
zorglub Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Poželeo bih vlasniku te ideje da provede veći deo ostatka života u pomenutoj instituciji, ali ne mogu. Mislim da bih zato opušteno mogao da ga izudaram.
copkillah Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Kao, pravdaju time da više posetioci neće morati da se parkiraju po zelenim površinama u okolini itd. Ne znam, žao mi je što se nikada konkretna imena ne objavljuju.
eye of the beholder Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 idioti!!sve već napravljene parking prostore svojaktaju kao da je igrica u pitanju...pitam se koliko će im trebati da počnu da naplaćuju privatne garaže?Nešto tipa, vlasnik kuće sa garažom plaćaće manju kvadraturu nekretinine ali zato dodatno plaća Parking servisu garažu!
Recommended Posts