hooyadahoo Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 jel zna neko kad "treba" da se zavrsi deo obliaznice izmedju autoputeva za zagreb i novi sad?
hazard Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Rok je 2013. godina.Obilaznica u punom profilu (2+2 autoput) do Bubanj potoka (znaci Dobanovci - Batajnica - Ostruznica - Orlovaca - Bubanj potok) bi trebalo da se zavrsi do kraja 2015.
hooyadahoo Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 pa jbte to je par kilometara... petlja na izlasku iz batajnice je skoro gotova, i mislim da se radi i ova na autoputu za zg. ili se ne razumemo?
đorđe geprat Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 ali imali su i crnca atrakciju crnac je u to vreme zaista bio atrakcija. to je trajalo bar do dolaska nesvrstanih studenata u beograd.meni su interesantni komentari. grupa "ko vam jebe mater mislite da ste nešto posebno", ona "bg su usrali dođoši" i treća "lepo je čuvati tradiciju, sećanja, prošlost". koliko netrpeljivosti povodom jednog benignog teksta namenjenog popunjavanju prostora.
Tale Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 pa jbte to je par kilometara... petlja na izlasku iz batajnice je skoro gotova, i mislim da se radi i ova na autoputu za zg. ili se ne razumemo?Tih par kilometara se radi od 1993."Zakucali" su se kod tunela u Resniku.
đorđe geprat Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 (edited) Rok je 2013. godina.da mi je znati šta ima da rade toliko? jeste da se radi "puni" autoput ali, to je ravnica, njive....mislim na sremsku obilaznicu. ovo sa tunelom u resniku je kao sa šarganskim pre par godina. uostalom, šta se radi mimo tog tunela od orlovače do 1000 ruža? Edited December 21, 2011 by djordje geprat
hooyadahoo Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 ma mene zanima deo izmedju 2 auto puta samo jbte :)
hazard Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 E jebiga sad nisam gradjevinac pa da znam. Taj deo radi iz evropskog kredita, radi evropska firma (Alpina-Por), radovi napreduju svakodnevno (osim ako, predpostavljam, vremenski uslovi ne dozvoljavaju) kapiram da ljudi znaju sta rade.
hazard Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 ma mene zanima deo izmedju 2 auto puta samo jbte :)Rekoh - Batajnica - Dobanovci, 2013. godina.A ovo sa Google maps mi ne izgleda bas kako treba, tu ispada da je petlja Dobanovci gotova, a nije, jer izgleda ovako:Cini mi se da se tu jos dosta oko nje radi.Ako te zanima da pratis kako teku radovi na ovoj deonici, pogledaj ovde.
salerokada Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 (edited) Đilas: "Beograd menja Srbiju"Preporučujem (+5375)Ne preporučujem (-113)5000 ljudi!!! Za 8 sati otkako je izašao članak?! wtf! Biće da se neko "napredan" igrao sa botovima. Edited December 21, 2011 by salerokada
Далибор Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Preporučujem (+11987)Ne preporučujem (-3621)ja ne verujem da je 15 000 ljudi uopste uslo na sajt b92 od 18h do sada :)
Dr Arslanagić Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Za razliku od gradonacelnika ja slepo verujem da bi se on odlicno snasao u ulozi premijera, ali ukoliko on smatra da je njegov poziv da vodi Beograd (uspesno kao i prethodne tri i po godine) ja ga onda apsolutno podrzavam jer to radi na najbolji moguci nacin...(Beograd-s-ljubavlju, 21. decembar 2011 23:59) Sa Djilasom kapetanom na brodu zvanom Beograd, 5000 je vise novig beba u odnosu na statistike prethodnih godina, i sve jer se potrudio da im obezbedi da pozele dete, a ne da se brinu kako ce im bit kad ga dobiju! Sa Djilasom na celu, izgradjena je skola na bezaniji za 100 dana, 30 vrtica, mnogo domova zdravlja i drugih neophodnoh ustanova! Iskreno, ne mogu ni da zamislim kad taj covek spava! Svaka ti cast nadcovece! Bravo!(Sofija, 21. decembar 2011 23:58) Naravno da ce biti ponovo izabran!Pa ko je lud da menja rad za pricu?(Ana, 21. decembar 2011 23:58) Kako bi bilo dobro da ovakvi ljudi vode i manje gardove po zemlji, pa gde bi nama kraj bio? Verujem da bi se on snasao kao premijer ali neka ga jos malo na vlasti u ovom divnom gradu, koji je zahvaljujuci njemu postao prava metropola.(Roza, 21. decembar 2011 23:58) edan od retkih politicara koji stoji iza svojih dela, postupaka i reci. To zapravo znaci da stoji iza mosta(odnosno mostova), iza asvaltiranih ulica, iza vrtica, i jos mnogo toga. Beskrajno sam srecna zato sto zivim u ovom gradu.(Irenea, 21. decembar 2011 23:56) Đilas može da kritikuje rad ostalih političara i da daje svoj sud o političko-društvenim problemima našeg društva, jer mu je mirna savest i jer je na svojoj funkciji završio što njegovi prethodnici nisu decenijama. Znate onu našu "pogledaj prvo sebe" - e Đilas kad pogleda sebe, vidi čoveka koji Beograd polako, ali sigurno, dovodi u red, čoveka koji ima ambiciju da i naredne 4 godine radi za dobrobit svojih sugrađana i nema interes da seda u premijersku fotelju, jer sam nije dovoljno siguran da bi i taj posao obavljao podjednako dobro kao ovaj i tu je njegova najveća veličina, jer je realan u svojim mogućnostima. Međutim, ne bojim se ja, doći će on i do te fotelje i onda će nam svima biti bolje. Do tada, blago Beograđanima!(Realna, 21. decembar 2011 23:56) E, kad bi u Srbiji svako radio samo ono što zna, gde bi nam bio kraj! Kod nas, svi znaju sve i malo ko će reći "E, nisam ja za taj posao, nemam dovoljno znanja", već će se mahom ljudi prihvatati poslova i privlačnih funkcija, i ne zapitajući se znaju li nešto o tom poslu i koliko mogu stvarno da doprinesu. To je klasičan šablon građana Srbije, a pošto gospodin Đilas odstupa od tog šablona i ističe se objektivnim pogledom ne samo na sebe i svoje sposobnosti, već i na druge, ja ću svaki put, bez izuzetka, njemu dati svoj glas. O rezultatima, nema potrebe pričati - Beograđani znaju zašto! :)(Posmatrač, 21. decembar 2011 23:55) Mene bas zanima da li ce Vucic skupiti hrabrost da predje preko novog mosta?! Nece. Ali ne zato sto strahuje da ce se srusiti ( zna da se to nece dogoditi zato sto iza tog mosta stoji jedan pre svega sposoban covek), vec ce je svestan da on nikada nece biti sposoban da ovom gradu doprinese ni 1/4 onoga sto je Djilas uradio.(Janja, 21. decembar 2011 23:54) :wub:
Recommended Posts