Jump to content

Beograd

Featured Replies

25 minutes ago, Zabalujev said:

Primećujem da skuplji automobili češće pribegavaju inovativnim metodama za parkiranje.

To je kao iz serije Ljubav,navika, panika, kada jedna od ćerki polaže testove za vozači i pitanje glasi- ko ima prednost u raskrsnici bez semafora, mala kaže, to je lako, onaj ko ima bolji auto.

• Replies 30.8k
  • Views 2.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

4 hours ago, Arkadija said:

To je kao iz serije Ljubav,navika, panika, kada jedna od ćerki polaže testove za vozači i pitanje glasi- ko ima prednost u raskrsnici bez semafora, mala kaže, to je lako, onaj ko ima bolji auto.

Ovo se desilo jednom mom kolegi, pričao je kako je imao onu klasičnu situaciju uske strme ulice i ko ima prednost. I iskoči riba i poče da se dernja kako je trebalo nju da pusti. On joj kaže da po propisima ako su vozila iste kategorije prednost ima on koji ide uzbrdo, na šta mu ova odgovara: nismo mi iste kategorije, ti voziš Tojotu, a ja BMW.