Jump to content

Beograd

Featured Replies

5 minutes ago, glibav said:

Napravljen je i parking sa rampom, iza Parohijskog doma, isto ranije bilo zelenilo. Verovatno privremeno a postace trajno.

Da, videla sam i to, ali nisam slikala. Ograđeno je tamo dalje ka Narodnoj biblioteci, vrv i tamo popločavaju .

• Replies 30.8k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

@Arkadija Ne razumeš, to je koncept klasičnog evropskog trga, to je i moderno i tradicionalno istovremeno. Zelenilo i drveće? To je za geake, tako passe.

(Imali smo već sličnu raspravu na forumu).

pisala sam zimus, a mozda i nisam, ali znam. ceo prostor, sa drvecem koje je tek pristojno izraslo i pametno usmerenim stazama, ide pod mermerne ploce.

nece valjda samo oni katolici imati trg sv. petra.

poz

A meni je zanimljivo što na ogradama i dalje stoje renderi koji očigledno nemaju veze sa onim što se gradi. Naravno sve bez table, dozvole i sl. Pošto su rekli da se neće seći nijedno drvo sada se nivoi trga podešavaju prema drveću pa se javljaju stepenice, mini stepenici, rampe... Greota za lep kamen. Nadam se da je Brano ponosan.

...

Edited by vememah

Marketinški trik je u pitanju, kad s pakla okolnog platoa uđu u hram, biće im lepo i prijatno. Što je otprilike jedini momenat kad je u nekom institutu SPC moguće osećati se prijatno.

34 minutes ago, Sammael said:

Marketinški trik je u pitanju, kad s pakla okolnog platoa uđu u hram, biće im lepo i prijatno. Što je otprilike jedini momenat kad je u nekom institutu SPC moguće osećati se prijatno.

Hvala sto ste objasnili, imacu to na umu kad nekad naidjem. Ne da sam cesto tamo, ali desi se.