Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
Ekološki centar 'Vratimo lepotu rekama' je vrh vrhova.
pa nije to pobacala vlada srbije nego vaš smrdljivi, prljavi i gnjiloumni narod za kojim oliver dulić mora da uklanja poganštinu.
Posted
pa nije to pobacala vlada srbije nego vaš smrdljivi, prljavi i gnjiloumni narod za kojim oliver dulić mora da uklanja poganštinu.
Za taj narod je formirana komunalna policija; mislim da je ovo u njihovoj nadležnosti.Apropo Dulića - nisam bio lenj, prijavio sam deponiju na slavni sajt 'Očistimo Srbiju'. Vita jela, zelen bor...
Posted
Apropo Dulića - nisam bio lenj, prijavio sam deponiju na slavni sajt 'Očistimo Srbiju'.
:thumbsup:
Posted
apropo đubreta. ne znam jesu li ovde pominjani podzemni kontejneri. kod mene ima jedan. u gornjem delu ulice, kod crkve. obradovao sam se, uklonili su 5 kontejnera. no, tu je "monument", đubre se iznosi u velikim kesama, one ne mogu kroz rupu, sada je svako veče kamara koječega uz cev. video sam danas na zelenom vencu 2 od tri cevi zapušene kesama. i, šta sad? što bi rekla ona mala iz reklame za veniš.
ja to pišem svaki put kada se pomenu podzemni kontejneri, jer svaki dan prolazim pored onih u sremskoj. jednostavno, ovi kontejneri su potpuno nepraktični : moraju rukom da se otvaraju, nema mesta za djubre veće od piksle ...11112010y.jpg
Posted
Juče poslao zahtev za dokumenta preko opštine Novi Beograd i dobio mail potvrde da su primili zahtev. Sve super. Danas, kao reply na taj mail od [email protected] dobijamu ostatku maila (tj. u delu na koji su lupili REPLY) su inače podaci o mom zahtevu (adresa, ime prezime, JMBG i sl.). jebo me pas kada sam poverovato da je dobra ideja da preko weba tražim dokumenta. :ph34r: :ph34r: :ph34r:
Čisto da ne bude zabune, opština NBGD samo hostuje mail gradskoj upravi - matičarima. Nema veze sa njihovom službom.
Posted

konačno.

Udruženje “Jezgro” okuplja stare beogradske porodicePravih Beograđana nema više od 1.000Miljana Leskovac | 18. 12. 2011. - 00:02h | Foto: M. Jošida | Komentara: 78Broj onih čiji su preci još pre dva veka živeli u Beogradu se smanjuje. Starih beogradskih porodica danas nema više od 300, a Beograđana više od 1.000, procenjuje neformalno udruženje “Jezgro” koje okuplja stare Beograđane. Jedna od njih, prevodilac u penziji Zora Čavić-Ilić (74) u svom domu na Vračaru ugostila je ekipu “Blica”....Posebna atrakcija bio je Bertin sluga crnac, koje je radio u bašti i koga su svi Beograđani dolazili da vide - uz osmeh priča Zora dok sa zida skida još jednu od sačuvanih, pomalo izbledelih porodičnih fotografija. http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/296602/Pravih-Beogradjana-nema-vise-od-1000
Posted

Nista, kupite svi prnje, paljba kucama i ostavite grad vracarskim gospodjama kojima i pripada.

Posted

ali imali su i crnca atrakciju :rolf:

Posted
Posebna atrakcija bio je Bertin sluga crnac, koje je radio u bašti i koga su svi Beograđani dolazili da vide - uz osmeh priča Zora dok sa zida skida još jednu od sačuvanih, pomalo izbledelih porodičnih fotografija.
snoop_dogg_300x298.jpgWhatcha y'all lookin' at? Muthafuckaz!