Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

On 17. 10. 2024. at 23:07, vememah said:

Kokainska groznica ko vrata. Tako su pali DS, ali jbg ovi su amebe teško ih je jebati po političkoj osnovi kad nemaju politiku

Omaklo se... Koliko su oni svesni uticaja imidža ja stvarno verujem da su ih obučavali Ameri direktno. Ovo su ozbiljno školovani potezi, nisu lenji nisu neuki

Edited by Hermetico
On 16. 10. 2024. at 22:41, aram said:

A ko si ti koji si se registrovao prekjuče a znaš ljude kojih ovde nema godinama?

Nema poštenog forumaša danas bez barem 4 klona... Zlu ne trebalo, ne škodi, neće se baci itd itd...

On 16. 10. 2024. at 17:48, Milošica said:

Znači mora da se preselim na NBG zbog Arene.

I zbog Bele reke.

u br nisam bio, ali u radnickom jesam

On 16. 10. 2024. at 17:51, Milošica said:

Vodićeš me, nisam bio.

Od tih morskih sam bio samo na onom na Adi kad smo imali neku proslavu sa Britiš motors.

gusti mora?

jesi video jovanu jeremic?

7 hours ago, Hermetico said:

Omaklo se... Koliko su oni svesni uticaja imidža ja stvarno verujem da su ih obučavali Ameri direktno. Ovo su ozbiljno školovani potezi, nisu lenji nisu neuki

kakav ti je ovo kvot? ko je napisao ovo za kokoainsku groznicu?

8 hours ago, Hermetico said:

kakvi ameri, kakvi skolovani potezi, ovo je nastavak najprimitivnije radikalske politike devedesetih

sto su opijeniji vlascu i osecaju se mocnijim to ih prirodno vuce ka ovome

• +1 8
On 20. 10. 2024. at 19:50, Mr.Mxyzptlk said:

u br nisam bio, ali u radnickom jesam

radnicki ima jedno 10x bolju i klopu i uslugu od br

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1

Valjda hoce da stave semafor zbog pesaka. Tu je bio onaj prelaz sa biciklisticnom stazom koji sad nedostaje realno.

• Hvala 1

Ostatak prvog tvita:

U situaciji kada je gradski prevoz u krizi, a građani pokazuju veliko nezadovoljstvo sa stanjem u njemu, odricati se 100 pouzdanih i popularnih autobusa zbog bilo čijeg ličnog marketinga i kaprica bio bi antibeogradski potez. Krajnji motiv ovakvog poteza ne bi bio navodno podmlađivanje voznog parka, već “osveta” gradonačelnika Šapića prethodnicima u Beogradu, ali pre svega stvaranje prostora za dodatni uvoz turskih autobusa na gas, koji su po kvalitetu daleko ispod evropskih proizvođača i ne odgovaraju potrebama Beograda ni pod kom osnovu

Edited by vememah

sta uzrokuje ove sad vec svakodnevne kolapse u saobracaju?

pisali smo ranije o novom rezimu autobusa zbog nove stanice, ali nemoguce da je samo to

danas izmedju 12 i 2 guzva na autoputu  od mostara u smeru ka nisu, pa guzva gore na plavom mostu sve do sindjelica maltene, pa guzva nazad kad sam krenuo na komandi na ukljucenju na autoput i autoputom sve do mostara, onda opet guzva kod mosta na adi, sve do padine

i tako je svaki jebeni put kad se zateknem da vozim po gradu

ranije, pre godinu dana, siguran sam da nije bilo ovako svaki dan u bilo koje doba, postojali su obrasci, termini kad je spic i guzva na pojedinim lokacijama, ali prosecna subota definitivno nije ovako izgledala