đorđe geprat Posted August 21 Posted August 21 koliko je parking mesta u centru manje zbog letnjih bašti? kafić ima više stolica napolju nego u lokalu.
Miki_belavista Posted August 22 Posted August 22 moj prijatelj Poljak sa devojkom hoce da poseti Beograd. Koji hotel preporucujete? Pitao me za savet gde da odsedne. Oni inace zive na visokoj nozi.
kud u maglu Simoviću Posted August 22 Posted August 22 1 hour ago, Miki_belavista said: moj prijatelj Poljak sa devojkom hoce da poseti Beograd. Koji hotel preporucujete? Pitao me za savet gde da odsedne. Oni inace zive na visokoj nozi. square nine 2
Grunf Posted August 23 Posted August 23 8 hours ago, Miki_belavista said: moj prijatelj Poljak sa devojkom hoce da poseti Beograd. Koji hotel preporucujete? Pitao me za savet gde da odsedne. Oni inace zive na visokoj nozi. moskva, balkan, square nine 1
Jimmy Kowalski Posted September 1 Posted September 1 Posle kazu nema dovoljno zelenila u gradu. Evo vam zelenilo.. 3
foto Posted September 1 Posted September 1 To su sjebali stubovi od novog mosta. Ja kada sam veslao kroz rukavac plasio sam se od toga sta radi i rakovackom basenu. Jednom sam se prevrnuo u skifu i dilema mi je bìla da li da dignem ruke i potonem ili da se uhvatim camca i da cekem. Trener je stigao za 3 min, takao da nisam mogao da komplemetiram vec sam bio poslat na tusiranje vrelom vodom 1h. Onda je sve nastavilo dalje po starom i smrdljivom.
Frile Posted September 3 Posted September 3 On 1.9.2024. at 19:05, foto said: To su sjebali stubovi od novog mosta. kog mosta?
jms_uk Posted September 3 Posted September 3 Je li jos nekom skocio racun za infostan 25% u odnosu na prosli mesec?
slepa živana Posted September 3 Posted September 3 meni nije, sa centralnim grejanjem... skoro isti ko prethodni 1
slepa živana Posted September 3 Posted September 3 a zvezdarci, jel vam žuta voda iz slavine? meni nije nestajala danas ali je prilično žuta. slučajno sam provalila kad sam punila flašu za zalivanje cveća dani zrenjanina na zvezdari?
igoraki Posted September 3 Posted September 3 1 hour ago, jms_uk said: Je li jos nekom skocio racun za infostan 25% u odnosu na prosli mesec? Da, sa 1300 na 1600, vidim da ima na drugoj strani računa i neka napomena za toplotnu energiju koja stupa na snagu od oktobra, tako da će grejanje tek da poskupi... 1
napadaj Posted September 3 Posted September 3 2 hours ago, slepa živana said: a zvezdarci, jel vam žuta voda iz slavine? meni nije nestajala danas ali je prilično žuta. slučajno sam provalila kad sam punila flašu za zalivanje cveća dani zrenjanina na zvezdari? Noup, sve ok ovde. 1 2
Recommended Posts