Popular Post slepa živana Posted July 21 Popular Post Posted July 21 5 hours ago, Mel said: svejedno, auto, auti, non stop im se razvaljuju cevi i ulice, grad je prepun udarnih rupa koje se NE krpe. To mi je bilo upadljivo jos pre nego sto sam se vratila uBG i actually morala da >uchim< gde su rupe po mom kraju posto chesto nisi u prilici ni da ih vidish na vreme inache. meni ovaj grad generalno izglada kao olupina, ali pošto nisam vozač ne obraćam pažnju na kolovoz. kolima se vozim možda dva puta godišnje, taksi ne koristim... u autobuse uskočim na stanicu dve al sam tad zauzeta koncentrisanjem da se ne pobijem s nekim... što se vozim uglavnom se vozim tramvajima. pre par nedelja krenem s društvom u novi sad kolima, sa dorćola. prvo sam mislila da s ovim čovekom što vozi nešto nije uredu... dok nismo izašli na autoput. truckali smo se kao da putujemo po planinskim vrletima. pripalo mi muka 10
Mel Posted July 21 Posted July 21 5 minutes ago, slepa živana said: meni ovaj grad generalno izglada kao olupina, Meni izgleda i apsolutno je krenulo posle 2012te. Ne kazem da smo pre toga bili Nemachka, kazem da je promena vlasti bila jako uochljiva u izgledu Beograda. 5
LaLinea Posted July 23 Posted July 23 Patološki mrze ovu zemlju, zelenilo, reke, planine, banje, niive, gradove, ljude, ama baš sve. Ja nemam drugo obrazloženje za ovo što rade širom ove jadne Srbije 9
msv Posted July 23 Posted July 23 Garaža https://www.gradnja.rs/tender-podzemna-garaza-skerliceva-vracar-beograd/ 1
le petit nicolas Posted July 23 Posted July 23 (edited) ja sam za da se srusi ta tamo biblioteka i napravi nesto korisno, na primer, i nadzemni parking ili hotel za hodocasnike. prvo je bilo, kao, uvalio nam onaj turcin kurtovic neki han, laze da je bio inspirisan tradicionalnom srpskom kucom. onda je i onaj kripto-jesa mitric napravio logo s tajnim antisrpskim porukama. onda je izbusen tunel za brzi voz pa zgrada podrhtava po voznom redu, a zidovi u magacinima pucaju. mora od nasih para da se placa i popravlja. sad garaze, dok se naprave, padace gradja s polica. opet suvisni trosak. sve zajedno, jedna stetna, skupa i nepotrebna zgrada, na elitnoj lokaciji, koja ometa valorizaciju i progres uopste. inace, zemljiste je svojina crkve, kao i parking ispred nbs. poz Edited July 23 by le petit nicolas 3 1
spettacollo Posted July 29 Posted July 29 Od kako mi je kum ispričao stalno mi na pameti kad razmišljam šta mafija radi ovom gradu. Kum bio na proputovajnu kroz Italiju pa svratio u San Marino, rezervisao on line neki smeštaj. Došao tamo, kuća ogromna, pored zgrade suda, pita vlasnicu koliko je stara kuća, ona kaže "ne znam, moja porodica je kupila oko 1100. godine". 4 1
zorglub Posted July 29 Posted July 29 Dobro, koliko je puta u međuvremenu San Marino spaljen i bombardovan?
Lo Zingaro Posted July 29 Posted July 29 9 minutes ago, zorglub said: Dobro, koliko je puta u međuvremenu San Marino spaljen i bombardovan? Samo pod Vucicem ili i ranije? 2
Recommended Posts