Mel Posted July 6 Share Posted July 6 Mogli bi neko drvo da posade pa makar i sa znakom za upozorenje na moguce vremenske nepogode. 2 1 Link to comment
holden kolfild Posted July 12 Share Posted July 12 https://www.youtube.com/@Gaudium_IvanaNikolich nisam sve odgledao, ovo da se podsetim. iz tog secanja, kolar, mileta, cane, gile, cvija,... 1 Link to comment
goofs Posted July 12 Share Posted July 12 Probao sinoć naivno bajsom da idem preko Brankovog, desnom stranom kada se gleda od grada ka NBGu. Staza je u apsolutno nevoznom stanju, sa svih onih spojeva (a ima ih po jedan na svakih 5-6m) je skinut asfalt i ispod stoji metalna ploča koju je ogrizla rđa, na pola tih ima rupa i popriličnih procepa tako da se vidi reka dole kroz to. Katastrofa i nebezbedno u pm, ne bih testirao, ali nekome sigurno može noga da propadne kroz to. U povratku sam hteo kontra stranom da idem, ali tu je stajala neka tabla na kojoj piše da je zabranjeno za pešake i bicikliste, tako da kontam da je stanje još gore. 2 Link to comment
napadaj Posted July 12 Share Posted July 12 (edited) Hm otkud ta tabla? Da li deluje novo? Ja uvek vozim kontra stranom, jer je neuporedivo bolja od te sa desne strane i ni blizu tako prometna. Nisam prošao tuda mesec - mesec i po dana biciklom, pa ne znam kad su je postavili. Sad vidim i da je uklonjena žuta traka - https://www.instagram.com/uzbbgd/p/C836wXgM_tV/?img_index=8 Ludilo. Njom sam vozio kad sam morao desnom stranom, nikako stazom. Edited July 12 by napadaj Link to comment
đorđe geprat Posted July 12 Share Posted July 12 (edited) jel' ta žuta traka na brankovom mostu ukinuta zbog micanja tramvajskog mosta? 'bem ti budale Edited July 12 by đorđe geprat 1 Link to comment
D11 Posted July 13 Share Posted July 13 Ne, nego zbog vracene zabrane levog skretanja u Pop Lukinu. Link to comment
Shan Jan Posted July 14 Share Posted July 14 Ukidanje zute trake... what could go wrong. Link to comment
Milosh76 Posted July 14 Share Posted July 14 Sta bolidi prave kod Brankovog sa NBG strane? Kruzni tok? Planiraju da zatvore Brankov most??? Link to comment
nenad Posted July 14 Share Posted July 14 Just now, Milosh76 said: Sta bolidi prave kod Brankovog sa NBG strane? Kruzni tok? Planiraju da zatvore Brankov most??? planiraju da zatvore stari savski most, pa je moguce da je to deo iste egzibicije. kakav ce samo kolaps da nastane odjednom svuda kad naprave to, zavrse autobusku i sve one zgrade koje trenutno grade (i planiraju) po nbg. 2 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 14 Share Posted July 14 5 minutes ago, Milosh76 said: Sta bolidi prave kod Brankovog sa NBG strane? Kruzni tok? Planiraju da zatvore Brankov most??? to je davno najavljeno Link to comment
Milosh76 Posted July 14 Share Posted July 14 (edited) Znam za te kruzne tokove, a ako u isto vreme sruse Savski most i krenu da rade kruzni tok, od NBG do grada ce trebati nekoliko sati, jer bukvalno nece imati gde da se prodje. Prosto je suludo te dve stvari raditi u isto vreme. Kod mene u Z.DJ. od 1.maja rade prosirenje ulice od 600m, a nisu ni blizu kraja. Katastrofa je sta rade! Edited July 14 by Milosh76 1 Link to comment
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted July 14 Popular Post Share Posted July 14 59 minutes ago, Milosh76 said: …. Katastrofa je sta rade! znam i slažem se, ali očito da to većini ne smeta. evo bili su izbori pre koji mesec, pa smo i ovde čitali aaaaa dobrica, aaaaaa savo, aaaaa pera, aaaaaa mika/žika i treba da nas jebu čak je ovo malo 10 Link to comment
Recommended Posts