Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

On 23. 6. 2024. at 20:11, jezovuk said:

Sigurno bar nekoliko (više od par) godina je tako. Ako se ne varam, razlog je izbegavanje opterećivanja tobogana jer je zreo za rekonstrukciju (a i planiran je valjda kao 'privremeno rešenje' kad je napravljen pre gazilion godina). Nikako se ne nađe para i vremena za popravku, al zato Ada Mall šljašti pored za sve pare...

Problem sa tim je ogromna gužva koja se u špicu stvara kod hipodroma - a sve zato što što je "žuta traka" istovremeno i traka za skretanje u Kirovljevu dok istovremeno pešaci prelaze na svoje zeleno, pa tako put od hipodromske banane do OŠ Josif Pančić traje po 15-20 minuta. Taj koji je to smislio treba mu dati nagradu za glupakluk godine.

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1

Menja se geografija... 

El ume neko da navede sve pritoke autokomande? 

• +1 1
  • Haha 5

Vratila sam se (iz Japana), sad sam u nekoj gužvi pa nikako da napišem koju na tu temu…

Htedoh da zakačim predlog za znak za nevreme u Bg al sam morala da se konsultujem kako se ubacuje link u post :isuse:

I opet ne uspeh :isuse:

• Vojvodo,serdare 1
36 minutes ago, Leia said:

Vratila sam se (iz Japana), sad sam u nekoj gužvi pa nikako da napišem koju na tu temu…

Htedoh da zakačim predlog za znak za nevreme u Bg al sam morala da se konsultujem kako se ubacuje link u post :isuse:

I opet ne uspeh :isuse:

Ma samo ubaci link, ako je jpg ja udarim screenshot pa copy paste

Kako je u Japanu :lol:

22 minutes ago, Mel said:

Ma samo ubaci link, ako je jpg ja udarim screenshot pa copy paste

Kako je u Japanu :lol:

Eo link, mnooogo dobra fora šteta da propustite zbog moje tech neukosti :lolol: 

https://imgur.com/a/hszLPdd

Japan je super, sad se mislim u kojoj je ono našoj seriji od pre Hrista bio onaj učitelj što je hvalio Japan i sve japansko… evo setih se 

Japanci imaju samo jedan praznik a i tada rade! :cool:  

A topic Beograd… sorry :isuse: 

• Haha 2