Malvo Posted June 28 Share Posted June 28 On 23. 6. 2024. at 20:11, jezovuk said: Sigurno bar nekoliko (više od par) godina je tako. Ako se ne varam, razlog je izbegavanje opterećivanja tobogana jer je zreo za rekonstrukciju (a i planiran je valjda kao 'privremeno rešenje' kad je napravljen pre gazilion godina). Nikako se ne nađe para i vremena za popravku, al zato Ada Mall šljašti pored za sve pare... Problem sa tim je ogromna gužva koja se u špicu stvara kod hipodroma - a sve zato što što je "žuta traka" istovremeno i traka za skretanje u Kirovljevu dok istovremeno pešaci prelaze na svoje zeleno, pa tako put od hipodromske banane do OŠ Josif Pančić traje po 15-20 minuta. Taj koji je to smislio treba mu dati nagradu za glupakluk godine. 1 1 Link to comment
pt 2.0 Posted July 2 Share Posted July 2 (edited) Dobro veče, dobro jutro… Edited July 2 by pt 2.0 1 Link to comment
MocaVukotic Posted July 2 Share Posted July 2 Menja se geografija... El ume neko da navede sve pritoke autokomande? 1 5 Link to comment
Mel Posted July 3 Share Posted July 3 Ovom jednom ako voda nije probila u auto ja ne znam. Tropska kisha u pustinji. Link to comment
ragasto Posted July 3 Share Posted July 3 A mogli su da postave znakove... Aleksandar Šapić nakon nevremena u Beogradu: Smejali ste mi se kad sam rekao da postavimo znakove koji upozoravaju na nevreme Link to comment
Mel Posted July 3 Share Posted July 3 37 minutes ago, Leia said: . Gde si Leia, kako je u Kini? Link to comment
Leia Posted July 3 Share Posted July 3 Vratila sam se (iz Japana), sad sam u nekoj gužvi pa nikako da napišem koju na tu temu… Htedoh da zakačim predlog za znak za nevreme u Bg al sam morala da se konsultujem kako se ubacuje link u post I opet ne uspeh 1 Link to comment
Mel Posted July 3 Share Posted July 3 36 minutes ago, Leia said: Vratila sam se (iz Japana), sad sam u nekoj gužvi pa nikako da napišem koju na tu temu… Htedoh da zakačim predlog za znak za nevreme u Bg al sam morala da se konsultujem kako se ubacuje link u post I opet ne uspeh Ma samo ubaci link, ako je jpg ja udarim screenshot pa copy paste Kako je u Japanu Link to comment
Milosh76 Posted July 3 Share Posted July 3 123 Kliknes na "vezicu" ili link na "srpskom" i tamo sve pise 😁 Link to comment
Leia Posted July 3 Share Posted July 3 22 minutes ago, Mel said: Ma samo ubaci link, ako je jpg ja udarim screenshot pa copy paste Kako je u Japanu Eo link, mnooogo dobra fora šteta da propustite zbog moje tech neukosti https://imgur.com/a/hszLPdd Japan je super, sad se mislim u kojoj je ono našoj seriji od pre Hrista bio onaj učitelj što je hvalio Japan i sve japansko… evo setih se Japanci imaju samo jedan praznik a i tada rade! A topic Beograd… sorry 2 Link to comment
Mel Posted July 3 Share Posted July 3 drago mi je sto sam makar taj engleski nauchila na vreme (u Beogradu ) Link to comment
napadaj Posted July 6 Share Posted July 6 https://n1info.rs/vesti/foto-poceli-pripremni-radovi-na-uklanjanju-starog-savskog-mosta/ Prostor za pešake i bicikliste između Brankovog i Starog savskog mosta sa novobeogradske strane danas je zatvoren zbog pripremnih radova za demontažu Starog savskog mosta. Link to comment
Recommended Posts