Takeshi Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 (edited) Pa ova četiri nemaju nikakvog smisla ako ih nema još sa svih strana trga.Sa ove strane su morali negde da stave, ne pada mi na pamet gde bi bili manje upadljivi.I čini mi se da se tu planiraju neka dešavanja pre nove godine, znači nisu ih postavili sada za 31....ima jos toitoijeva okolo?! desavanje je valjda vec pocelo u drvenom gradicu, prodaja suvenira, hrana/pice...ali, da ne bi nagadjao, prijavicu utiske kad budem prosao narednih dana (kao estetski ve-ce inspektor, u civilu ) Edited December 14, 2011 by Takeshi
hazard Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 da, to je onako malo, sto se kaze, preterivanje. tu se okuplja narod, znaci stavili su vecee. ne vidim nijedan nacin da se kritikuje ta odluka.evo ja cu da kritikujem - ti TOI TOI vecei su tu zato sto je Beograd po pitanju javnih WCeva UZASAN a ovo je samo krpljenje. Kao i oni TOI TOI vecei na studentskom trgu. Ruzni su, a i higijenski su upitni. Pobogu to je najjednostavniji moguci javni WC a da nije rupa u zemlji. Dakle jedan milionski-i-po grad u 1 Evropi u 1 21. veku resava problem javnih WCa - i to samo privremeno - jebenim plasticnim kantama.Inace ja u Beogradu znam za 3 javna WCa, jedan kod Narodnog pozorista, drugi u studentskom parku, i treci na Kalisu i nijedan nikada nije radio kada mi je trebalo jer imaju neko suludo radno vreme tipa do 20:00.
holden kolfild Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Inace ja u Beogradu znam za 3 javna WCa, jedan kod Narodnog pozorista, drugi u studentskom parku, i treci na Kalisu i nijedan nikada nije radio kada mi je trebalo jer imaju neko suludo radno vreme tipa do 20:00.+ podzemni prolaz u nusicevoj i cvetni trg, mada za njega nisam siguran da li je u f-ji.
gospa buba Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 + podzemni prolaz u nusicevoj i cvetni trg, mada za njega nisam siguran da li je u f-ji.u parku u rupi u munzeu, kad ste bash navalili.
Idioteque Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Eto, već ih ima nekoliko više od Amsterdama i bezbroj puta više od Njujorka, mračite bezveze. <_<
fonTelefon Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 a mogli su kucice da okrenu za 180 stepeni, da izloge okrenu ka spolja, a ne da prave lavirint kroz koji ne moze da se prodje. ko god da je postavljao to ruglo, nikakve veze s prostornim planiranjem nema. to je glavni gradski trg kroz koji se prolazi, pa se prolazi. ko oce da pisa, moze da koristi javni vc. posto javnih vecea nema, moze da pisa u kaficu ili u kafani. ako se organizuje proslava nove godine i ocekuje se puno ljudi, vecei su mogli da se postave u noci 30. decembra.a ne da ces na glavnom gradskom trgu imati plasticne veceo do svetog save. uzgred, ko pisa u toitoiju, nece oprati ruke posle pisanja.mozda je to vama lepo i prakticno, ali meni je to ruglo i smesno. zapravo, to je tako sustina beograda.mrascis bez potrebe tako je isto u njujorku, milanu, mancesteru i budimpesti od velikih gradova gde sam prisustvovao vecim manifestacijama na javnim trgovima i parkovima. Jedino ako neces da ovi sto uredjuju sale za svadbe i sarane naprave neke prekrivace sa karnericima i masnicama. Ima jedna epizoda u Kamiojondzijama gde Paja i Jare dva ponosita samoupravljaca nece da voze i odrzavaju pokretni wc koji treba da voze po vasarima.
darling Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 (edited) ne znam o kakvoj javnoj manifestaciji pricas. tu su postavili nekoliko kioska, kao sto postoje kiosci svuda po gradu. da l si video da se kiosk kiti plasticnim veceom? ja nisam. lepo sam napisala: ako se organizuje proslava nove godine 31. decembra, onda neka vecee pod okriljem tame postave 30. decembra, i nek ih odnesu 1. januara. danas je 14. decembar. koliko ce ti vecei stajati tu? aj da se kladimo da ce do 27. januara. sigurno je tako i u londonu. plasticni vc dva meseca nasred trafalgara. ako je trebalo da postave vecee za kako ti kazes manifestaciju, zar nije trebalo da to ucine diskretnije, na primer da ih poredjaju uz zid narodnog muzeja, ako to vec mora da stoji na trgu, a ne da ih nasade nasred najlepseg beogradskog trga. kad si u prilici udji molim te u kulturni centar grada, pa pogledaj sta turista koji dodje u beograd vidi kroz taj izlog? 4 plasticna vecea.ne mracim uopste, meni je to super smesno. ko sto sam vec napisala, od usranog beograda nisam ni ocekivala nista bolje od - rugla. jbte, je l vam kible stoje nasred dnevne sobe, il pisate u veceima koje inteligentni arhitekta skloni u diskretni kutak stana? Edited December 14, 2011 by darling
fonTelefon Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 ne znam o kakvoj javnoj manifestaciji pricas. tu su postavili nekoliko kioska, kao sto postoje kiosci svuda po gradu. da l si video da se kiosk kiti plasticnim veceom? ja nisam. lepo sam napisala: ako se organizuje proslava nove godine 31. decembra, onda neka vecee pod okriljem tame postave 30. decembra, i nek ih odnesu 1. januara. danas je 14. decembar. koliko ce ti vecei stajati tu? aj da se kladimo da ce do 27. januara. sigurno je tako i u londonu. plasticni vc dva meseca nasred trafalgara. ako je trebalo da postave vecee za kako ti kazes manifestaciju, zar nije trebalo da to ucine diskretnije, na primer da ih poredjaju uz zid narodnog muzeja, ako to vec mora da stoji na trgu, a ne da ih nasade nasred najlepseg beogradskog trga. kad si u prilici udji molim te u kulturni centar grada, pa pogledaj sta turista koji dodje u beograd vidi kroz taj izlog? 4 plasticna vecea.ne mracim uopste, meni je to super smesno. ko sto sam vec napisala, od usranog beograda nisam ni ocekivala nista bolje od - rugla. jbte, je l vam kible stoje nasred dnevne sobe, il pisate u veceima koje inteligentni arhitekta skloni u diskretni kutak stana?Konkretno radilo se o slicnim manifestacijam sto bozicnim vasarima sto uskrsnjim, nedeljama mode, javnom prikazivanju filmova, npr u Bryant Parku NYC gde postoji jedan fantastican javni toalet (radi samo kad je park otvoren ko i u beogradu) kad su letnje projekicje filmova ili muskarci mogu samo da koriste javne toalete postavljene na 40 ulici. naravno te postavlene na ulici koriste i zene ko ce docekati u onom mermernom. wc su tu gde su potrebni narodu. o vasim problemima sa beogradom ne bih. centar beograd je cistiji od mnogih metropola i skoro ni jedan ugostiteljski objekat ne zakljucava wc kao npr u nici.
salerokada Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 ovo me potseća na jednu staru, crno belu tv dramu. stari otac dolazi u grad kod sina. on mu pokazuje stan, ovo je dnevna soba, ovo je kuhinja, ovde spavamo, a otac pita: "a ako mi se ide izAkuće?"40 godina kasnije - voila!Spuštanje na nivou.Nije da sam neki pobornik (ali ni protivnik) plastičnih wc-a, ali u Amsterdamu imate imate otvorene plastične wc-e i to samo za muškarce i one kružne metalne gde praktično mokrite na ulicu. Tako da nismo ni mi ništa lošiji od "normalnog" sveta.
copkillah Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Mrš stoko!Vagon “Beovoza” na kojem je iscrtan lik Adolfa Hitlera i kukasti krst poslednja dva dana “krstari” Beogradom. - Sve vozove proveravaju stručne službe i neverovatno je da se takav propust desio.
nera Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Cuj neverovatno kako se desio propust?! Pa kad je onaj na miru danima i nedeljama farbao mostic na Vilinim vodama ovaj 'podvig' je smejurija...
Hella Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 kad je onaj na miru danima i nedeljama farbao mostic na Vilinim vodama?
salerokada Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 ? Srpski Benksi sam oslikao ceo most za mesec dana noćnog rada
Recommended Posts