Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)

pridoslice treba negde i da pisaju i kenjaju. zasto ne nasred trga otvorenog srca?!

post-662-13238765114475.jpg

Edited by darling
Posted

samo nek mladi umjetnici oslikaju fasade vc-a i bice bas urbano

Posted (edited)

'al bitno je da se ne vide iz onog ogradjenog dela :Hail:edit: a zašto je uopšte taj deo ogradjen, što se nisu mogle postaviti te kućice na malo većem prostoru, a da ne bude ograde ?

Edited by Lezilebovich
Posted

Još par ovakvih Lukovićevih tekstova i glasaću za Đilasa svega mi.A i ovo što vam smeta postavljanje WCa da okupljena masa ne zapišava haustore i prolaze me opasno gura njemu u zagrljaj.

Posted
Još par ovakvih Lukovićevih tekstova i glasaću za Đilasa svega mi.A i ovo što vam smeta postavljanje WCa da okupljena masa ne zapišava haustore i prolaze me opasno gura njemu u zagrljaj.
da, to je onako malo, sto se kaze, preterivanje. tu se okuplja narod, znaci stavili su vecee. ne vidim nijedan nacin da se kritikuje ta odluka.
Posted
A i ovo što vam smeta postavljanje WCa da okupljena masa ne zapišava haustore i prolaze me opasno gura njemu u zagrljaj.
pa ako su se otvorili za 20 slatkih drvenih krovova, mogli su da prebace jedan i preko 4 tojtoja. i jedan putokaz.
Posted
'al bitno je da se ne vide iz onog ogradjenog dela :Hail:edit: a zašto je uopšte taj deo ogradjen, što se nisu mogle postaviti te kućice na malo većem prostoru, a da ne bude ograde ?
a mogli su kucice da okrenu za 180 stepeni, da izloge okrenu ka spolja, a ne da prave lavirint kroz koji ne moze da se prodje. ko god da je postavljao to ruglo, nikakve veze s prostornim planiranjem nema.
da, to je onako malo, sto se kaze, preterivanje. tu se okuplja narod, znaci stavili su vecee. ne vidim nijedan nacin da se kritikuje ta odluka.
to je glavni gradski trg kroz koji se prolazi, pa se prolazi. ko oce da pisa, moze da koristi javni vc. posto javnih vecea nema, moze da pisa u kaficu ili u kafani. ako se organizuje proslava nove godine i ocekuje se puno ljudi, vecei su mogli da se postave u noci 30. decembra.a ne da ces na glavnom gradskom trgu imati plasticne veceo do svetog save. uzgred, ko pisa u toitoiju, nece oprati ruke posle pisanja.mozda je to vama lepo i prakticno, ali meni je to ruglo i smesno. zapravo, to je tako sustina beograda.
Posted
meni je to ruglo i smesno. zapravo, to je tako sustina beograda.
+1
Posted

ovo me potseća na jednu staru, crno belu tv dramu. stari otac dolazi u grad kod sina. on mu pokazuje stan, ovo je dnevna soba, ovo je kuhinja, ovde spavamo, a otac pita: "a ako mi se ide izAkuće?"40 godina kasnije - voila!btw, setih se da postoji javni wc jedno 50m od ovog mesta gde su ovi toitoievi. podzemni pored ulaza u narodno pozorište. imaju više od 4 kabine.

Posted

bolje i toitoi nego da se zapisavaju haustori oko trga, samo je plato prema knez mihajlovoj pogresna lokacija.

Posted
ovo me potseća na jednu staru, crno belu tv dramu. stari otac dolazi u grad kod sina. on mu pokazuje stan, ovo je dnevna soba, ovo je kuhinja, ovde spavamo, a otac pita: "a ako mi se ide izAkuće?"40 godina kasnije - voila!btw, setih se da postoji javni wc jedno 50m od ovog mesta gde su ovi toitoievi. podzemni pored ulaza u narodno pozorište. imaju više od 4 kabine.
i na 50m na drugu stranu - u podzemnom prolazu u sremskoj (ima li ?).
Posted
ima li toaleta ili ima li podzemnog prolaza u sremskoj, hm? ja nešto nisam sigurna ni za ovo drugo.
Posted
bolje i toitoi nego da se zapisavaju haustori oko trga, samo je plato prema knez mihajlovoj pogresna lokacija.
Pa ova četiri nemaju nikakvog smisla ako ih nema još sa svih strana trga.Sa ove strane su morali negde da stave, ne pada mi na pamet gde bi bili manje upadljivi.I čini mi se da se tu planiraju neka dešavanja pre nove godine, znači nisu ih postavili sada za 31....
Posted
ima