Hamlet Strašni Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 kako dosad niko nije pustio pricu da je popaljena ciganmala kako bi tu izniko poslovni centar?Zato sto u dvoristu bolnice tesko moze da se napravi trzni centar.бај тапаток
ToniAdams Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 nebitno, stambena zgrada, kiosk, stagod. imas ogranicenu mastu.
Hella Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 i posle, kao, ima neko bolji od đilasa? http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/292990/Pocinje-Beogradska-nedelja-romske-kulturePočinje Beogradska nedelja romske kultureTanjug | 01. 12. 2011. - 09:32h | Komentara: 0Manifestacija “Beogradska nedelja romske kulture” počinje danas i trajaće do 8. decembra, najavio je Muzej romske kulture.U okviru manifestacije biće organizovan međunarodni okrugli sto na temu “Pravci razvoja kulturne i obrazovne politike Roma u Evropi”.U Roma art galeriji biće postavljena izložba slika pod nazivom “Nomad art”, na kojoj će posetioci moći da pogledaju radove 10 romskih umetnika.Tom prilikom će ličnostima zaslužnim za razvoj i emancipaciju Roma u Srbiji biti uručena Zlatna povelja zahvalnosti. Izložba će trajati do 10. decembra, nakon čega će biti predstavljena u Kruševcu, Kraljevu, Nišu i Novom Sadu.
prima Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 (edited) ma uzas Edited December 2, 2011 by prima
Zabalujev Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 In other news, jučerašnje Vreme nam, između ostalog donosi i tekst Tatjane Tagirov o novim, privatnim izvršiteljima. Nije dostupan on-line, no, konkretno vezano za ovaj topik, skreće pažnju na famoznu Infostan akciju fantomskih računa koja će u svetlu novog načina naplate dugova da ponovo postane jako aktuelna. Ne znam kako ćemo da bušimo to, no meni vožnja do posla jutros presede zbog pomenutog teksta, tako mi i treba kad oću da budem pismen. Miloš Vasić, Danas (prekjuče)E, sad: i u Srbiji se predizborna kampanja polako ubrzava, iako je zvanično nema. Pre neki dan zateknem u poštanskom sandučiću dva sudska rešenja, očigledno naštancana po istoj matrici kao i hiljade drugih, na šta sam već bio upozoren od saradničkih veza iz pravosuđa. Prvi osnovni sud obaveštava nas da je odustao od izvršenja (naplate) jer je predlagač, Infostan, odustao od tužbi. To je zanimljivo: Infostan više neće da mi zaplenom imovine naplati nepostojeći dug; već sam ustanovio da su mi tražili dug za tri meseca; te račune sam uredno platio, o čemu imam priznanice. Nisam jedini; reč je o nekim stotinama hiljada domaćinstava, kako čujem. O tome sam, uostalom, ovde već pisao razne besne paškvile. Na tim sudskim rešenjima osim potpisa sudije i zapisničarke fali još samo potpis Dragana Đilasa. Izbori, sestre i braćo, izbori.Šta bismo bez njih...
pacey defender Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 (edited) http://www.mondo.rs/s226504/Info/Hronika_i_Drustvo/Beograd-Stambeno_i_Telekom_uvode_video_nadzor.html Ne znam da li ste ispratili ovo. Infostan i Telekom Srbija uvode video nadzor u zgrade koje se nalaze u njihovom sistemu održavanja. Prva faza projekta obuhvatiće uvođenje video nadzora u lift kućicama sa ciljem podizanja kvaliteta usluga kroz dodatnu kontrolu servisa i popravki liftova. Pripremite se, sva je prilika da se će uskoro na youtube pojaviti neki sex iz novobeogradskih blokova.Dodatno, planiraju da uvedu video nadzor u sve zajedničke delove stambenih zgrada koje se nalaze u sistemu održavanja.Ne znam za vas, ali ovo je po meni skroz suludo. Ako stanari zgrade plaćaju da održavaju hodnike (čišćenje, da budem precizan), zašto pružalac usluge čišćenja postavlja kamere? Zar to ne bi trebalo da urade sami stanari, ako se usaglase i dobiju pristanak stanara? Edited December 7, 2011 by pacey defender
Zabalujev Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Generisanje potražnje, valjda. Uviđam priliku za jedan kvalitetan tender.
pacey defender Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Generisanje potražnje, valjda. Uviđam priliku za jedan kvalitetan tender. O da! Ovo skroz nema smisla. Zamisli da sam ja tvoj serviser računara i da mi padne na pamet ideja da uvedem kameru u tvoj stan da vidim šta ti radiš sa svojim računarom.Dalje, iz ove vesti ne vidim da se pominje pribavljanje saglasnosti stanara za uvođenje kamera. Oni su to onako direktorski odlučili, i to ima tako da bude.
Zabalujev Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Dok ću ja i dalje da im redovno uplaćujem 50 jura mesečno, a ovi što se greju po odabranim delovima grada će da i dalje uživaju u toplovodnom komunizmu.
Hamlet Strašni Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 (edited) Koga zanima, Djoko Vjestica dobija plato ispred Beogradjanke a Aleksandar Nikolic ispred Arene. Aleksandar Tirnanic ulicu na Dedinju Edited December 9, 2011 by Hamlet Strašni
hazard Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 al su udarili sa tim platoima, imenuju ih ko blesavi
Kayser Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Koga zanima, Djoko Vjestica dobija plato ispred Beogradjanke a Aleksandar Nikolic ispred Arene. Aleksandar Tijanic kucu na Dedinju
đorđe geprat Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 http://www.mondo.rs/s226504/Info/Hronika_i_Drustvo/Beograd-Stambeno_i_Telekom_uvode_video_nadzor.html Ne znam da li ste ispratili ovo. Infostan i Telekom Srbija uvode video nadzor u zgrade koje se nalaze u njihovom sistemu održavanja. Pripremite se, sva je prilika da se će uskoro na youtube pojaviti neki sex iz novobeogradskih blokova.Dodatno, planiraju da uvedu video nadzor Ne znam za vas, ali ovo je po meni skroz suludo. Ako stanari zgrade plaćaju da održavaju hodnike (čišćenje, da budem precizan), zašto pružalac usluge čišćenja postavlja kamere? Zar to ne bi trebalo da urade sami stanari, ako se usaglase i dobiju pristanak stanara?i meni padne na pamet seks sa nečijom majkom kada u liftu bez svetla gurnem prst u rupu tamo gde bi trebalo da bude taster.kamere svuda! VB na svakom ćošku!
minka Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 PL o DzilasuPrvi put da se PL i ja slozimo oko necega. Tekst koji zasluzuje stampanje i uramljivanje.Izuzetni Dragane, Ima dana, gradonačelniče, kad živeti u vašem Beogradu, u vašoj Srbiji, pod tupom testerom vaše Demokratske stranke – izgleda kao izdržavati tešku, robijašku kaznu. Ti dani, tek da objasnim, nisu više izuzetak; oni su, jebiga, pravilo. Nešto što se zove Beograd, a na čijem ste vi čelu, nažalost još od 2008. godine, više ne liči na sebe, liči upravo na vas: beton, parking mesta, horror-izrasline u obliku tzv. građevinskih objekata, iskonska mržnja prema svemu što podseća na drvo ili šumu ili platan ili Rome – postali su vaš zaštitni znak; vaša urođena bahatost, uronjena u apsolutnu vlast koja apsolutno korumpira – stvorila je od ovog grada živi spomenik vašim masturbatorskim i narcističkim/nacističkim fantazijama.
Hella Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 nema više starog beograda i neće ga više ni biti. ni-ka-da. :) shvatite - ne trebaju nama veverice, slavuji, platani i petri lukovići - nama trebaju investitori koji će da grade fabrike i stanove za pridošlice.
Recommended Posts