jorma shparga Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 jbt kako i koliko funkcionise pravna drzava kod nas - pa ja moram da glasam za zvalonju ! strasno je sta starost uradi, beba popovic, a.k.a. lakirana bubasvaba ili kako ga god castili, je nekad ipak znao nesto, sada se sveo na nivo Ivana Markovica iz JUL-a ili kako god da su se zvali PR eksperti umiruceg rezima u leto 2000.
slepa živana Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 možda je uhapšen džejmi oliver sanitarna inspekcija 8
kud u maglu Simoviću Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 medrano 🎪 ali pandur što kupi ovu fotelju i nosi je do "uhapšenika" 1 5
slepa živana Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 u američkim serijama uopšte ne izgleda ovako. mogli bi malo da uvežbaju 2
gospa buba Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 8 hours ago, SNARC said: Jel neko ranije cuo za te likove..ili su se pojavili samo da bi bili uhapseni, kao ovi sto glume Nemce u partizanskim filmovima ? navodno haraju. negde. ako i ne, doharace ih novine do sutra, shto im teshko. ko to smishlja, a da je stariji od 7-11. mentalnog i fizichkog uzrasta 1
3opge Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: medrano 🎪 ali pandur što kupi ovu fotelju i nosi je do "uhapšenika" malo se i popilo po pichci, na zdravlje!
MocaVukotic Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 https://mondo.rs/Info/Crna-hronika/a1852607/Miodrag-Hofman-napisao-je-neobican-testament-da-vrati-sinove-na-pravi-put.html?utm_source=kurir&utm_medium=widget&utm_campaign=Kurir_saobracaj
ToniAdams Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 super, sad imamo i tiktok kriminalce i tiktok hapšenja 2
goofs Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 Glede tih Hofmana, na Redditu je išla priča kako su ti njihovi klipovi izrežirana zajebancija, čak se navodno javio i jedan od tih maltretiranih i priča kako su oni ortaci i sve 5. Nemam pojma jel istina, jel onda i ovo hapšenje režija za javnost i medije, samo mi ne ide u glavu kako neko može biti toliko glup da snima i javno objavljuje sebe i ekipu u ozbiljnim krimi delatnostima.
Barti66 Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 Naravno da je režija sve...pa iz aviona se vidi. Spoiler Institucije nisu zakazale 1
banecare1 Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 lepo vam vreme u bgd. nego, ima li iole normalna opcija prepaid sim kartice za internet na mesec dana? vec sam pod stresom sa yettel i slicnim opcijama od 250mb do 10gb na mesec dana, koje treba aktivirati, ali aktivacija ne prolazi. vec sam u fazi da pojedem burek i vratim se u peking 2
warp Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 Ne znam gde bi ovo, ali danas sam na teži način saznao da je Poreska Uprava za Palilulu preseljena na Trošarinu (jer hej ! Što da ne ?!) dok je Poreska za Novi Beograd sad u Zemunskim kapijama 1 8
Arkadija Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 1 hour ago, warp said: Ne znam gde bi ovo, ali danas sam na teži način saznao da je Poreska Uprava za Palilulu preseljena na Trošarinu (jer hej ! Što da ne ?!) dok je Poreska za Novi Beograd sad u Zemunskim kapijama A Savski venac se seli u zgradu opštine Zemun 4
Recommended Posts