November 10, 20231 yr jbt kako i koliko funkcionise pravna drzava kod nas - pa ja moram da glasam za zvalonju ! strasno je sta starost uradi, beba popovic, a.k.a. lakirana bubasvaba ili kako ga god castili, je nekad ipak znao nesto, sada se sveo na nivo Ivana Markovica iz JUL-a ili kako god da su se zvali PR eksperti umiruceg rezima u leto 2000.
November 10, 20231 yr 8 hours ago, SNARC said: Jel neko ranije cuo za te likove..ili su se pojavili samo da bi bili uhapseni, kao ovi sto glume Nemce u partizanskim filmovima ? navodno haraju. negde. ako i ne, doharace ih novine do sutra, shto im teshko. ko to smishlja, a da je stariji od 7-11. mentalnog i fizichkog uzrasta
November 10, 20231 yr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: medrano 🎪 ali pandur što kupi ovu fotelju i nosi je do "uhapšenika" malo se i popilo po pichci, na zdravlje!
November 12, 20231 yr https://mondo.rs/Info/Crna-hronika/a1852607/Miodrag-Hofman-napisao-je-neobican-testament-da-vrati-sinove-na-pravi-put.html?utm_source=kurir&utm_medium=widget&utm_campaign=Kurir_saobracaj
November 12, 20231 yr Glede tih Hofmana, na Redditu je išla priča kako su ti njihovi klipovi izrežirana zajebancija, čak se navodno javio i jedan od tih maltretiranih i priča kako su oni ortaci i sve 5. Nemam pojma jel istina, jel onda i ovo hapšenje režija za javnost i medije, samo mi ne ide u glavu kako neko može biti toliko glup da snima i javno objavljuje sebe i ekipu u ozbiljnim krimi delatnostima.
November 12, 20231 yr Naravno da je režija sve...pa iz aviona se vidi. Spoiler Institucije nisu zakazale
November 14, 20231 yr lepo vam vreme u bgd. nego, ima li iole normalna opcija prepaid sim kartice za internet na mesec dana? vec sam pod stresom sa yettel i slicnim opcijama od 250mb do 10gb na mesec dana, koje treba aktivirati, ali aktivacija ne prolazi. vec sam u fazi da pojedem burek i vratim se u peking
November 14, 20231 yr Ne znam gde bi ovo, ali danas sam na teži način saznao da je Poreska Uprava za Palilulu preseljena na Trošarinu (jer hej ! Što da ne ?!) dok je Poreska za Novi Beograd sad u Zemunskim kapijama
November 14, 20231 yr 1 hour ago, warp said: Ne znam gde bi ovo, ali danas sam na teži način saznao da je Poreska Uprava za Palilulu preseljena na Trošarinu (jer hej ! Što da ne ?!) dok je Poreska za Novi Beograd sad u Zemunskim kapijama A Savski venac se seli u zgradu opštine Zemun