Idioteque Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/292494/Igumanova-palata-ce-veceras-zasijatiKic u najavi, imacemo jos nekoliko svetlih primera gradskog ukrasavanja u maniru skupstine, moskve i albanije (fontane i da ne spominjemo)lasvegasizacija beogradaDa sam malo dokoniji tužio bi NN nesrećnika koji je odlučio da se Skupština ("savezna") onako lepa, doterana i utegnuta, iznutra osvetli reflektorima koji random menjaju boju. Koliko retardiran i operisan od elementarnog ukusa moraš biti da ti padne na pamet tako nešto?
Аврам Гојић Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 (edited) Da sam malo dokoniji tužio bi NN nesrećnika koji je odlučio da se Skupština ("savezna") onako lepa, doterana i utegnuta, iznutra osvetli reflektorima koji random menjaju boju. Koliko retardiran i operisan od elementarnog ukusa moraš biti da ti padne na pamet tako nešto?Rasveta Skupštine je analogna dostojanstvu tog domaA meni je super kad vidim ljubičasto svetlo u kupoli, zamišljam da se unutra odigrava neki bizaran paganski obred. Iä! Iä! Cthulhu Fhtagn! Edited November 29, 2011 by Marko M. Dabovic
Kayser Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Rasveta Skupštine je analogna dostojanstvu tog domaA meni je super kad vidim ljubičasto svetlo u kupoli, zamišljam da se unutra odigrava neki bizaran paganski obred.A onda upalis TV i vidis da se nisi prevario.
Аврам Гојић Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 A onda upalis TV i vidis da se nisi prevario.Ma..nema vise one staaaare Skupstine...http://www.youtube.com/watch?v=M36YSrEKExA
Idioteque Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Rasveta Skupštine je analogna dostojanstvu tog domaA meni je super kad vidim ljubičasto svetlo u kupoli, zamišljam da se unutra odigrava neki bizaran paganski obred. Iä! Iä! Cthulhu Fhtagn! Analogna dotojanstvu jakako.Samo što onda ne znam koji su je moj renovirali, valjalo ju je još malo odrljati.
hazard Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 (edited) Da sam malo dokoniji tužio bi NN nesrećnika koji je odlučio da se Skupština ("savezna") onako lepa, doterana i utegnuta, iznutra osvetli reflektorima koji random menjaju boju. Koliko retardiran i operisan od elementarnog ukusa moraš biti da ti padne na pamet tako nešto?ja svaki put kada prodjem, posto je predsednica skupstine jelte slavica djukic-dejanovic, i kada vidim te vesele gejparada boje zamislim da je unutra neki drag queen party u diskoteci a da ih predvodi, razume se, slavica djukic-dejanovic Edited November 29, 2011 by hazard
prima Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 pominju se stalno, u svim medijima, koliko vidim pomažu im koliko je trenutno moguće, čak i ljudi donose hranu, odeću, obućua i ja pitam gluposti :(mislila sam da kao, detaljno ispitaju sta je uzrok, pa ako je podmetnut, javno osude pocinioce koji su nesumnjivo sa stadiona i rade na tome da ih nadju itd
Аврам Гојић Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 a i ja pitam gluposti :(mislila sam da kao, detaljno ispitaju sta je uzrok, pa ako je podmetnut, javno osude pocinioce koji su nesumnjivo sa stadiona i rade na tome da ih nadju itd Ma bolje je za njih ovako. Kada bi organi zaista vodili istragu o ovome, nesumnjivo bi se prica, znajuci drustvenu klimu kod nas, zavrsila medijskim spinom koji bi doveo do raseljavanja u kontejnere u Lipovackoj sumi. Prosecan malogradjanin je jako zabrinut zbog toga sto Romi neovlasceno koriste zemljiste (a zasto on to ne sme da radi, a Rom sme?) i sklon je da veruje da su ti ljudi sami spalili svoje udzerice. Sto manje price, to bolje.
renne Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 a i ja pitam gluposti :(mislila sam da kao, detaljno ispitaju sta je uzrok, pa ako je podmetnut, javno osude pocinioce koji su nesumnjivo sa stadiona i rade na tome da ih nadju itdPa rekoše da ispituju detaljno šta je uzrok. A i rekoše da su pokrenuli akciju za prikupljanje građevinskom materijala da se to sve obnovi.
dig_chohano Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 (edited) Da sam malo dokoniji tužio bi NN nesrećnika koji je odlučio da se Skupština ("savezna") onako lepa, doterana i utegnuta, iznutra osvetli reflektorima koji random menjaju boju. Koliko retardiran i operisan od elementarnog ukusa moraš biti da ti padne na pamet tako nešto?A kako bi ti drugačije uradio rasvetu u cirkusu?edit: sad videh i vasin post koji isto veli Edited November 29, 2011 by dig_chohano
luba Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/292494/Igumanova-palata-ce-veceras-zasijatiKic u najavi, imacemo jos nekoliko svetlih primera gradskog ukrasavanja u maniru skupstine, moskve i albanije (fontane i da ne spominjemo)lasvegasizacija beogradagde sam bas danas uzela slobodan dan, pih. ako moj prozor bude nekako ukrasen, moram da smislim neku instalaciju.
Dr Arslanagić Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 a i ja pitam gluposti :(mislila sam da kao, detaljno ispitaju sta je uzrok, pa ako je podmetnut, javno osude pocinioce koji su nesumnjivo sa stadiona i rade na tome da ih nadju itd nije jos utvrdjeno ni da je podmetnut, ali su pocinioci sigurno sa stadiona? gde je tu logika?jeste da se po stadionima danas uglavnom okuplja bagra, ali nije ni ona a priori za sve kriva.
ToniAdams Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 kako dosad niko nije pustio pricu da je popaljena ciganmala kako bi tu izniko poslovni centar?
prima Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 nije jos utvrdjeno ni da je podmetnut, ali su pocinioci sigurno sa stadiona? gde je tu logika?jeste da se po stadionima danas uglavnom okuplja bagra, ali nije ni ona a priori za sve kriva.mene predrasude i cinjenica prostorno-vremenske blizine upucuju na to, al naravno da ima i vecih zlikovaca
Recommended Posts