Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Vi zemunci Novom Beogradu još dugujete par blokova oko hotela Jugoslavija koje ste protivpravno prisvojili. angry.gif Ali pošto treba razvijati medijaciju (ja ispoštujem tebe ti ispoštuješ mene) menjao bih ih (uključujući i onih par solitera što imate) za celu Bežaniju. Ionako ćemo vremenom oduzeti Surčinu ono parče do Save pa će se Jurija Gagarina prostirati do obilaznice i biti najduža gradska ulica. :P

Posted
Vi zemunci Novom Beogradu još dugujete par blokova oko hotela Jugoslavija koje ste protivpravno prisvojili. angry.gif Ali pošto treba razvijati medijaciju (ja ispoštujem tebe ti ispoštuješ mene) menjao bih ih (uključujući i onih par solitera što imate) za celu Bežaniju. Ionako ćemo vremenom oduzeti Surčinu ono parče do Save pa će se Jurija Gagarina prostirati do obilaznice i biti najduža gradska ulica. :P
Dok se ne utvrdi u relevantnim knjigama čija je obala pored SIV-a nema nikakvih pregovora
Samo je 1 najduza gradska ulica angry.gif
Takovska uzbrdo?
Posted

vrlo duhovito :D1 je Bulevar - i uvek se, po potrebi, moze i produziti

Posted
Samo je 1 najduza gradska ulica™ angry.gif
Autoput? :)
Posted
Buši! Aaaahaahhaa!! Buši! Aaaahhahhah!
Hihihihihi.In other news, jučerašnje Vreme nam, između ostalog donosi i tekst Tatjane Tagirov o novim, privatnim izvršiteljima. Nije dostupan on-line, no, konkretno vezano za ovaj topik, skreće pažnju na famoznu Infostan akciju fantomskih računa koja će u svetlu novog načina naplate dugova da ponovo postane jako aktuelna. Ne znam kako ćemo da bušimo to, no meni vožnja do posla jutros presede zbog pomenutog teksta, tako mi i treba kad oću da budem pismen.
Posted

Ta vest ide u paru s (obnovljenom) ponudom (u novinama od utornika) da se dugovi plate na rate (i podsećanjem: "Redovno obnavljamo tužbe tak oda niti jedna jedina tužba nije zastarela!).

Posted

divan vam je parking servis. u 20:26 mi istekne parkiranje, i dok sam dosetao do kola u 20:35 vec me ceka ona lazna doplatna karta. naravno da mi nije padalo na pamet da uplacujem treci sat za 10 minuta koliko mi peske treba do parkinga. platicu im nikad, govna.

Posted
divan vam je parking servis. u 20:26 mi istekne parkiranje, i dok sam dosetao do kola u 20:35 vec me ceka ona lazna doplatna karta. naravno da mi nije padalo na pamet da uplacujem treci sat za 10 minuta koliko mi peske treba do parkinga. platicu im nikad, govna.
Neki dan idem Vlajkovićevom, i par mlađih ljudi, onako lepo obučenih, sa lepim kolima bosanske registracije me ljubazno pita gde se kupuju karte za parkiranje. Ja rekoh da nisma siguran i da znam da se plaća putem SMS (pokazah im tablu sa brojem), i skrušeno rekoh da možda zna onaj momak koji obilazi parking. Da skratimo, pošto su uklonjeni automat (kao neisplativi i zato što ih stalno vandalizuju, kako rekoše nadležni) da li je SMS ostao jedina opcija za plaćanje parkinga?
Posted
imam ortaka koji živi u zoni, i nikada nije platio parking, ni kupio godišnju kartu. poslednji put kad mi je pričao, imao je 70 kazni (doplatnih karata).
Posted

ma ja hocu da platim, i poslao sam dve poruke za dva sata. za trecu mi je bilo besmisleno jer mi je trebalo samo 10ak min da se spustim do ispod cara dusana gde sam parkirao. kod nas postoji pravilo da mora proci najmanje 15 minuta, pre nego sto pisu tu uplatnicu, ili pre nego sto pauk dize kola. skoro pa imam osecaj da je u toj bogu iza ledja ulici dripac cekao da mi istekne vreme. standardno sabanisanje prema kolima sa "stranim" tablicama, koje postoji i u drugim gradovima.

Posted
imam ortaka koji živi u zoni
jese zove Stalker?
Posted (edited)
jese zove Stalker?
:nerd rage:on ne zivi u Zoni nego na samom obodu Edited by Marko M. Dabovic