sherman Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 realno kako se zahuktala kampanja, ocekujem svaki dan da mi dodje neka delegacija gradskih vlasti da mi okreci gajbu, opaja prozore, oriba klonjaru
hooyadahoo Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 mogli i bi dijaspori malo da oprave svaka im cast gajbe, mi smo zajebano glasacko telo, vrlo prevrtljivo
Tihajeza Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 jel ovo stvarno ili drame bezveze???Škola Petar I pred zatvaranjem
nera Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Bas sam skoro pricala sa poznanicom ciji je sin zavrsio ovu skolu a cerka je sad 6. razred i ona priva isto, da je skola totalno propala u poslednjih 5-6 godina, oni su cerku tu upisali jer je bila super skola kad je sin krenuo. Ona mi bas rece da su upisali samo dva odeljenja prvaka jer roditelji nece da upisuju decu zbog reputacije skole poslednjih godina...
Kampokei Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 49 prvaka? Dva omanja odeljenja u celoj generaciji, jebote.
Idioteque Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Opet asfaltiraju onaj nesrećni nadvožnjak u Radničkoj kod novog mosta. Ako nisu deset puta u poslednjih pet godina nisu ni manje. I svaki put bi nakon desetak dana desna traka postajala neprohodna jer bi se asfalt zaroljo ko krpa, pa bi se svi guzili u levu i eto usko grlo do novog asfaltiranja. Pa lud bi provalio da tako ne može, stavite kocku majku mu, armirajte i izbetonirajte, ovo ne ide!
hazard Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Asfaltiranje svako malo je vrlo unosno za biznis partnere gradske vlasti
DR. KUMALO Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Opet asfaltiraju onaj nesrećni nadvožnjak u Radničkoj kod novog mosta. Ako nisu deset puta u poslednjih pet godina nisu ni manje. I svaki put bi nakon desetak dana desna traka postajala neprohodna jer bi se asfalt zaroljo ko krpa, pa bi se svi guzili u levu i eto usko grlo do novog asfaltiranja. Pa lud bi provalio da tako ne može, stavite kocku majku mu, armirajte i izbetonirajte, ovo ne ide!taj nadvožnjak se ruši u toku sledeće godine. ovo je poslednja prilika da se izmuze neka para od njegovog sredjivanja.
Milogled Bluff Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Opet asfaltiraju onaj nesrećni nadvožnjak u Radničkoj kod novog mosta. Ako nisu deset puta u poslednjih pet godina nisu ni manje. I svaki put bi nakon desetak dana desna traka postajala neprohodna jer bi se asfalt zaroljo ko krpa, pa bi se svi guzili u levu i eto usko grlo do novog asfaltiranja. Pa lud bi provalio da tako ne može, stavite kocku majku mu, armirajte i izbetonirajte, ovo ne ide!A kako onda da se neko ugradi 10 puta?
Lezilebovich Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 “Proslavljeni košarkaš Radivoj Korać zvanično će dobiti svoj kutak u centru grada. Naime, odlučili smo da deo ulice ispod sata na početku Knez Mihailove nazovemo po njemu, jer je šezdesetih godina tu dolazio uveče sa drugarima, pa su to mesto zvali Žućkov ćošak", objašnjava Stanimirović. Međutim, neće samo najbolji levoruki košarkaš svih vremena dobiti svoj deo u prestonici. Naime, Komisija će na sednici dodeliti i ulice fudbalerima Rajku Mitiću i Aleksandru Tirnaniću Tirketu. “Tirke će dobiti ulicu na Dedinju, tačnije treći deo Ulice Baje Pivljanina poneće njegovo ime, dok smo prvoj Zvezdinoj zvezdi namenili deo u Diplomatskom naselju”, otkriva Stanimirović. Inače, sve ove predloge, osim članova Komisije za imenovanje ulica i trgova, moraju da izglasaju i odbornici Skupštine grada. Tek kad dobiju većinu u oba tela, zvanično postaju nazivi.
hazard Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 ovaj, zar ne postoji vec ulica Radivoja Koraca? Na krstu?
*edited by mod Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 ovaj, zar ne postoji vec ulica Radivoja Koraca? Na krstu?Ako nisu nesto menjali ima je od kad ja znam za sebe.
Прслин Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Има, код базена. Али људи лепо кажу "коначно у центру града". :P
đorđe geprat Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 evo vam nova tema. karte grada u šake pa crtajte. ja vas ostavljam. čitamo se za 10 dana.sve najbolje
Recommended Posts