Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
Juce, oko 11, bio sam kod Vas u zgradi, ali sam krenuo u desnu polovinu zgrade, a druga ekipa u levu. Nisu kod Vas ni zvonili. Moram da priznam da zgrada mnog impresivnije izgleda spreda nego kada se u nju udje.
Sunce ti poljubim, kakvo 1 poštovanje starijih na forumu! Aj da vidim sad Đorđa da ne glasa za tebe na izborima!
Posted

Hm, pa u RLu mu govorim Vi.

Posted
Sunce ti poljubim, kakvo 1 poštovanje starijih na forumu! Aj da vidim sad Đorđa da ne glasa za tebe na izborima!
eh, DS je sasvim OK ovde na savskom vencu pa, ako nešto ne zabrljaju imaće moj lokalni glas. povr', svi su strašno ljubazni u komunikaciji a hamlet mi persira evo 11 godina. od onih dana.
Posted
Juce, oko 11, bio sam kod Vas u zgradi, ali sam krenuo u desnu polovinu zgrade, a druga ekipa u levu. Nisu kod Vas ni zvonili. Moram da priznam da zgrada mnog impresivnije izgleda spreda nego kada se u nju udje.
tema je, pretpostavljam bila "šta mislite o gradonačelniku"? pred one izbore sam njega i sve ostale (sem biki) nazvao preduzimačima. ispostavilo se da gradonačelnik jeste samo preduzimač koji investira tuđe novce. to bi mogli i ti i ja. DS nema moj glas na nivou grada.zgrada, zahvaljujući opštini (a i stanarima,) izgleda pristojno i čak privlačno za jednu babu od 87 godina.
Posted

A gdje u svijetu gradonacelnik investira svoje novce?

Posted
A gdje u svijetu gradonacelnik investira svoje novce?
mislio sam na kreditom dobijen novac.
Posted (edited)

A koji to grad u svetu ide u investicije kešom?! :huh:

Edited by barrcode
Posted

čoveče, kreditima su zaduženi unuci naših unuka. ti i ja uzimamo kredit kada znamo da ćemo da ga vratimo u realnom vremenu. ovi se zadužuju da bi se slikali uz "investiciju" i ćapili deo. sad nam obećavaju (vučić takođe, zato je plural) metro do 2017.mislim, neka završe nešto (prokop, klinički centar, slaviju, qrac, palac.....)započeto pa neka onda počinju novo. ako imaju para, bar u perspektivi.

Posted

joj, pa to je da chovek prosto crkne od neizvesnosti ^_^

Posted
Vučić je istakao i da će, ukoliko on bude izabran za gradonačelnika, uskoro gradskim saobraćajem u prestonici biti povezani Novi Beograd i Kalemegdan
Uuuu, vratiće 11-icu, i eto - pola predizbornih obećanja ispunjeno! Neverovatan plan.
Posted

Jel neko prelazi svaki dan preko Gazele, kakva su iskustva?