Jump to content

Beograd

Featured Replies

Nije GSP nego prevoznik Arriva Litas, koji je u vlasništvu nemačkih državnih železnica Deutsche Bahn.

Edited by vememah

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

• Popular Post

Ime mu poljubim.

Moze zadnja, majstore Lolita?

Novogodišnja rasveta od 15.12. do 15.1.

A greanje se isključuje čim vani bude 15°C

Nije GSP nego prevoznik Arriva Litas, koji je u vlasništvu nemačkih državnih železnica Deutsche Bahn

Znam...

2 hours ago, renne said:

mi smo najebali

2 hours ago, renne said:

koje god to doba dana / noći bilo?

a chim ne bude 15 onda se pali? ili nema veze? a pa bilo vam je 15 a sad adio [emoji38]ol:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

vi novobeogradžani pa mi kažete da li grešim. da je sada toplije vani nego unutra u tim vašim (i mojoj u rakovici) betonjerkama. ja idem danas da ispitam.

Na ceraku toplo i unutra i napolju

Na Vidikovcu hladno unutra, toplo napolju.

Zapravo, živimo tri godišnja doba istovremeno: po travi je proleće, na drveću jesen a u stanovima zima.

vi novobeogradžani pa mi kažete da li grešim. da je sada toplije vani nego unutra u tim vašim (i mojoj u rakovici) betonjerkama. ja idem danas da ispitam.

Ja sam pre neki dan otvarao prozore i terasu da uđe toplota [emoji35].
Realno, pokretanje grejanja pre nominalne hladnoće bi i služilo tome, da se "izbije zima iz zidova".
No sve je to sad džaba priča.

....shiit has hit the fan.
11 hours ago, Milosh76 said:

Čitam jutros povređen vozač autobusa u incidentu zbog prvenstva prolaza - vozač automobila ga udario pesnicom i povredio hladnim oružjem.
Apropo kako će biti dočekan crni™ čovek u ovakvoj našoj komuni, najbolje da se pogleda rumunski film: R.M.N. 2022 Magnetna rezonanca.
Nije u pitanju da li će se stranac prilagoditi novoj sredini, već da li će naše bolesno društvo to uspeti - to bi bilo pravo pitanje ovog voditelja sa RTS-a