goofs Posted September 21, 2022 Posted September 21, 2022 6 hours ago, jms_uk said: Ovde obicno pocne sa imenom, sledi zanimanje/po cemu je znacajno, pa onda pise da je ta osoba tu zivela/radila/umrla… Sent from my iTelephone using Tapatalk *Farrokh 1
I*m with the pilots Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 Kad je izgrađeno ovo sa desne strane? Kao da je totalno zablokiralo pogled sa Kalemegdana, ne mogu da se opasuljim. Užas. 1
Tihajeza Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 3 minutes ago, I*m with the pilots said: Kad je izgrađeno ovo sa desne strane? Kao da je totalno zablokiralo pogled sa Kalemegdana, ne mogu da se opasuljim. Užas. Eh, da je samo pogled uništen. https://www.danas.rs/vesti/drustvo/vlast-prodala-kalemegdan-za-solitere-i-garaze/ I ceo video: 1 2 1
shamotnapec Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 Gradnja na tom mestu je aminovana još u DSovo vreme. SNS je samo isporučio AliExpress verziju.Sent from my HD1913 using Tapatalk 1
Lezilebovich Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 Lepo je baš. Sa jedne strane ide onaj tobogan, sa druge ove zgradurine . Šteta je da sredina zvrji prazna, nadam se da će joj naći nešto ekonomski opravdano, da ne gledamo ovu mrtvu prirodu.
đorđe geprat Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 pešačeći od vuka, preko terazija do kalemegdana ispred parlamenta videh 4 autobusa, šator, gomilu stolica, transparente o nekakvoj "skupštini". i dva proruska. jedan sa lavrovim drugi sa putinom. pitam, pošto ne znam o čemu se radi, šta je to i, ima li dozvolu vlastodržaca.
Lucia Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 To se i ja pitam kad god (retko) prodjem tu, ne secam se kad je to ruglo instalirano tu, od letos sigurno. Pitaju li to mediji? Nemam stomak da pratim domacu scenu.
napadaj Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Sigurno ima, pošto su tu već duže od godinu dana. Pretpostavljam da je poenta da odvrate svakoga ko bi da protestuje ispred skupštine, jer niko ne želi da bude pomešan sa njima.
Lucia Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Da, to su njihovi. Pitanje je po kom zakonu moze tako, mesecima okupiraju povrsina sa sve mega zvucnicima.
goofs Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 10 hours ago, djordje geprat said: pešačeći od vuka, preko terazija do kalemegdana ispred parlamenta videh 4 autobusa, šator, gomilu stolica, transparente o nekakvoj "skupštini". i dva proruska. jedan sa lavrovim drugi sa putinom. pitam, pošto ne znam o čemu se radi, šta je to i, ima li dozvolu vlastodržaca. To je neka ekipa koja sebe naziva "Privremena skupstina naroda Srbije" ili tako nesto, neki pokret koji deluje da je na opozicionoj strani, ali bogapitaj gde su im zaista motivi. Hvalili su se svojevremeno da su podneli neke krivicne prijave protiv Dacica i Vucica, i organizovali par protesta kod RTSa, ne mogu da se setim oko cega. Mala je to ekipa. Ispred skupstine vec godinama stoji nesto sa protestnom notom, jako dugo je bila ona ograda sa transparentima posvecena zrtvama Kosova, da svaki stranac vidi to kad dodje, sad su ovi tu. Da smetaju glavnoj ekipi siguran sam da bi ih makli.
Lucia Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 To su "omiljeni opozicionari". Kao eto ima "opozicija" tolika prava da logoruje pred Skupstinom i na sve zvucnike siri poruke narodu, al' eto vidite poruke su im putinofilske, mi smo bolji, sta bi vi bez nas... Jadno, tuga, ruglo. Da, tu su za turiste ali kad dodju ozbiljni politicki posetioci, onda ih sklone privremeno. Mene zanima kojim objasnjenjem mogu da pravno opravdaju to logorovanje i buku, ko im daje dozvolu zvanicno (grad, opstina, policija? koja institucija/osoba nesto potpisuje?). Pitacu pravnike. 1
Tihajeza Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Pitanje: Idem za koji dan na sluzbeni put, a polazak je sa parkinga Tempo-Kvantaš. Jel ok da se na par dana ostave kola tamo, dok sam na putu? Nisam bila nikad, jel se parking plaća i jel bezbedan?
Grunf Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 malo je pusto tamo nocu. mislim da ja ne bih ostavio auto duze.
Tihajeza Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 2 hours ago, Grunf said: malo je pusto tamo nocu. mislim da ja ne bih ostavio auto duze. Sad vidim da je radno vreme Tempa pon-ned. 00-24h, otvoreno non stop.
salerokada Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Ovi kod skupštine su "Dostojni Srbije". Ekipa ludaka, teoretičara zavera. Jedan od njih je onaj pandur penzioner koji drži "Sindikat" policije. Bili su ih sklonili za promociju oficira. Ja se poradovao. Kad, ne lezi vraže, vratili se odmah sledeće nedelje.
Recommended Posts