Popular Post holden kolfild Posted September 15, 2022 Popular Post Posted September 15, 2022 (edited) tale, ti si blago ovog grada i drzave Edited September 15, 2022 by holden kolfild nova stranica, jbg. 9 1
slepa živana Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 ispred skupštine se podiže bina. na terazijama podižu tribine sa stolicama. vlada žešća nadrkanost među prolaznicima 1
Arkadija Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 1 hour ago, slepa živana said: ispred skupštine se podiže bina. na terazijama podižu tribine sa stolicama. vlada žešća nadrkanost među prolaznicima Nadam se da će tokom promocije i tog sranja sa formulom biti kiša epskih razmera. 3 2
Mr.Mxyzptlk Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 2 hours ago, slepa živana said: ispred skupštine se podiže bina. na terazijama podižu tribine sa stolicama. vlada žešća nadrkanost među prolaznicima bilo bi do dzidza da negde imamo stazu, pa jednom godisnje tako. 1
Jimmy Kowalski Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 Moze i na Kalisu https://www.instagram.com/p/CikdiAfOvaO/
gospa buba Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 bilo bi do dzidza da negde imamo stazu, pa jednom godisnje tako. i bizon se nada, enoga jadikuje nad svim neprijateljima srbije i dokle vishe sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
mraki Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 https://rs.n1info.com/vesti/jkp-pogrebne-usluge-velika-cast-beograd-domacin-skupa-o-grobljima/ 1
Mr.Mxyzptlk Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 (edited) 6 hours ago, gospa buba said: i bizon se nada, enoga jadikuje nad svim neprijateljima srbije i dokle vishe sent from bash mnogo dobar novi bubamoto nemam blage sta bizon pise i na koga kuka,. vec glede ovog red bull eventa i kao f1 fan bih stvarno voleo da imamo stazu. trke su super i najbolja publika, nema mandrila, ili ne u velikom broju. hrvati imaju reli, sto ne bismo i mi mogli nesto edit, upalim novu S posle sto godina, kultard gost. sta se koji k desava Edited September 16, 2022 by extragluv 1
gospa buba Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 naravno. nije sve moralo da bude istog dana.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Frank Pembleton Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 nemam blage sta bizon pise i na koga kuka,. vec glede ovog red bull eventa i kao f1 fan bih stvarno voleo da imamo stazu. trke su super i najbolja publika, nema mandrila, ili ne u velikom broju. hrvati imaju reli, sto ne bismo i mi mogli nesto edit, upalim novu S posle sto godina, kultard gost. sta se koji k desava [emoji3]On je redom davao intervjue...Biće još na ostalim tv, to mu posao sad....shiit has hit the fan.
Mr.Mxyzptlk Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 (edited) da, rekose posle da ce on da vozi... zato je tu Edited September 17, 2022 by extragluv
Tihajeza Posted September 21, 2022 Posted September 21, 2022 Nije da sam sad neki stručnjak za engleski, ali mi ovi baš ne zvuči: Otkud znam, vi što živite po Engleskama i Amerikama, jel ovako pišu na memorialima?
jms_uk Posted September 21, 2022 Posted September 21, 2022 Ovde obicno pocne sa imenom, sledi zanimanje/po cemu je znacajno, pa onda pise da je ta osoba tu zivela/radila/umrla…Sent from my iTelephone using Tapatalk 1 2
Tihajeza Posted September 21, 2022 Posted September 21, 2022 Tako su nas i učili na časovima engleskog ("engleska rečenica uvek počinje subjektom, bla bla"), ali reko možda na spomen tablama ide drugačije, jer nije baš konverzacija u pitanju... 1
Frank Pembleton Posted September 21, 2022 Posted September 21, 2022 Ma da, sama konstrukcija i na srpskom je... 'nako.A onda i prevod da se pojača.......shiit has hit the fan.
Recommended Posts