April Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Oće da grade novi pristup mostu koji samo što se nije raspao, a i prvobitno je bio planiran kao privremeni. Bolje privremeni koji su gradili Nemci nego savremeni koji grade Kinezi
April Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Kakav prizor: Zoran Lilić izviruje iza Djilasovih leđa dok drug Đido otvara Gazelu. Profesionalac, jebote.
Lezilebovich Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Kakav prizor: Zoran Lilić izviruje iza Djilasovih leđa dok drug Đido otvara Gazelu. Profesionalac, jebote. Beograd -- Svih šest traka na mostu Gazela u Beogradu, posle godine i po saobraćajnih gužvi, otvorene su večeras u 19 časova.
S.L. Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 kod mene niko da pozvoni :( Eto, danas me udostojiše poziva telefonom. Neki fin, ljubazan ženski glasić pita podržavam li gradonačelnikovo stolovanje prestonicom. Samo da ili ne, nisu hteli ni ocenu, ni kritiku, ni komentar. Al' bar reče hvala na kraju..
gospa buba Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 (edited) Kakav prizor: Zoran Lilić izviruje iza Djilasovih leđa dok drug Đido otvara Gazelu. Profesionalac, jebote.a iz koje oblasti je lilic zasluzan? mrka ga pozvao, da se zezaju? sto nije zvao i mlekceta, da izadje malo? :unsure:jednog dana, drugari, moglo bi i ovo lice bash ovako da proviri na presecanju neke vrpce. i niko se nece iznenaditi, mi smo sada svi potpuno novi i sve je potpuno drugachije...edip. oce sad taj most da radi? Edited November 12, 2011 by thermal bug
Hamlet Strašni Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Lilic je predsednik upravnog odbora puteva srbije.Ja danas opeta bio u akciji, zamalo sam naleteo ne djordja geprata
Alphons Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 A, jebote, sad i dunav navija za Partiyan...
đorđe geprat Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Lilic je predsednik upravnog odbora puteva srbije.Ja danas opeta bio u akciji, zamalo sam naleteo ne djordja gepratakada?, gde?
yolo Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 (edited) kako mu se omakla ovakva greska, njemu o velicanstvenom control freaku i majstoru medijske manipulacije?!slika govori vise od hiljadu reci, djilas izmedju 2 sepeseovca, jupi! Edited November 13, 2011 by gazza1
đorđe geprat Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 (edited) a ovaj levo od lilketa? mislim da je on treći čovek. Edited November 13, 2011 by djordje geprat
Frank Pembleton Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 kako mu se omakla ovakva greska, njemu o velicanstvenom control freaku i majstoru medijske manipulacije?!slika govori vise od hiljadu reci, djilas izmedju 2 sepeseovca, jupi!Pa i nije mu se omaklo---On prica oni slusaju...
Hamlet Strašni Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 kada?, gde?Juce, oko 11, bio sam kod Vas u zgradi, ali sam krenuo u desnu polovinu zgrade, a druga ekipa u levu. Nisu kod Vas ni zvonili. Moram da priznam da zgrada mnog impresivnije izgleda spreda nego kada se u nju udje.
pacey defender Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 (edited) Juce, oko 11, bio sam kod Vas u zgradi, ali sam krenuo u desnu polovinu zgrade, a druga ekipa u levu. Nisu kod Vas ni zvonili. Moram da priznam da zgrada mnog impresivnije izgleda spreda nego kada se u nju udje.Si čuo da Kusta snima novi film je Kojot postao grobar? Edited November 13, 2011 by pacey defender
Recommended Posts