November 12, 201113 yr Oće da grade novi pristup mostu koji samo što se nije raspao, a i prvobitno je bio planiran kao privremeni. Bolje privremeni koji su gradili Nemci nego savremeni koji grade Kinezi
November 12, 201113 yr Kakav prizor: Zoran Lilić izviruje iza Djilasovih leđa dok drug Đido otvara Gazelu. Profesionalac, jebote.
November 12, 201113 yr Kakav prizor: Zoran Lilić izviruje iza Djilasovih leđa dok drug Đido otvara Gazelu. Profesionalac, jebote. Beograd -- Svih šest traka na mostu Gazela u Beogradu, posle godine i po saobraćajnih gužvi, otvorene su večeras u 19 časova.
November 12, 201113 yr kod mene niko da pozvoni :( Eto, danas me udostojiše poziva telefonom. Neki fin, ljubazan ženski glasić pita podržavam li gradonačelnikovo stolovanje prestonicom. Samo da ili ne, nisu hteli ni ocenu, ni kritiku, ni komentar. Al' bar reče hvala na kraju..
November 12, 201113 yr Kakav prizor: Zoran Lilić izviruje iza Djilasovih leđa dok drug Đido otvara Gazelu. Profesionalac, jebote.a iz koje oblasti je lilic zasluzan? mrka ga pozvao, da se zezaju? sto nije zvao i mlekceta, da izadje malo? :unsure:jednog dana, drugari, moglo bi i ovo lice bash ovako da proviri na presecanju neke vrpce. i niko se nece iznenaditi, mi smo sada svi potpuno novi i sve je potpuno drugachije...edip. oce sad taj most da radi? Edited November 12, 201113 yr by thermal bug
November 12, 201113 yr Lilic je predsednik upravnog odbora puteva srbije.Ja danas opeta bio u akciji, zamalo sam naleteo ne djordja geprata
November 13, 201113 yr Lilic je predsednik upravnog odbora puteva srbije.Ja danas opeta bio u akciji, zamalo sam naleteo ne djordja gepratakada?, gde?
November 13, 201113 yr kako mu se omakla ovakva greska, njemu o velicanstvenom control freaku i majstoru medijske manipulacije?!slika govori vise od hiljadu reci, djilas izmedju 2 sepeseovca, jupi! Edited November 13, 201113 yr by gazza1
November 13, 201113 yr a ovaj levo od lilketa? mislim da je on treći čovek. Edited November 13, 201113 yr by djordje geprat
November 13, 201113 yr kako mu se omakla ovakva greska, njemu o velicanstvenom control freaku i majstoru medijske manipulacije?!slika govori vise od hiljadu reci, djilas izmedju 2 sepeseovca, jupi!Pa i nije mu se omaklo---On prica oni slusaju...
November 13, 201113 yr kada?, gde?Juce, oko 11, bio sam kod Vas u zgradi, ali sam krenuo u desnu polovinu zgrade, a druga ekipa u levu. Nisu kod Vas ni zvonili. Moram da priznam da zgrada mnog impresivnije izgleda spreda nego kada se u nju udje.
November 13, 201113 yr Juce, oko 11, bio sam kod Vas u zgradi, ali sam krenuo u desnu polovinu zgrade, a druga ekipa u levu. Nisu kod Vas ni zvonili. Moram da priznam da zgrada mnog impresivnije izgleda spreda nego kada se u nju udje.Si čuo da Kusta snima novi film je Kojot postao grobar? Edited November 13, 201113 yr by pacey defender