Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
:blink: Oće da grade novi pristup mostu koji samo što se nije raspao, a i prvobitno je bio planiran kao privremeni.
Bolje privremeni koji su gradili Nemci nego savremeni koji grade Kinezi
Posted

Kakav prizor: Zoran Lilić izviruje iza Djilasovih leđa dok drug Đido otvara Gazelu. Profesionalac, jebote.

Posted
Kakav prizor: Zoran Lilić izviruje iza Djilasovih leđa dok drug Đido otvara Gazelu. Profesionalac, jebote.
Beograd -- Svih šest traka na mostu Gazela u Beogradu, posle godine i po saobraćajnih gužvi, otvorene su večeras u 19 časova.
19976845904ebec6d7a3db7566833251_v4%20big.jpg
Posted
kod mene niko da pozvoni :(
Eto, danas me udostojiše poziva telefonom. Neki fin, ljubazan ženski glasić pita podržavam li gradonačelnikovo stolovanje prestonicom. Samo da ili ne, nisu hteli ni ocenu, ni kritiku, ni komentar. Al' bar reče hvala na kraju..
Posted (edited)
a iz koje oblasti je lilic zasluzan? mrka ga pozvao, da se zezaju? sto nije zvao i mlekceta, da izadje malo? :unsure:jednog dana, drugari, moglo bi i ovo lice bash ovako da proviri na presecanju neke vrpce. mira%20markovic_310x186.jpgi niko se nece iznenaditi, mi smo sada svi potpuno novi i sve je potpuno drugachije...edip. oce sad taj most da radi? Edited by thermal bug
Posted

Lilic je predsednik upravnog odbora puteva srbije.Ja danas opeta bio u akciji, zamalo sam naleteo ne djordja geprata

Posted

A, jebote, sad i dunav navija za Partiyan... isuse.gif

Posted
Lilic je predsednik upravnog odbora puteva srbije.Ja danas opeta bio u akciji, zamalo sam naleteo ne djordja geprata
kada?, gde?
Posted (edited)
19976845904ebec6d7a3db7566833251_v4%20big.jpg
kako mu se omakla ovakva greska, njemu o velicanstvenom control freaku i majstoru medijske manipulacije?!slika govori vise od hiljadu reci, djilas izmedju 2 sepeseovca, jupi! Edited by gazza1
Posted (edited)

a ovaj levo od lilketa? mislim da je on treći čovek.

Edited by djordje geprat
Posted
kako mu se omakla ovakva greska, njemu o velicanstvenom control freaku i majstoru medijske manipulacije?!slika govori vise od hiljadu reci, djilas izmedju 2 sepeseovca, jupi!
Pa i nije mu se omaklo---On prica oni slusaju...
Posted
kada?, gde?
Juce, oko 11, bio sam kod Vas u zgradi, ali sam krenuo u desnu polovinu zgrade, a druga ekipa u levu. Nisu kod Vas ni zvonili. Moram da priznam da zgrada mnog impresivnije izgleda spreda nego kada se u nju udje.
Posted (edited)
Juce, oko 11, bio sam kod Vas u zgradi, ali sam krenuo u desnu polovinu zgrade, a druga ekipa u levu. Nisu kod Vas ni zvonili. Moram da priznam da zgrada mnog impresivnije izgleda spreda nego kada se u nju udje.
Si čuo da Kusta snima novi film je Kojot postao grobar? Edited by pacey defender