James Marshall Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 6 minutes ago, beta kentauri said: šta, dionis raspustio žurku? imao je neke probleme
napadaj Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Malopre prođoh kroz Cara Dušana, Dunavsku, Cvijićevu i Dimitrijalu, nigde nije bilo gužve.
gospa buba Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 zbog zashto?sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
msv Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 "Muzička vizija Balkana", od Carmine Burane preko Marka Luisa do trubača Dejana Petrovića
gospa buba Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 oh. ladno je, zatvoricemo prozor.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
namenski Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 11 minutes ago, gospa buba said: ladno je, zatvoricemo prozor. Bogami jeste. Zadrzacemo se u bunkeru krevetu i pratiti, analizirati situaciju...
Milosh76 Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Neki kreteni polomili spomen plocu Mileni i Gagi. A onda je neki nepismeni idiot napravio novu...
Filozof manijak Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Ja nigde ne vidim grešku u natpisu 1
Barti66 Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 To je razbucao neko da napravi posao nekom drugom za neke masne pare...nekako mi poslednjih godina isključivo takva logika pada napamet. 1
renne Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 6 hours ago, Milosh76 said: Neki kreteni polomili spomen plocu Mileni i Gagi. A onda je neki nepismeni idiot napravio novu... kačio ja na doom, ali je nestalo u svađi oko sistema jednačina sa dve nepoznate 2
Jimmy Kowalski Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 1 hour ago, Barti66 said: To je razbucao neko da napravi posao nekom drugom za neke masne pare...nekako mi poslednjih godina isključivo takva logika pada napamet. Uf, bas ce masne pare da se obrnu za jednu plocu. To jeste njihov modus operandi, ali za projekte gde se zaista vrti velika lova..
Recommended Posts