September 2, 20222 yr 6 minutes ago, beta kentauri said: šta, dionis raspustio žurku? imao je neke probleme
September 2, 20222 yr Malopre prođoh kroz Cara Dušana, Dunavsku, Cvijićevu i Dimitrijalu, nigde nije bilo gužve.
September 3, 20222 yr "Muzička vizija Balkana", od Carmine Burane preko Marka Luisa do trubača Dejana Petrovića
September 3, 20222 yr 11 minutes ago, gospa buba said: ladno je, zatvoricemo prozor. Bogami jeste. Zadrzacemo se u bunkeru krevetu i pratiti, analizirati situaciju...
September 9, 20222 yr Neki kreteni polomili spomen plocu Mileni i Gagi. A onda je neki nepismeni idiot napravio novu...
September 9, 20222 yr To je razbucao neko da napravi posao nekom drugom za neke masne pare...nekako mi poslednjih godina isključivo takva logika pada napamet.
September 9, 20222 yr 6 hours ago, Milosh76 said: Neki kreteni polomili spomen plocu Mileni i Gagi. A onda je neki nepismeni idiot napravio novu... kačio ja na doom, ali je nestalo u svađi oko sistema jednačina sa dve nepoznate
September 9, 20222 yr 1 hour ago, Barti66 said: To je razbucao neko da napravi posao nekom drugom za neke masne pare...nekako mi poslednjih godina isključivo takva logika pada napamet. Uf, bas ce masne pare da se obrnu za jednu plocu. To jeste njihov modus operandi, ali za projekte gde se zaista vrti velika lova..